29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
Vannak jó tételeid? :D -
Már megbeszéltük, ha egy nyelvből van felvételi, akkor az 120 pont +2x7 azza 14 = 134 -
én ezt az egészet nem értem, corvinusra nyelv? mivan? -
én emelt törit írok
-
sokan gondolkodnak így: oszt. társamnak is német nyelvvizsgával 134p ! Corvinusra... mondtam is neki, h ne nagyon élje bele magát, mert így másoknak is ennyi lesz, ha rájönnek h 1 nyelvvizsgával belehetne jutni -
Ha nem tudtatok elmenni emeltszintű próbaérettségire, akkor az [email protected] e-mail címen kérhettek a főbb tantárgyakból feladatsorokat. Csak postai úton tudnak küldeni, szóval a címeteket meg kell adnotok. -
HoTDoG #10623 Igen megjelent, és fel is került. Ha otthon vagy Bittorrent témában, biztosan ismered a magyar majomparádé oldalt. Ott megtalálod. -
Na lehet online jelentkezni érettségire: http://www.om.hu/letolt/okev/doc/okev_jellap_2006_majus_junius/ -
érdekelne... -
OPM #10620 üdv! a felvételi tájékoztató megjelent idén is cd formában? ha igen, felkerült újra netre illegálisan? :P -
Cnut #10619 Háááát, magfizikából milyen számításos lehet? Én nem is tudom... Szóbeltől nem tartok, kísérletezéssel nem lesz gond, esszével se hiszem, csak ha szemét módon javítják, teszt az lehet nehéz, számításosnál meg az elektromosság amit nem szeretek, de majd jobban átismétlem (vagy nem :)). -
pontosan! géppel kitöltött lesz, és ezt asszem a suliban gépelik be..szoval még lesz egy nyomtatott -
Igen, megvan.
Remélem az nem lesz gond, hogy én már aláhúzgáltam a dolgokat az első 3 tárgyra vonatkozóan (így utólag elég hülye voltam, de éreztem, hogy el fogom rontani). Gondolom elég egyértelmű lesz, ha mindehova beírom, hogy igen vagy nem. Ráadásul ha úgy csinálják, mint az előrehozott nyelvi érettséginél, akkor ez csak egy minta, és aztán a teljes, gépppel kitöltöttet kell majd aláírni. -
ha az angol a felvételi tárgy akkor mindegy, hogy az választottként van beirva már megtett 100%os emeltnek vagy idegen nyelvként? -
:D
nem semmi.
ugye megvan akkor előrehozott érettségiként a nyelv? ha igen akkor ugy kell ahogy mondtam..
nálunk segítenek szerencsére: de ajánlom azt a kék felvételi könyvet abba minden benne van -
OK, köszi, nagyon sokat segítettél!
Vmelyik nyílt napon említették, hogy egyetemen már nem lesznek azok a segítőkész osztályfőnökök, és mindent magunknak kell majd intézni. Gondolom nem az én iskolámra céloztak. Az igazgatóhelyettes is tőlem tudta meg, h marad a 20 pont a nyelvvizsgáért, pedig már pár hete akkor kinn volt az om lapján az infó. -
dedede!
ha a nyelved a német, és a választottad az angol, akkor az alsó 2 üres sorba azok kerüljenek, de mivel már előrehozott érettségiként megvan a két 100%os eredmény a nyelvvizsgával, igy azt kell bejelölnöd, hogy már rendelkezel előrehozzott érettségi eredménnyel belölük -
Akkor ha nekem a nyelv érettségi német, a választott angol, és mindkettőt kiváltottam nyelvvizsgával előrehozott érettségin, akkor nekem oda nem kell írnom semmit? -
Nem lehet, azt a "befogadó" intézménynél kell, ami nálad szerintem az ahol először érettségiztél. -
Na végre valaki, én egyedül a magfizikától parázok, abból is inkább a számításokos feladatoktól... -
nem!
ucso 2 sor: idegen nyelv, és választott tárgy, nyelvek a B lapra kellenek -
Az érettségire való jelentkezési lapon az utolsó két sorban fel kell tüntetni a nyelvvizsgával kiváltott érettségiket is? Gondolom igen, de az osztályfőnök erről semmit nem mondott, és megkérdezni sem tudom, mert a következő pár napot itthon töltöm a német oktv-re való készüléssel :) És ha ki kell, akkor mit kell beírni? Csak egy X kell, vagy a jegyet, vagy a százalékot kell beírni? -
élelmiszer és kertész akármihez CSAK angol kellene? ez nagy butaságnak hangzik, ha így van akkor meg egyenesen az.
Most valaki nekem azt mondta hogy vagy kéred a plussz 7 pontot mint nyelvvizsga, vagy emelt érettségit írsz belőle, és akkor az emeltért kapod meg a plussz 7 pontot, most hogy van ez?
akkor ha csak angol kell valahova: 60*2+7*2+7(ez a német nyelvvizsga)=141 pontom van? -
Hát gondolom, ha már lehet felvételizni is online. -
Cnut #10605 Lehet valahol? -
Valaki mondja már meg légyszi, hogy hol lehet online jelentkezni érettségire. -
Cnut #10603 Én is emelt szintű fizikával fogok próbálkozni :) -
Az van, bár tinta elkélne:| -
Oké, köszi, kezdem elszánni magam. Majd ha még lesz kérdésem szólok. Remélem nem gond. :) -
Ja annyi hátránya van, hogy nem árt, ha van nyomtatód, meg scannered is. -
Semmi hátránya... csak előnye van. Nem is értem, hogy ki az a lökött, aki a papíros megoldást választja. Kb olyan, mintha modemmel netezne valami, közben az ADSL olcsóbb, és gyorsabb is. -
Mert az is egy alternatíva :$ Bocs.
Más. Szerinted van valami hátránya az elektronikus jelentkezésnek a hagyományossal szemben? (Ezekben a pillanatkoban vacillálok, hogy melyik legyen) -
Akkor meg miért mondod, hogy kell regelni ügyfélkapun, ha nem kell? -
Az is ott van (regisztrációs lap néven), ergo nincs miről beszélni:) -
Mondom, hogy nem kell! elég, ha a véglegesítés utáni lapot kinyotmatod, és aláírod, majd postán feladod!!
Tavaly is így jelentkeztem... -
Megvan a teóriám. Ide csak kockák járnak, akik nem tanulnak, és középszintű kettesre építenek:o) -
De kell. (forrás)
A hitelesítésre két lehetõség van:
- Ügyfélkapu regisztráció: Az Ügyfélkapu olyan szolgáltatás(..)
- Regisztrációs lap: Amennyiben az e-felvételizõ nem él a fent részletezett lehetõséggel, akkor (...) -
és aki emelt törit? -
Egyébként nem igaz, hogy ninsc még valaki a fórumon, aki emeltszintű fizikát ír:) -
Nem kell... elég, ha a felvi.hu-n regelsz.