29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
"Az idei év tapasztalata alapján a legfeljebb két nyelvvizsga alapján megszerezhető maximum 20 többletpont túlzott előnyt biztosított a két nyelvvizsgával rendelkezők számára, ezért a tárca javaslata értelmében a nyelvi többletpontok maximumát 2006 és 2007-ben 15 pontra, 2008-tól pedig 10 pontra szállítanák le"
Itt tényleg azt írja,hogy 20-at lehetett hozni...
Amit most küldtek nekem új érettségi katalógust,abban meg azt írják,hogy max 10-et lehet szerezni...
No comment! -
ha igen,most már küldök egy bombát nekik! -
ezt hol hallottad?Érdekes lenne,ha még emelnének,amikor az idei 17-et is soknak tartották -
Akkor most mégszarabb lesz, mint tavaly(idén)? :D -
17 volt a max,amit nyelvvizsgákkal vihettél -
Szerintem várjatok, amíg kijön a végső rendelet, addig felesleges találgatni... -
[Walaki]D`Lair #10022 idén is 20 pont volt baszki... -
most akkor 20 pont lett a max a nyelvvizsgákért? vagy mi van? -
hat most kokemenyen hajtok a 2. kozepemre. aztan ha marad idom egy felsore ha nem 1 db emelt szintut teszek es kb ennyi -
http://www.om.hu/main.php?folderID=266&articleID=5619&ctag=articlelist&iid=1 -
Hol a francban vannak az idei info érettségi feladati az om.hu-n? Nem találom. -
Ehh... ennek nem sok értelme. Nem so kember volt, akinek két felsőfokúnál több nyelvvizsgája lett volna, vagy mondjuk 3 középfokú. Magyarul semmi értelme az egésznek, mert ugyanúgy lehet halmozni a pontokat, mint eddig, és ugyaúgy senki nem fog emeltezni, ha van ennyi nyelvvizsgája, és egy emeltszintű érettségi szvsz azért jóval nehezebb, mint egy nyelvvizsga. -
hat behalok
most 20 pont a nyelvvizsgakert allitolag veglegesen. -
okt 7 ig lehet ugyhogy sürge. -
Milyen vizsgadíjat? Ha a nyelvvizsgáéra gondolsz, akkor azt a sulid gazdasági irodájában kell. -
Nem tudjátok,hogy melyik az az oldal,ahol vissza lehet igényelni a vizsgadíjat? -
Easy Rider #10012 értem, köszi... -
Hát, ez még mindig csak tervezet, ha minden igaz október közepén derül ki a végleges változat. -
Easy Rider #10010 aham, értem... de ettől függetlenül akkor 15 lehet kapni most összesen a nyelvvizsgákért....? -
Ha kapsz 14-et az emelt szintűkért, és 15-öt a nyelvvizsgákért, akkor is csak 24 pontot szerezhetsz. Idén is így volt. -
Easy Rider #10008 gondolkodtam azon, amit írtál...ha most max 15 pontot lehet összeszedni nyelvvizsgákkal, akkor hogyan jön össze a plusz 24 pont??? mert ugye két emelt = 14 + ugye a max nyelvvizsgákért járó 10 pont = 24 :O:O -
hehh mi turbo pascal 7 ben szorakozunk (bejarok, mert gyakorlatilag semennyirenem farsztja az agyamat, es amilyen nalunk a fizika oktatas lehet h info lesz a valasztott) -
Én még belefértem :D -
igen én tettem is 2 nyelvből. -
tisztában vagyok tömbbel meg ciklussal:)
de csak flasg használtam eddig. meg őszintén szólva nincs sok kedvem h érettségin ott izzadjak a gép előtt, több órát. voltak már flash munkáim, ott is van határidő, de mégiscsak nyugisabb, és idegesen nem nagyon tudok dolgozni. mellesleg a fizika se lenne sokkal jobb, de az egyetemen ugyis lesz. szal nem tudom mitévő legyek.. -
De, a mostani szeptember-októberi vizsga volt az utolsó, tehát a nyelvekből előrehozott érettségit kellett tenni. -
mert azo kis vagyunk szvsz... -
Easy Rider #10001 rohatt :D egyébként én mindig is úgy tudtam, h mi vagyunk az utolsók... -
TÉK! -
hmmm -
ja és az idént az tavaly mondták... -
Hát én is úgy tudom, hogy a köv érettségi ciklusban már nem vált ki semmit a nyelvvizsga. -
Easy Rider #9996 idén ---> azaz ebben a tanévben! -
Most lehet hülyeséget írok, de nem arról volt szó, hogy idén váltja ki utoljára az érettségit a nyelvvizsga? Vagy ez csak az emeltszintűre vonatkozik? -
Nekem a két nyelvvizsga kivált két érettségit, így már csak 3 marad. Matekból szívesen megpróbáltam volna már most októberben is az érettségit, de ahhoz osztályozót kellett volna tennem, amilyen matektanárom van, az meg biztos vmi szörnyű jegyet adott volna, és azon már javítani sem lehet, nem úgy mint az érettségin. Töriből nagyon le vagyunk maradva és azt sem tudom, h milyen típusú vizsga kell majd, plusz az osztályozónak itt sem örültem volna. Az irodalom meg a rémálmom, már most rettegek tőle :( -
amikor én írtam, akkor volt ott aki a szokásos pascal-delphi-c++ kombó helyett perl-ben írta meg a feladatot. ha működik, és elvégzi a feladatát akkor megkapja rá a pontokat.
(ugyanígy előre lehet jelezni, ha valami másfajta oprendszert/szoftverkörnyezetet igényel a feladatmegoldáshoz, azokat meg lehet szintén szervezni, a lapon volt Solaristól kezdve MacOS-en minden, és tucatnyi szövegszerkesztő meg adatbáziskezelő...) -
Én is ezt akartam írni. Ha Flashben tisztában vagy olyan dolgokkal, mint ciklus, tömb, változók, akkor semmi probléma nem érhet egy emeltszintű infon. -
writeonly user :) (aki flashben leprogramoz egy fileokba meg adatbázisba irogató rendszert, annak lelke rajta, szerintem lehet rá engedélyt kapni) -
Olvasol is, vagy csak írsz?? Nézd már meg mit linkelt Dzsini. Ottvannak az emeltszintű info feladatok. -
neki lehet valahogy állni?
egyébként flashben is lehet programozni?