29454

N
AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK.

NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK.

N

• magus
    en matektol fosok... tori irasbelire nem lehet keszulni, kocsog forrasolvasas, aztan vagy elcsiped h mire gondoltak vagy nem, magyarbol nem viszek pontot, de amugy sem fogom elolvasni minden kis szar koltonk verset es plane nem az elemzesuket megtanulni, infora lesz par napom csak azzal foglalkozni, a matektol parazom:/
  • grizzly21
    most info közép mikor lesz?
  • 2XP
    Mármint ennyinek kaptuk meg a címét előre, és ebből jelölt ő ki 3-at, amiből választani kellett. Persze 1 elemzés és 2 összehasonlítás volt, mert ugye senki ne m akar összehasonlítást írni, úgyhogy szívasuk meg a kölyköket. Szóval sok választás nem volt.
  • Balo
    5 elemzés meg 5 összehasonlítás???
    írtam eddig 1-1-et:o)
  • 2XP
    Semmit nem vesztesz vele. Nálunk nem is teljesen olyan volt mint érettségin. A magyart már írtam (5 elemzés, 5 összehasonlítás, érvelést nem is kaptunk). A törit egy tesztkönyvből másolták ki (ez nehezebb lett, mint az érettségi feladatok), a matekot meg az alap matek tanára csinálta, ami elég primitív lett.
  • bertino
    pff, tök szívás
    nekünk ilyen egyáltalán nem volt :|
  • ddomi87
    Nálunk le kell adni az előző nap az atlaszt és másnap(Érettségin) visszadják és használhatod.Gondolom átnézik előtte meg ilyenek.
  • ivjoe
    Töri írásbelire saját atlaszt vihetsz be?
  • TomBond
    Én a legjobban a fizikától és a kémiától fosok (írásbeli). Ebből a 2 tárgyból örülök ha lesz 2-es.
  • mukika
    szerintem hátrány. nálunk az első próba érettségis nap kb. másfél hónapja volt, és pont akkor volt a tablófotózás is. szal mindenki öltönybe, para mindenkin, hogy nem tanult meg semmi... szóval pont olyan volt, mint 2 hét múlva lesz.

de 3asnál nem lett rosszabb jegy. aznap magyart, meg matekot írtunk.
  • Balo
    És hogy feküdt a fizika?:)
    (nálunk senki nem írat próbaérettségit:|:|, ez nagy hátrány szerintetek?)
  • mukika
    új töri atlasz mennyi? :) illetve ezt már tavaly is meg lehetett kapni? mert akkor asszem elkérem valakitől…

bementem a könyvtárba, és nem adnak újat ki, hanem csak érettségi közben kap az osztály 1et 2öt. :Cc
  • [HUN]PAStheLoD
    Lol.. ma írtam fizika próba érettségit.. nem is érettségizek fizikából.. csak nem adtam le a fakultációt/ESZÉF-et aztán, hogy legyen jegyem a tanár bentfogott :D

Törti próbaérettségi is erősen atlaszos volt, meg ott volt a forrásban 3 nagyesszére való adat..
  • TomBond
    Na nállunk holnap lesz a nagy írásbeli nap. A magyaron meg az angolon túl vagyunk, holnap lesz fizika, kémia, töri, matek (évvégi vizsgák). Jövő héten a szóbelik, és aztán itt az érettségi.
    Kihagynám ezt a pár hetet ha valaki megcsinálná helyettem.
  • Lacc
    Hát nem én raktam el
  • TomBond
    A feladatlap megvan csak a javítási útmutató kéne, mert megcsináltam és érdekelne hogy jó lett-e? (egyébként kedden ebből írunk)!
    Segítsetek!!!
  • TomBond
    A tavaly májusi bevont töritételek javítási útmutatóját keresem (még mindig) tud valaki segíteni?
  • 2XP
    Már legalább 4x volt ebben a topicban

http://www.om.hu/main.php?folderID=266
  • Sadist
    Hi, én már leérettségiztem, lusta vagyok keresni :|
  • Vanek
    hi! most érettségzizem,lusta vok netezni,pls vki linkelje be,hol vannak a tavalyi meg az idei próbaérettségik
  • 2XP
    http://www.cartographia.hu/detail.vm?SSZ_id=48
  • airwalker
    erettsegizo.freeblog.hu
    Egy idén érettségiző diál írja le a gondolatait.
  • ivjoe
    Két atlasz? Avass be kérlek! :D
  • 2XP
    Ott van belinkelve az OM rendelet, én annak hinnék.
  • grizzly21
    nekem az a másfél hét kéne az infóra hogy felkészüljek
  • Balo
    11.-e nem lehet, az angol.
  • jazzy
    Hat nem lenne jo, de en epp emiatt csodalkozok, hiszen en ugy tudtam hogy 1 het alatt le lesz bonyolitva az egesz irasbeli.
  • grizzly21
    jah, de nagyon nem lenne jo 11. 4 nap egymás után..
  • jazzy
    Ja igaz nem 10 hanem 11 azaz csutortok ha jol emlekszem. De mostmar 17 19 is elhangzott :D
  • grizzly21
    nem 19 ?:oooo
  • 2XP
    17-én lesz 8:00-tól.

A 2005/2006. tanév rendjéről szóló 11/2005. (IV. 8.) OM rendelet
  • grizzly21
    10.e kizárt. az a töri
  • jazzy
    "infó közép írásbeli május 19. 8 óra"
    Ezt hol olvastad? Nekem azt mondtak hogy Majur 10.-en lesz es nem tudom, hogy melyik az igaz
  • akyyy
    a töri minimális tanulással, és két jó töri atlasszal nagyon jól meg lehet csinálni (próbaérettségit legalábbis)
  • I.C.ram
    Én ma kaptam meg. Egyik az elég jó, csak 1-2 km, a másik viszont a város másik vége, bár az is megvan átszállas nélkül.
  • Balo
    Itt nincs pénz borítékra meg bélyegre?:S
  • 2XP
    Nekem házhoz jött :S
  • Balo
    Az emelt szintű vizsgákról az iskoláknak küldik ki (legalábbis itt) az értesítőket. Én ma kaptam kézhez.
  • 2XP
    Én már 3 napja. Nem nagyon örültem neki, 60 km-t kell majd utaznom, úgyhogy kelhetek korán :(
  • BADE
    én már tegnapelőtt