29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
gigidfan #27653 én azt megírtam tegnap próbaképp és nekem az 86 lett (H) -
gigidfan #27652 és hogy sikerült? -
még októberben:dddddddd -
gigidfan #27650 írt valaki rajtam kívül emelt föcit? :D -
Szerintem nem volt olyan vészes, én nehezebbre számítottam. -
MaRee #27648 Ismerős, én az egyik négyzetnél kb 3* huztam le :_D -
Orsi90 #27647 Abból néztem, de akkor is egy csomószor ki kellett húzgálnom, újból beírni, mert vhogy mindig meggondoltam magam.:D -
MaRee #27646 Az atlaszbol meg lehetett oldani az éghajlatost nagyjából -
Orsi90 #27645 Szerintem se volt valami könnyű. Főleg az első része. Én is írtam jó nagy hülyeségeket.
A másodikban meg vagy fél órán keresztül ültem az Ázsia éghajlatos feladaton. -
MaRee #27644 Szerintem igen. -
Suffering #27643 nehezebb volt a tavalyiakhoz képest? -
MaRee #27642 Bazz ez a földrajz nem volt gyenge :D Az első feladatlapon lesz kb 3 pontom, a vaktérképekhez akkora ordas baromságokat irtam :D -
Gimi után.
Nos ez 4 órás volt, 3 is elég ha tudja mit csinál az ember, de nekem végig kellett agyalni a négyet : ) Egy számítási feladatot sajnálok, ott kellett volna alaposabb elméleti tudás, és akkor easy 14 pont, így csak részpontokat fogok kapni -
putymi #27640 Megvan a matek eredmény 93%
-
Lywya #27639 Nálunk haraptak érte tavaly... mindig szólt érte info tanárunk, hogy adjunk nevet az oszlopnak, ha nincs írva akkor is... :) -
MaRee #27638 Meglesz az, nefélj :D -
Orsi90 #27637 Én is ma írok föciből. Rohadtul para van.:S -
Na megvan a kémia is. Összességében nehezebbre számítottunk mind. A választós feladatoknál kifejezetten örültünk mind a szerves kémiának, azt mindenki szereti:D Mondjuk a két számítósnál mire rájöttem, hogy mi a fasz az a habarcs, illetve a metanol meg nátrium hogyan reagál... -
média.... valaki tolja majd 20. án? -
Kapásból gimi után, vagy szintemelő? Sok sikert hozzá. Tökre meglepett, hogy csak 2 óra lesz az egész. Az első érettségi lesz, amit végigülök valószínűleg. -
Emeltszinten : ) -
xxxpaulxxx #27632 köszi:) -
Cat 02 #27631 Én sose neveztem át, mindig expr1001 volt a neve, de ártani nem árthat. -
xxxpaulxxx #27630 Kérdés:
Közép infón szerintetek adatbázisnál fontos, hogy a lekérdezésekben az olyat pl, hogy Countof xy nevű oszlopot átnevezzem olyanra pl, hogy összes xy, vagy valami ilyesmire?
Csak mert a feladatban nincsenek megadva ezek, viszont a megoldás fájlokban benne van -
Holnap kémiázik valaki? Bízok benne, hogy középszinten nem lesz olyan szopatós, mint az eddigiek. -
gotchaaa #27628 neked sem ártana egy érettségi :) -
malicobra #27627 Érettségi, vizsgaidőszak, dolgozatok!
használj mp4 karórát E-book olvasóval.
Txt fájlok olvasása bármikor!
www.legjobbelektronika.hupont.hu -
gyuri00 #27626 a megoldások ha valhol fent elsznke linkeljétek már be kössz
amúgy tényleg naogyn nehéz volt szerintem:S:S reémlem 70 körül elssz:S -
MaRee #27625 2 órás, de másfél óra alatt kész lett vele az osztály fele.Főleg akik semmit nem tudtak :D -
én igen:) -
Cat 02 #27623 1 órás volt ? :o -
MaRee #27622 Bárki bármit is mond, ez a biosz mocskos nehéz volt!!!
Én nyomom holnap a földrajzot is, de kb abból is annyit tudok mint a többiből :D -
paly90 #27621 Valaki holnap föciből csinál?
Konzultálnék vele:) -
Például itt Szolnokon a Pálfyban... Heti 4, majd 3. elején szakirányválasztás (ekkor a 35 fős osztály szétbomlik) után heti 8-10 órában Programozás vagy Hálózatkezelés! Ezenkívül mind2 szakiránynak még heti 2 Hardvertechnika és 2 Programozás megpersze közismereti tantárgyak. Ötödévre megha maradunk letehetjük a technikusi vizsgát, illetve az egyetemi/főiskolai infó karok 1.-2. éves tananyagánka informatikai részét 4 év alatt megkapjuk kisebb adagokban... -
Suffering #27619 ránézésre az alapismeretek :D ilyeneket egyáltalán melyik suliba oktatnak?(informatikai alapismeretek) -
MaRee #27618 Na szerinted? -
Suffering #27617 Informatika Alapismeretek érettségi az nehezebb mint az emelt info érettségi? -
Cat 02 #27616 Program utolsó feladatán ~1 órát szenvedtem (igen, volt egy kis előnyöm :D), aztán utolsó 10 percben rájöttem, hogy a ciklusnak nem csak a tömb feléig kéne menni -
Osztálytársamra leszek kíváncsi, tavaly csinált egy 4-es info közepet, idén meg emeltezett úgy, hogy nem tud programozni, és azt meg se csinálja. -
A progit nem tudtam befejezni, meg az adatbázissal voltak problémák. De 60%-ot csak összehoztam... vagynem.