29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
ott érettségiről volt szo nem a 2 tárgyról.
2féle duplázás van -
Pedig de :D -
hátnem:P -
Szó szerint ezt mondta ő is :) -
nem!!! ha az is szar akkor megduplázod a 2 felvételi tárgyadat. Ha AZOK is szarok, na akkor Erzébet híd:) -
Igen. De ha az is szar, akkor mászhatsz is fel az Erzsébet-hídra! -
Keresztfélévesre jan 15-ig. -
szvsz addig, amíg mindenkinek febr 15-ig. De azért nézd meg felvi.hu-n. -
mustar #10381 Hi!
A kérdésem az lenne, hogyha én mondjuk 11, 12.ben nem értem el túl jó eredményeket és a bizim ezáltal nem tökéletes, akkor csak az érettségi eredményeimet nézik? -
mustar #10380 Hi!
A kérdésem az lenne, hogyha én mondjuk 11, 12.ben nem értem el túl jó eredményeket és a bizim ezáltal nem tökéletes, akkor csak az érettségi eredményeimet nézik? -
csak a kérdés h emelten ahova megyek központi helyre ott majd lesz e a gépeken -
Emmegki #10378 Persze. Tavaly jó sok nyelv volt, tuti lesz olyan amit tudsz. -
C-ben lehet programozni érettségin ha jól tudom?! -
mikor is kell jelentkezni érettségire azoknak, akik már érettségiztek? -
ha csak tanunak akkor mi a baj? Lógsz 1 napot a suliból, kapsz hivatalos igazolást, mi kell még? :)
no para -
hülye voltál, így jártál... -
A sztek tanárom azt mondja hogy amire most járok az felkészít mindenre kivéve a programozás de abban meg ő tud segíteni úgyhogy remélem OK lesz! -
sztem igen, a programozás a legnehezebb része én is azon vagyok h megtanuljam, de nem találok működödö fejl környezetet pascalhoz.. -
Érettségizett itt valaki számtechből emelt szinten?
Mit gondoltok nagyon nehéz lehet? Mer info pályán szeretnék tovább menni de közgáz suliba járok úgyhogy kicsit gáz. De elég jó vagyok számtechből, járok ilyen rendszergazdai tanfolyamra is, tanulgatok programozni is. Na mit gondoltok sikerülhet? -
abonyitomz #10370 FEJLEMÉNY VAN!!!
MÉG A TAVALYI érettségihez köthető!!!!
MOST KÜLDÖTT a rendőrségf egy papirat hogy beigéztek TANUnak mivel REGISZTRÁLTAM a matek2005.fw.hu ( avgy hasonló oldalra ) !!!
AZT A BUZISÁGOT!!!!!!

-
mi a lol? heh?:D -
lol -
segítsetek pls:
a PAscalt feltettem és úgy döntöttem hogy megnézem a C fejlesztőkörnyezetét, mert ez hihetetlen hogy én ebben programozzak a 21.században érettségin.
Valaki segitene ezügyben?
Ja és nem ment a complizás, merthogy a 2es discet nem fogadta el... -
semmi ertelmes nem volt, a bme nyiltnap jobb volt. ott igaz h mozdulni nem lehetett, de keszultek ra, kiallitasok voltak, standok, segitokesz emberkek, eloadasok. itt egy nagy eloadas, ahol a tanarok mondtak vmit a szakokrol meg az az iszonyuan irritalo diak bofogott vmit arrol h milyen jo a kozgaz, mennyire csak a legjobbak juthatnak be, es ha ra hallgat az ember akkor kapcsolatokat epit ki egyetemi evei alatt, kulonben semmit sem er a diploma. (ami mondjuk igaz). ennyi, nem erdemes elmenni sztem. (bar ha mesz egy igazolast hozhatnal:P ) -
valaki segitsen ebbe a fejl környezetbe pls, mert addig nem tudok elindulni, és akkor megb@szom az érettségit -
Ehh, most néztem a honlapjukat. Hát jó előre bejeltették, kb. 1 hete néztem a lapjukat és akkor még semmi nem volt. Na mindegy, majd a januárira elmegyek. -
Időközben megtudtam, h a Corvinus közgáz karán január 27-én 14.00-től lesz nyílt nap. -
hat, ez a kozgaz nyiltnap... nc
szal oke, hogy a kozgaz errol szol, de az, hogy a nyiltnapon nagybetukkel kiirjak, hogy KAPCSOLATOK EPITESE, az durva. nyilinyali ide oda amoda, a gerinced elvesztese, es eroltetett affektalo humor. meg sok irritalo ember. viszont amit tanitanak az nagyon erdekes, csak ez a sok ujgazdag elkenyeztetett kis kocsog, az ami nem kene oda:/ -
Úgy nézek én ki? :D Soha nem is tetszett, de megpróbáltam a lehetetlent... magamraerőltetni :D -
Kicsit vissza kellene keresni. -
nem találom -
felvi.hu -
A mostani(őszi) érettségi feladatsorokat honnan tudom leszedni? -
nagyon kéne -
Oké, úgysem fogunk egyetérteni :) -
viszont a kérdés: pls egy olyan decompliert ami megy windows alatt -
akkor meg minek kéne nekik a nyelvvizsga? na mindegy ezen nem veszünk össze:) -
Ehhh, attól hogy te egy magyar cégnél vagy, de vannak angol nyelvű üzleti partnereid, attól még nem fogsz a kollégáiddal angolul beszélni. -
de az hibát jelez valszeg a winfos miatt:) plz egy linket ami XP alá jol fordit és turbo pascalos. ami szerinted a legjobb:) -
na de ha nem derül ki hogy tudsz e angolul, akkor nincs rá szükséged akkor meg miért kérnék h legyen??