29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
TomBond #10189 Oké köszi ezt kerestem azt hittem fent van a pótérettségi is de azt nem találom!
Még egyszer köszi
-
http://www.om.hu/main.php?folderID=266&articleID=5619&ctag=articlelist&iid=1 -
TomBond #10187 Régen volt egy oldal (oktatási minisztérium, vagy sulinet vagy valami ilyesmi) ahonnan le lehetett tölteni a 2005-ös érettségi feladatlapokat és a hozzájuk tartozó megoldásokat (az érettségi után legálisan!). Most hiába keresem nem találom sehol. Nem tudja valaki hogy merre lehet megtalálni? -
ezek közül? -
valaki még könyvet tud emelt infora? nagyon megköszönném -
wowow mscbsc? :D az mi? :D [nem tajekozott az idén életbelépő rendszerből] :D
//edit: közbe utannaolvastam nwm :P -
Ha jól tanulsz akkor igen. A 3 éves bsc azt biztosan fizeti az állam, de az utána következő msc-t már csak a bsc-sek 20%-ának fogja fizetni. Utána még 20% mehet költségtérítésesre, a többiek pedig nem mehetnek msc képzésre. -
a kredtirendszer szep es jo,de csak ovatosan! az állam csak ?5 évet? finanszíroz... :) -
4 egyetemista haverom van, 2 BME hallgató infón... -
Aham, ahogy te azt elképzeled. Kicsit érdeklődj utána BME-n mik a követelmények. -
ha már bejutok minden sima. a mostani kreditrendszer mellett. -
Én úgy ismerem, hogy Fővám-téri szabadidőközpont :) -
Nem tudom, hogy közgázon milyen, de infon egész évben folyamatosan megy a cidáztatás :D -
tudod miért az a beceneve a közgáznak, hogy: Budapesti Közgazdaságtudományi Szabadidőközpont? :o) -
ez csak duma
legalábbis közgázon pont fordítva van -
Bekerülni még csak a kisebbik gond, bennmaradni már annál nehezebb! -
Elég, csak ha nem kened oda vissza a matekot, kivágnak mint a sz@rt. -
meglesz. egyébként miért ne?
teszem azt 2 nyelvvizsga+info emelt4-5+matek 3 az sima egy 126 pontos helyre... -
Azért azt így elmondom, ha nem tudsz matekból emelt szinten MINIMUM egy 4-est kipréselni magadból, akkor be se add a felvételidet BME infora. -
várj csak! nem biztos, hogy ezek a tételek lesznek idén is... -
nem, nekik nagyon fontos, hogy hányas voltál pl irodalomból ha a BME re akarsz menni:) -
és ezt kellem egtanulnom, és meg is fogom mert azt akarom h felvegyenek -
ez durva!!!! Email üzenet egészen addig olvasható amig nem törlik szintű elmézés...azt hiszem hülyét kapok... -
El kell, mert gondolom benne van az oktatási törvényben. -
Cnut #10165 Köszönöm! És ezt a 2Xszerzettet minden egyetem elfogadja? -
Ja, és hozzátenném, hogy ha valahol nincs tétel vmelyik mappában az esetleg azért van, mert az A vagy a B feladatsor valamelyik tételében már szerepel egy ehhez nagyon hasonló tétel. -
http://rapidshare.de/files/7633039/emelt_info_tetelek.rar.html -
Azokat sajnos nem tudom. -
és PPK meg a BTK? -
TTK-n már volt, őszi szünet előtti pénteken. De lesz még egy vmikor január elején. -
ELTE nyilt nap mikor lesz? -
este elküldöm -
Pontszámítási lehetőségek:
1. vitt +szerzett
2. 2x szerzett
Mindkettőt kiszámolják, azt kapod, amelyik a jobb. -
Cnut #10156 Tudtok arról valamit hogy idén az érettségin szerzett pontokat lehet duplázni és akkor a vitt nem számít? Ez igaz? -
adj egy e-mail címet privátban, elküldöm -
Easy Rider #10154 ha azt nekem is el tudnád valahogyan juttatni azt megköszönném, mert én is ebbe az irányba szeretnék továbbtanulni -
ha ugyanaz lesz idén az emelt infó szóbeli, mint tavaly, akkor szivesen odaadom a tételeimet, nagyrészt mindegyik megvan. -
Szóbeli sajnos minden emelt szintű érettségin van. Szerintem felesleges erre könyvet venni, sokkal jobban meg tudod tanulni internetes segédletekből. -
hát info lenne a másik tárgy. és a hely 126 pontos:BME info.
nincs valami könyv ami csak azt a programozást tanitja meg ami emeltre kell? szóbelin mi van?? olyan is van?lol -
Sztem érdemes elmenni emelt informatika érettségire, mert a pluszpontok sokat számítanak. A programozással meggyűlt a bajom, szóbeliből meg szerencsém volt, mert azt a tétel húztam, amelyiket tudtam, így lett 72%-os, ami nem a legjobb, de azért nem rossz.