29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
"2.születési név: csak akkor kell kitölteni ha nem egyezik a fenti névvel?"
válasz: igen -
lenti kérdéseimre senki se tudja a válaszokat? -
ezek az OKJ-s vizsák nem olyan hip-hop elvégzem őket. amiket találtam lgrövidebb 160 napos volt kb... és nyáron viszgázol.. uh sztem ez a vonat elment.. monjuk amúgy se mentem volna.. inkább nyelvvizsgáznék.. -
Easy Rider #10787 nem, emelttel kapsz! -
igen de azzal kitörölheted kb -
cs! ecdl vizsgabizonyítványt kapok 5ös középszintü számtechéretteségievl? -
Annyit tudok, hogy tanfolyamköteles. Két módon tudnék tanfolyam nélkül letenni: az iskolai számítástechnikaórákat beleszámítani, ehhez kell a számtechtanár segítsége, közbenjárása. Vagy ismerős segítségével egy vizsgáztatóhelyen.
A képzések amúgy nem tudom hány hetesek, szerintem változatos. Onnan tudod, hogy OKJ-s-e, hogy megkérdezed:) -
Ha tusz valamit zekről az OKJ-s vizsgákról segíts már kicsit.. ezk milyen jellegű képzésk? pár hetesek csak ? honnan tuom, h OKJ-s vagy nem ? -
Ezért nem kell az utolsó pillanatra hagyni... -
angol középfokú C (felső folyamatban, nem sokon múlott, hogy még nincs)
(német középfokú C-t lehet megpróbálom márciusban vagy valami OKJ-s vizsgát sebtibe leteszünk)
+emelt fizika -
én nekem meg sajna nincs nyelvvizsgám (pedig próbáltam)
viszont van emelt infóm -
Az más kérés, h nekem se most kéne szarozni vele..ilyenkor érthető ha van egy-két 10 perces karbantartás. MInden hülye ( Én is ) utolsó pillantaban jelentkezik.
ÉS amúgy szrintem 1000x gyszerűbb. és gyorsab neten kitölteni. eleinte én is lapokkal akartam.. de aztán megmutatták, mennyire egyértelmű az egész e-felvételi.. Mondhatni lámabiztos
-
valamiért úgyérzem ez nem egy reprezentatív felmérés lesz..
de én nem megyek emeltre.. és van 1 angol közép C-m. :-)
ja és BME -re megyek remélem. -
Sekler #10777 na akkor egy gyors közvélemény kutatás az itt lévők közül hányan fognak emeltet irni illetve hány embernek van nyelvvizsgája -
jah: hogyha angolbol 10.ben tanultam csak angolt, de 12.ben irtam osztályzóvizsgát, akkor az számit tanult évnek? tehát azt kell beirnom h 10. oszt 5 12.oszt 5 ? -
No a b lapokkal megvagyok nagyjábol, de tisztázni kell 1-2 dolgot:
2.születési név: csak akkor kell kitölteni ha nem egyezik a fenti névvel?
3.értesítési cím, név csak akkor ha nem egyezik a fenti cimmel?
Eddig még jól gondolom szerintem, de aztán:
5.választott tárgy: az bármilyen tárgy legyen, amit legalább 2 évig tanultam, és lehetőleg mind2 évben 5öst kaptam? pl tesi?
A 12.es évvégiket nem tudom, ezeket csatolni kell majd jun11 ig?
Miért van 2 választott tárgy? Hozott pontot adó tárgyat helyettesíteni? Nem ugy van hogy ide tök mindegy hogy mit irsz, csak 5ös legyen lehetőleg?
A felvételi tájékoztatóban hol van benne hogy az adott egyetem a félévi/évvégi jegyet kéri e 12.ben?
5.B Érettsági eredmények: 12.es vagyok->üresen marad
7.Kérelem: Nyelvvizsga+pont, és emelt szintért járó +pontot is ide kell írni?
Milyen formában? Mert erre a könyvben nincs utalás:
pl MAtematika érettségi emelt szinten 2006
Angol C nyelvvizsga 2004 ?
Az egyéb közlendő rovatban a fénykép az a diákhoz szükséges fényképet vagy az önéletrajhoz tartozót jelenti? -
kb ilyenekre számítottam: #10773 ... -
Na most mivan beszart a felvi.hu ? jókor.. most akartam véglegesteni az e-felvételim.. :P
szerk.: nagyon gyorsak a fiuúk.. már megy is.. :-D [15:08] -
Fehérítő, táhúzás... ne hülyéskedj már! Ez hivatalis okmány, nem a házifeladatod :D Mondtam, hogy interneten csináljátok, de basztatok rám hallgatni, hát tessék... Szívjatok vele akkor... sok sikert :D -
Hogyha valamit elírtál, akkor azt ki lehet javítani? Fehérítőt lehet használni, vagy át kell huzni? Azért remélem nem cseszek el semmit, de érdekel...
Más: nyelvvizsga: kiállítási dátumát nem tudom, scak az van rajta h mikor nyelvvizsgáztam.. -
hmhm minden B lapon rajta kell lennie minden nyelvvizsgának+emelt szintűnek a plusszpontos kérelemnél? Miért csak 3 helyet raktak oda??áhhh -
nekem még nem tűnt el soha csomagom :)
hiába no, én ilyen maradi vagyok :) -
az okév jelentkezési lap nyomtatásnál nálatok is beszart? -
Nekem 20 perc volt kitölteni az egészet, meg kb. 1 óra a szkennelés, mert igényesen csináltam. Magyar Posta pfff:) -
Inkább a magyar Postában bízol? :D -
nemtom, én vhogy nem bízok meg az e-felvételiben, tavaly sem bíztam meg benne. -
Hogy lenne már szarul kiépítve?? Nem is ismered, és kijelented a faszsaágokat. Én tavaly úgy jelentkeztem. Megspóroltam egy rakás sorbanállást, rakás ide-oda rohangálást a lapokért. Tök geyértelmű volt, hogy mit hogyan. Arról nem is beszélve, hogy tök kényelmesen megtudtam csinálni.
Most már kezdem érteni, hogy miért ilyen rohadt bürökratikus ez az orzság. Hát azért, mert rengeteg embernek erre igénye van, vagy egyszerűen nem bírja elképzelni az életét a bürökrácia nélkül. -
Egy embert már rávettél én meg további 4-et:) -
Szerintem jól van kiépítve, ha egyszer elolvasod a felvételi tájékoztató bevezetőjét, akkor simán megy. -
oda aláirás is máshogy van, meg amig szarul van kiépitve az egész, addig nem leszek kisérleti nyul, biztos ami biztos -
én ott akartam, de a szar szerverük 5 nap után küldte a kódot, addig meg nem akartam várni, akkor még nem tudtam, hogy egyáltalán küldik-e. most már mind1. -
bizonyítványodban benne van. egy ilyen pecsét 6 jegyű szám -
Most komolyan ilyen töketlenek vagytok, hogy nem interneten csináljátok??? -
A középiskolák om kodjának jegyzéke hol van? -
én pénteken beadtam, elkerülendő a hétfő-keddi tömegnyomort. -
csak anglisztika romanisztika ilyen bölcsészszarokra nem jó a nyelvvizsga, egyébként 2 nyelvvizsga: 141 pont -
A Corvinusosok meg is erősítették nekem e-mailben... -
Tavaly ez nem így volt, csak idén vezették be. Tuti, hogy így van, mert a HVGben is olvastam róla. -
múlt évben is így működött ez, emrt meg kéne vki olyat kérdezni akinek nyelv volt a felvételi és volt nyelvvizsgája, hogy hány pontja lett. -
Nem. Elvileg ezt autómatán megcsinálják neked.