29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
Számtechből szerintem az emelt sem lesz nehéz, én a helyedben elmennék. Ha magas a ponthatár, nagyon sokat számít az a 3 pont is. -
Attól függ, hova akarsz menni. -
nemtom mi lesz emelt vagy közép...
matek emelttel és 2 nyelvvizsgával ti mit csinálnátok? -
Tényleg? Jó, h mondod :p -
Hehe, Magyarországon élsz, nem júeszéjben :D Erre azt fogják mondani, hogy tanulj meg Pascalban vagy C-ben programozni :D -
Pedig kötelező biztosítaniuk a feltételekt. Gondolom nem kell nekik megvenni, biztos tudnak vmi szerződést kötni. -
Jaaah jólvan, csak sima szöveges fájlból kell adatokat beolvasni. Azt hittem, hogy pl. Access, MySQL vagy dBase adatbázist kell kezelni. Delphiben még aránylag egyszerűen megoldható, de Pascalban már neccesebb :D -
Csak emeltszinten. De nem kell túl komolyra gondolni. Ha tényleg érdekel, a felvi.hu-n vannak fent érettségi tételsorok. -
Az iskolád valószínúleg nem fog csak ezért egy flash-t venni, hogy te abban programozhass az érettségin. -
Érettségin már adatbáziskezelő programot is kell írni? :S -
Abban elég nehéz lesz adatbázist kezelni (bár lehet tévedek, a flash 7-et nem ismerem). -
pl flashben is programozhatok?:o -
Az emelt szintű számtech érettségin programozni is kell, de te választod ki, h milyen környezetben akarsz. A php-mysql párosból a szükséges dolgokat 1-2 hónap alatt megtanulhatod, ráadásul ezekhez könyvet venni hülyeség, a net tele van segédletekkel. -
na igen, de nem programozni akarok hanem h felvegyenek egyenlőre.kéne tudni mi kell. majd megnézem ak önyevt köszi -
Easy Rider #10135 de a könyvben a programozáson kivül végülis minden benne van...
ha programozást akarsz tanulni, akkor prog.hu ;) -
ELTE-TTK. -
az ECDL az inkább office, ami a középfokon van, én az emelten gondolkozom -
te elte-n belül hova jársz? -
akkor még mindig nem halt meg a reményhal :) -
Nekem saját magam kellett elmennem érte az ELTE pesti részlegébe. Questura-ba. Aláírtam egy papírt, aztán átvettem, kb 2 hete. -
Easy Rider #10129 elvileg okj-s képzésekhez meg ecdl vizsgákhoz ajánlják, szeritnem jónak kéne lennie, és igen, nekem megvan... -
Én múlt héten kaptam, de nagyon sok szaktársamnak még nem érkezett meg. Nem tudom, mi a lóf@szt ülnek rajta ennyit a diákigazolványközpontban. -
ok köszi és sorry. azért kérdeztem mert csak olyat láttam, hogy egyetemek és nem akartam végignézni step by step -
béemm akiket iden felvettek mikor kaptatok diakot?
nekem még mindig nem érkezett meg, kezdem azthinni tellegn em fizettem be a csekket :/ -
De te most nem ezt kérdezted. Azt kérdezted, hogy melyik szakokra felvételi a nyelv és az infó. Ez meg tökéletesen táblázatba szedve fent van a felvi.hu-n. Lényegében erre van az oldal főleg.
Na mindegy, bevallom elvesztettem a sulykot, de tényleg szánhatnál, max egy órácskát arra, hogy átnézd (szvsz jóval kevesebb idő alatt is meglehet tudni mindent) az oldalt, és minden ilyen jellegű kérdésre választ fogsz kapni ez tuti. -
Aha. -
ez egy haloott topik 2 naponta egy hsz, én mindig válaszolok annak aki olyat kérdez ami már le is volt irva, csak aki arcátlanul nagybetűkkel 20X spamelve teszi annak nem. nem én kezdtem a személyeskedést, és nem gyüjtök haragosokat -
tapasztalat: olyan ember aki ilyen helyre jár.
vagy ti láttok beszámolókat felrakva a felvi.hun egyetemistáktól? -
Ha ez a véleményed azokról, aki tájokozottabb nálad, akor ne legyen pofád már segítséget kérni. -
Hagyd szegényt, kicsit bénácska még. -
hm, ha nem lenne olyan, aki ott töltené az életét, ki válaszolna a kérdésedre, míg te tapasztalatokat keresel?
-
mert ott töltöd az életed, én meg tapasztalotokat keresek -
és ennek köze nincs a személyeskedéshez. Én miért találok meg szinte mindent a felvin? -
Képzeld felvettek, csak az ostobaság, ami idegesít engem. -
én meg BMEre akarok de lehet h eltét is jelölök. készüljünk már fel emeltre! nekem most van sok időm mert csak matekra kell koncentrálnom meg erre. van 2 nyelvem, és az info ha csak közép is lesz belőle jo lesz az, ha megtanulom.
a könyv tuti jó, és minden benne van ami kell? neked megvan? -
Easy Rider #10114 Bártfai Barnabás - Hogyan használjam? -
Easy Rider #10113 én is ugyanezt szeretném csináni... ;)valszeg ELTE programozó-informatikus szakra megfelelö lesz... remélem... :) -
utolsó kérdés: nem nulláról kezdve, elég sűrű gyakorlással érdemes emeltre indulni infóból 2 nyelvvizsgával+matek emelttel? -
még 1 kérdés: emelt és középre felkészítő infós könyvet tud valaki ajánlani? ha van egyáltalán ami hasznos -
sztem ne személyeskedjünk, téged nem vettek fel azért vagy ennyire ideges?
többször voltam felvi-n és keresgéltem gondoltam tud valaki kapásból olyat ahol angol+info kell pl, és ha odajár akkor többet leet kiszedni belőle mint egy ilyen honlapról..