29454

N
AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK.

NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK.

N

• ffxi
    HELP!

I. "A" lap 6. pontját nem vágom:( mért csak 2 van. Sztem többnek kéne lennie, nem?

II. "B" lap 1.b pontja sem tiszta, mert engem elbocsátottak PTE-ről a 05/06 őszi félévben(nem

jött össze a kreditszám) [ciki].

III. "B" lap 5.a pontja ugye a választott tantárgyhoz, nem muszáj a leérettségizett választott tantárggyal egyezik meg? Szal a legkedvezőbbet kell beírnom, ami legalább 2évig tanultam?

IV. Hova kell beírni, h pontok alapján vegyenek fel?

Ezerhálám!!!!!
  • 2XP
    Szerintem igen, hiszen ezt is fel kell tüntetni az érettségi ibizonyítványodban, csak nem egy, hanem két választott tárgyad lesz.
  • Easy Rider
    Nincsenek meg valakinek az emelt szintű szóbeli informatika tételek véletlenül? Nagyon megköszönném, szükség lenne rá...
  • grizzly21
    Ha 2 nyelvvizsgám van és a választott tárgy nem az egyik nyelv, akkor jelentkeznem kell érettségire belőle? (mindkettő nyelv megvan előrehozott érettségiként)
  • ffxi

• ffxi
    Vagy potán.
  • ffxi
    Most is ott vedd.
  • Anubys
    Csajoknak...
    Pl. Név: Kiss Béláné
    Születési név: Nagy Mariska
  • BADE
    A jelentkezési lapot boltban vegyem meg?Tavaly a Scoolban vettem.
  • ffxi
    Akkor sem értem: "név" és utána "születési név" ?????
  • ffxi
    THX!
  • Balo
    Ha nem láttad még ezek segíteni fognak. Ha van még konkrét kérdésed akkor tedd fel!
  • grizzly21
    ELolvastam a kék könyv elejét, mégsem világos minden: ha 2 nyelvvizsgám van, és már be van irva előrehozott érettségiként a 2 100%os eredmény, erről fénymásolatom is van, akkor mind2 nyelvből kell érettségire jelentkeznem, hogy már megvan? vagy mivel 1 idegen nyelv kell, igy az egyikre csak?
  • ffxi
    Bocsi! Hogyan kell kitölteni a jelntekezési lapot? Amikor az embernek régi rendszerű érettségje van?
    THX!
  • 2XP
    :D
  • I.C.ram
    Én tanáromnak is szívügye volt a magyar. Szerencsére viszont olyan jól elmondtam az anyagot, hogy magam is meglepődtem :D
  • 2XP
    Óóó, vizsgáztatott volna az én tanárom :D Teljesen azt képzeli, hogy az irodalom a legfontosabb tantárgy... Egyszer azért adott 4-est, mert nem tudtam egy lap széli 5-ös betűmérettel írt idézetet :/
  • I.C.ram
    Hmm.. régen volt, de asszem azt is szkanneltem, miután kézhez kaptam.
  • Balo
    Pl nekem érettségi bizonyítvány másolat vagy középiskolai bizonyítvány másolat.
  • I.C.ram
    mit értesz utólag pótlandó papírokon?
  • Balo
    Nem tudod véletlenül #10677-re?
  • grizzly21
    egyébként erről van szó
  • grizzly21
    A hangsúly az angoltudáson van
  • I.C.ram
    Egyedül talán magyarból rezgett a léc, hogy nem lesz meg az 5-ös, de aztán szóbelin szerencsére hoztam a formám :D
  • I.C.ram
    Én azt tanácsolom neked, hogyha lehet, akkor menj ki angliába. Messze a legjobb módja a továbbtanulásnak a magyar viszonyokhoz képest.
  • I.C.ram
    Szerintem meg baromi alcsony. Én röhögve hoztam össze az 5.0-ás átlagot érettségiből.
  • grizzly21
    érettségi átlag, és egyáltalán nem alacsony, csak azért van rá szükség, hogy nagyon gáz tanulókat ne vegyenek fel, de eyébként annak hogy pl töriből v magyarból hányas vagy, és informatikusi szakra akarsz ott járni, nos annak nem sok jelentősége van.
    Nem tudsz bántani, nem is ismersz, valóban sokszor sietek, és akkor nem sűrűn szoktam olvasgatni.
  • I.C.ram
    Ugyanaz mint a gazdaságinformatikus...

3.5-ös 12. évi átlag, vagy 3.5ös érettségi átlat, vagy mi? Elég alacosny a mérce :)

Nem akarlak bántani, de nekem a hozzászólásaidból néha az tűnik fel, hog totál felszínes vagy bizonyos dolgokban.
  • grizzly21
    Nem kicsinyitettem le az agrárinformatikusi szakmát: a LOL 2 dolognak szólt:
    1.nem látok kapcsolatot az informatika és az agrár dolgok között
    2.Ide akinek egy nyelvvizsgája van, annak 136 akinek 2 annak 141 pontja van...

Ingyenes, most beszéltem telefonon egy ügyfélszolgálatissal, 3.5ös átlag kell hozzá, valamint nyelvi szintfelmérő vizsga.
    18 éves koromhoz képest már ha úgy tetszik most kiemelkedtem az átlagból a 2 nyelvvizsgámmal, ill azzal hogy nem 1 számítógéppel kapcsolatos munkám volt már egész jó pénzért, mégsem érzem azt hogy bármit bizonyítanom kéne neked igy idegenben, egy internetes forumon...bizonyitásra ott a valóság
  • I.C.ram
    Magyarul kivisznek kurvának? :D Nem hinném, hogy ingyenes.
  • I.C.ram
    Miért ne járhatna? Neb eszélj már ilyen ostobaságkat. Magyarország Mezőgazdasága jelentős. Kegyetlenül meglehet belőle szedni magad, ha van némi rátermettséged is.

Úgy birom az ilyen embereket, akik szerint csak info/kozgáz/jogból lehet meggazdagodni semmi másból. Ezek az emberek a legbutábbak, és valószínű, hogy soha nem emelkednek majd ki za átlagból.
  • grizzly21
    najo szerintem ebből elég:) egyébként a bölcsészek mind töketlenek..
    más: SZándékozik valaki London mellett tanulni ingyenesen szakklépzésben? Van rá lehetőség, most járok utána..
  • I.C.ram
    HVG Februári számában olvastam. Csak a töketlen bölcsészek nem találnak munkát.
  • Balo
    Meg tudná valaki mondani, hogy elektronikus jelentkezésnél az utólag pótlandó papírokat szintén elektronikusan vagy papíron és postán kell-e elküldeni?
  • grizzly21
    ebben is van valami:)
  • Zrasf
    Ezt te hol hallottad ? A bölcsészek között van az egyik legnagyobb munkanélküliség
  • Zrasf
    Tesco,Auchan,McDonald's, ha ide nem veszik fel őket, akkor meg mennek tanárnak, pedig nem oda valók, azt élvezik ha gyerekeket hülyézhetnek le mert nem tudnak vmit, és ezzel magukat isteni magaslatokba emelik... Szóval van a tanár/pedagógus, aki azért ment tanárnak mert szereti a gyerekeket és szereti tanítani őket. És van a tanár/bölcsész aki azért megy tanárnak mert nincs más, és imádja basztatni a népet. (tisztelet a kivételnek)
  • grizzly21
    jár valaki informatikus agrármérnökire corvinuson? lol:)
  • Bandee1987
    én egyszerre a 2 miatt csinálnám az infót...amiatt mert élvezem is amit csinálok, no meg a sok pénz is elég befolyásoló tényező
  • BADE
    honnan szedted le?Mert én csak az érettségire jelentkező lapot találtam meg