29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
dalma2c #27573 pfff igen igen a 3. magnós szöveg... én sztem még angolul is írtam a kipontozott helyre:D hehehehehehehehehehe hát érdekesss volt, de nem számít mert nincs több írásbeli, szombaton meg nagy nagy buliii iiii iiiiiii -
Most itt jutott eszembe! Tanárunk azt mondta mindenvoha írjuk, hátha jó lesz, de ide pont nem tudtam semmit! A feletválasztósnál volt miből válogatni! =) -
Lywya #27571 nem gáz ha üresen hagytad :) -
Húúú azt elfelejtettem kihúzni! Az gáz, vagy a javítótanár áthúzza? -
Küzép. -
Jó lehetett:D -
Akkor gondold el én mit éreztem emelt törin ahol KÓDOT kellett minden oldalra felírni.... xD -
emelt vagy közép? -
Lywya #27565 Néha itt rötyögök magamban hosszu percekig :) :D -
Lywya #27564 Ezekért a hozzászolásokért érdemes fórumot olvasnom :D :D -
3. hallás utána feladat: OMFG! Konkrétan a fél csoportom keresztbe áthúzta a lapot, és én voltam a király mert egyet be tudtam írni 
De anyázás nálunk is ment, meg valaki benyögte hogy ez nam az akit szíven szúrt a rája? :D -
Lywya #27562 Hát ezen röhögtem v tíz percig :D:D
Akkor egy élmény lehetett, holnap meghallgatom om.hu-ról :D -
Sőt, volt egy olyan rész is, ahol beakadt a lejátszás. A hangminőség miatt először fel sem tűnt. -
Hát ja az ritka sz*r volt!=) Az első kettő még elment, de ez kikészített mindenkit! =) -
Bazzeg, az a 3. halottszövegértés bebaszott. A csaj 3 mondatot kinyögött, mire kimondtam: "A kurva anyád!" Az interjúalany meg telefon minőségben beszélt. Azután meg egy hajón beszélt (talán angolul), miközben a mikrofonnal épp anális önkielégítést végzett. -
röhejesen egyszerű volt az emelt német... -
Lywya #27557 Minden elismerésem a németből érettségizőknek, emelt angol mellett 8 évig tanultam németet is, és csak azt tudom elmondani hogy hogy hívnak és hol lakok :D -
Német közepen, a hallásértés utolsó szövege nálam odavágott rendesen. Alig tudtam kigubózni a szavakat, amiket meg nem tudtam, találomra beírtam valamit. De összességében könnyű volt szerintem, habár nem mindegy, hogy jól töltöttem-e ki, vagy az egész a kukába való. -
Német közép nem volt olyan vészes. -
Cat 02 #27554 Szerencse, hogy az info emelet kb 3 lapos :D -
Matekból, ott szerencsére nem volt annyi oldal. -
Köszi, olasz kéttanos osztály, úgyhogy nem nagy dolog :) -
olaszul :O. Tanultam olaszt, annyira jutottam vele h eltom mondani hkell bemenni a központba :D. Elismerésem hozzá. -
Akkor én mit mondja, aki olaszul írta a törit, így a feladatok szövege is duplán volt ott (értelemszerűen olaszul és magyarul is), szal nekem még hosszabb volt :D
Amúgy az idő tényleg túl sok volt az angolra, de ez mindig így van, inkább legyen több végülis, az a biztos. -
Lywya #27549 akkor te mégjobban jártál :D Miből tettél emeltet? Töri? -
Emelten ráadásul kódot kell írni, 15 oldalba beletelt, mire megtanultam :DD -
Lywya #27547 énis utáltam az irjuk fel a nevünket minden oldal tetejére ceremóniát, főleg törin :D 10perc elment vele :D -
Cat 02 #27546 Túlélted, az a lényeg :D -
Bőven elég lenne csak az egyik oldalra felírni a nevet, sőt, 4 oldalanként is elég lenne, hiszen egy teljes lapon annyi oldal van. -
Cat 02 #27544 Töri érettségi, 35 oldal :D -
Azért az is zavart, hogy minden oldalra fel kellett írnom a nevem, olyan helyre is, ahol semmi nem volt. -
Ezt se tudom az hol van! =) -
Szerintem az angol volt a legkönnyebb a négy érettségi közt. -
Hát.. a szövegértés része az nehéz volt eléggé, a többi sima volt szerintem. Majd meglátjuk, de amúgy 60%tól nyelvvizsgát adnak, tehát jobban megéri emeltre menni, mint nyelv vizsgázni. -
Cat 02 #27539 Nézd meg a tavalyit, gondolom ugyanaz :D -
A németen hány pontot lehet szerezni? Mennyi kell a 2-eshez, 3-ashoz, 4-eshez, 5-öshöz? -
Cat 02 #27537 Angol az nekem is kész lett hamar. Levélírás nagy része azzal telt, hogy ettem a szenyóm. De bármikor leblokkolhat az ember és akkor jó, ha van + idő. (még régebben írtam mondjuk) -
Lywya #27536 Ezt a kérdést én is feltettem már magamnak, olvasásnál én is fél órát néztem a falat :D Levélírásnál is húsz perc alatt kész lettem.
Nyelvhelyességre viszont adhatnának több időt, mint fél óra, mondjuk most azzal is kész lettem hamarabb. -
ja ha jól tudom akkor tavaly a tiszti szakra 385 volt a ponthatár.az a szopás hogy tavaly 320at számoltam magamnak :S de mindegy ennek még utánaérdeklődök de valszeg ebből a szentendrei tiszthelyettesi lesz.állítólag onnan is át lehet menni zrínyire. -
De sajnállak. Örülök hogy ennél nagyobb problémád nem akadt.