29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
mondjuk ez valamilyen szinten jogos, csak éppen az arányok nem. -
igen, ergo nem az van, hogy tanulsz az erettsegire, es bekerulsz egy egy egyetemre ahol senki az egvilagon nem nezi hogy tanulsz, es kapsz x ev utan egy diplomat, hanem ha nem akarsz egy bsc kepzest, ami mindenkinek van, akkor tanulnod kell mint az allat hogy felvegyenek msc-re. szoval megszuntek a szep egyetemista evek. -
Pedig ez lenne a logikus. Ha a vége fizetős, legalább az eleje ingyér lehetne... -
Szép álom... -
69%-os lett, és 4 feladatból 3 szinte teljesen hibátlan lett, a 4.-et basztam el, szted melyik volt az a bizonyos 4. feladat? Hát persze, hogy a programozás...45 pontból 15-öt értem el.... -
Az eső 3 év mindenkinek ingyért lesz? Tehát megszűnik a költség téritéses móka? -
vagy még 1 példa. -
nem igazán értem mert egy csomó helyre az se elég, lásd pl orvosi: 4 év + 2 év medikus képzés itt vagy általános orvos + 2 év szakviszga ez már magában 8 év és még nincs ugye vége :) -
C ben lehet programozni? Most vettem egy pascal könyvet. -
köszi, mindenki -
Egyszer már belinkeltem:
Új képzési rendszer 2006 - Bologna kiadvány -
Mit értesz full alatt? A PHD képzést? Mert az nem csak 1 éves. -
Most már nem lesz elég egyszer bekerülni az egyetemre és kettessel átbukdácsolni, hanem hozni kell a színvonalat, hogy állambácsi fizesse a +2 évedet. Vagy persze fizethetsz is :) -
alapképzés 3 év (ingyenes)
mester képzés 3+2 év (nem mindenkinek fizeti az állam)
a full meg 3+2+1 év -
Gondolom ide jó lesz. Hallott valaki, valamit, valamilyen bologani rendszerről ami megváltoztatja a magyarországi diplomás képzéseket? Mester dipó, alap dipó? Mi ez? Hogy épül fel? Valamit susmorogtak a főiskolán, de nem értettem. Szal?
-
hányszázalékos lett? szerinted mi volt a legnehezebb feladat? -
én Turbo Pascalban programoztam, de lehetett választani, hogy Delphi, Turbo Pascal, FreePascal, stb... -
kutyaütő egy népség az olyan:) -
köszönöm Watson! -
nemvagyok 1 sherlock, de korulneztem felvi.hu - emeltszintu probafeladatsorok közt infobol(itt). Ott a peldafileokban pascal fileok, és pascalban (is) megoldható feladatok vannak. -
És az iskolában sincs 1 darab info tanár sem?
-
hát mert nincs info tanárom. nem is érdekes már csak 1 kérdés: miben lehet emelten programozni?
C++ vagy Turbo Pascal
esetleg:
C++ és Turbo Pascal?
Hogy határozzák meg? Ahogy én tudom: ez a 2 közül lehet választani -
Ilyeneket mérnem az infotanárodtól kérdezel? Lehet ő biztosabban tudna válaszolni rá. -
kérdés: emelt szintre többféle nyelven is lehet programozni? Vagy ők határozzák meg h ezt a feladatot ebben azt meg abban? Mit érdemes választani? Aki tavaly vagy most fog érettségizni: milyen jo könyvet ajánlana proghoz? -
csak nem értem hogy mit irsz ez a probbléma de nem is érdekel. -
de nem ez a lenyeg nem is azert irtam, nem, tenyleg nem sikerult túl magyarosra... -
mondjuk téleg durva az a mondat
-
óistenem es meg egy 8 eves szinvonalan is vagy:( -
huha-általános iskolában megtanitottak értelmes mondatot irni? Nem látszik.. -
bocs ha ki kell h abranditsalak, de ha te a mostani rendszerre azt mondod h eleg bejutni, akkor te vagy az akinek az orszagnak szuksege van, egy diploma nelkuli ember -
Programozás alatt valószinűleg azt értik, hogy programot kell írnod.
-
lord nihilus #10198 éretségizett itt vki számtekból emelt szinten?
a programozás mit takar?
előre is köszi -
Easy Rider #10197 jajah, hülye vok, nem szóltam... :P -
Easy Rider #10196 csütörtökön élelmiszeripari asszem.... -
Nem tudja vki, h a Corvinus közgazdasági karának mikor lesz nyílt napja? Azt tudom, h a kertészetié dec. elején lesz, de az annyira nem érdekel :) -
Google :) Az om lapján közvetlenül én sem találtam, pedig pár hónapja még elég központi helyen volt. -
TomBond #10193 Basszus ezt nem tudom hogyan csinálod. Ennyire béna vagyok?
-
Pedig ez az. -
ez a mostani őszi érettségi? gondolom nem -
Fent van.