29454

N
AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK.

NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK.

N

• ivjoe
    De azt ki lehetett következtetni a kronológiai táblázatból! :D
  • I.C.ram
    Sőt tavalyiban, amit írtam nem is volt évszám. Egy olyan volt, amiben sorba kellett rakni az eseményeket, de annak évszámai nem is voltak benne az atlaszban.
  • I.C.ram
    Rohadtúl nem, mert csomó dátum nincs benne. Arról nem is beszélve, hogy érettségin évszámot alig kérdeznek, max szóbelin.
  • I.C.ram
    lol ez van nekem is, de én 1300ért vettem tavaly :D
  • I.C.ram
    2.5?? :D Lol én 1300éert vettem azenyémet :D

Ilyen kék, és 3 korong van rajta különböző térképekkel? Jobb alsó sarokban meg Hundidac 2003 nagydíj van írva?
  • ivjoe
    Ez az, én 2,7 K-ért vetem diák könyvesboltban. ^^
  • grizzly21
    Az a sárga négyjegyű fv tábla is megtalálható az alexandriában? Én csak akkor venném meg, ha a matek része jóval bővebb, mint ami nekem van-és az enyém sem régi.
  • grizzly21
    megtaláltam a könyvet, ez az ugye?
    http://www.cartographia.hu/shop/detail.vm?prodid=1327
  • 2XP
    Én alexandrában vettem.
  • TomBond
    Én úgy tudom hogy sokkal részletesebb, bár én a fehéret soha nem használtam csak a sárgát, de a tanárok mindig modták hogy sokkal bővebb. Mostanra az osztály kb. 70%-nak sárga van.
  • TomBond
    Már be van adva a érettségi jelentkezés a "saját" suliba. A nyelv éerttségi csak 2010-től kötelező addig nem. Hidd el én is szivesebben érettségiznék infó-ból mint kémiából, de nekem ezt dobta ki a gép :-).
  • grizzly21
    akkor a dátumos kérdések alapbol maxpontosak...nekem megér ez 2500at.
    hol lehet venni? koronában pl v alexandra?
    Négyjegyű függvénytáblám fehér van, de ujnak néz ki: 2.javitott kiadás, 2005.
    az ugynevezett sárga az mennyivel bővebb? csak a matek része érdekel.
  • [HUN]PAStheLoD
    Ebben kronológia van .. nagyon részletes .. nem úgy, mint a régebbiekben, hogy magán a térképen, vagy mellette megjegyzésként..
  • grizzly21
    mindegyikben vannak évszámok. de ha a végén jol össze van szedve az még hasznos lehet. asszem én is veszek egyet.
  • [HUN]PAStheLoD
    Ez a minimum :DD Hosszú és fájdalmas kínok közepette magyar érettségikről rémálmodva múlik majd el :P
  • [HUN]PAStheLoD
    2,5 K .. de ha ki tudok másolni belőle évszámokat, akkor már megérte ;]]
  • [HUN]PAStheLoD
    Aha.. ezt nem tudtam, mert nem olvastam, sry.. Viszont akkor is felvetődnek kérdések.. ugye vannak kötelezők, mint magyar, matek, töri és egy idegen nyelv. tehát hogyhogy nálad az nem alap? illetve ami még egyszerű, az a földrajz.. és jelentkezhetsz máshol is érettségizni, nem csak a saját sulidban. Föci infó .. ezek sztem nagyon könnyűek ;>
  • mukika
    np. de előtte meglesz az érettségim. :P

új töri atlasz mennyibe fáj?
  • Sadist
    Megdöglesz, megdöglesz ép pokolra jutsz ^^
  • [HUN]PAStheLoD
    loál .. antibiotikumot sose szabad félbehagyni ... mindig végig kell szedni, különben .. öö .. MEGHALSZ :]
  • mukika
    húá. még a múlt héten kaptam antibiotikumot a lábamra, és nem igazán olvasgattam el a papírját... szépen már egy levéllel beszedtem. tegnap megírtam a matek próba érettségit és nagyon-nagyon nem ment. nem tudtam koncentrálni... totál kész voltam. olvasgatom a papírját a gyógyszernek, vezetéshez nem ajánlják, nem tud koncentrálni közben az ember, hallucinációt okoz, stb, meg ilyenek. salz a matekom kapa lett(pedig az előző 3 3as illetve 4es lett) és ez így para. asszem szüneteltetem a gyógyszer szedését egy jó darabig. :Cc

• TomBond
    Én a saját 30 évemmel levelezőn végzem a sulit (de ezt már írtam). A sulinkban a következő tárgyakból lehetett választani: magyar, matek, töri (eddig ez ugye alap) fizika, kémia, idegen nyelv. Ebből a 3-ból a nyelv kiesett, így maradt a fizika kémia. Felvételi? Azt inkább hagyjuk egyenlőre, most legalább egy évet kihagyok, aztán még gondolkozom tudok-e tovább menni vagy sem.
    Egyébként tegnap megvoltak a záró írásbeli vizsgák, már csak a holnapi ballagás, a jövő heti szóbelik és az érettségi van hátra.
  • grizzly21
    A suliban kell megbeszélned h milyen programok lesznek.
    html-hez DW-t is lehet frontpaget is használni..attól függ mi van nálatok.
    acces van középszinten de nem para.
    én részemről törire kicsit, magyarra semmit nem tanulok, csak a matekra szentelem a maradék időt, és aztán lesz egy bő hét az infóra...az elég
  • I.C.ram
    Hát pedig én mindig paintet használok kicsinyíteni. Azzal a leggyorsabb :)
  • magus
    hat attol herotot kapok mikor painttel kell kepet kicsinyitem. ha csak egyetlen egy embert is mutatnak aki ma paintet erre hasznal, akkor most elindulok gyalog felfedezni a Marsot.
  • I.C.ram
    miket kellett csinálni a programokban? Word nem gond, Power Point szintén nem, de az Excelban vannak ilyen parancsok, amiket nem igazán tudok, Accesben szinte semmit. De középszinten van Acces??

Honlapszerkesztési feladatnál milyen programot nyomnak az orrod alá? Ugye nem HTML kódozni kell?
  • [HUN]PAStheLoD
    írtam info próbát is.. 96% :D

sztem info nem nagy szám .. word, excel, access, power point.. esetleg egy kis paint is befigyel. jah meg DreamWeaverezgettem is :]

Emelten meg majd lehet mélytorkozni delphivel ..
  • [HUN]PAStheLoD
    elemzés, összehasonlítás felejtős :]]

a költőket majd szóbelire átnézegetem, amúgy érvelés meg szövegértés..
    magyar próbaérettségi 46% .. úgy, hogy 2 óra alatt megírtam, és totál lazán csináltam. Pl. volt ilyen kérédés, hogy mi lehetett a szerző célja azzal, hogy szleng szavakat használt? erre azt válszoltam, hogy talál a szerzőt kéne megkérdezni .. stb.
  • I.C.ram
    Valaki írt már infót? Van az írásbeliben valami szopatás?
  • [HUN]PAStheLoD
    lol . ha ezekből mész érettségizni, akkor gondolom felvételi tárgyaid is .. akkor meg hogyhogy ennyire segghülye vagy hozzá, állításod szerint? :O
  • [HUN]PAStheLoD
    sztem über könnyű volt, de még nem tudom az eredményt ;]
  • grizzly21
    nem küldenek lapot. a dátum stimmel az időpont nem de minegy
  • 2XP
    Szerintem középszintűről nem küldenek.
  • I.C.ram
    pff tényleg... én még nem kaptam papírt az infó középről. Most akkor hova kell mennem? Nyilván az iskolába ahol jelentkeztem, de erről nem küldenek lapot, hogy hivatalos legyen? Mivel már külsős vagyok.
  • I.C.ram
    pff.... akkor ovlas el mégegyszer, amit írtam:

• grizzly21
    19-én lesz ma jött meg papiron.
    az emelt lesz 17én
  • I.C.ram
    egyszer már bírtam... ne legyél hülye. Ha jól emlékszem még pont te kérted.
  • djus
    Igen azt. Leginkabb a sok kis apro hulye feladat, nameg az atlathatatlansag volt a baj. Beszkennelt lapot kellett 200%-ra nagyitani, majd az elmosodott betukbol kivenni a feladatot, arrebbrangatni a lapot a mintakepre stb :D
  • grizzly21
    közép érettségit irtatok ? abban meg mi a nehéz?
  • djus
    Toribol iden tenyleg bevezetik, hogy irasbelin az essze kerdesnek is meg kell csinalni a 10%-at, kulonben nem lehet menni szobelire? Eddig akar azt ki is lehetett hagyni. Amugy ma 3 oraban megirtunk egy info erettsegit, hat az ido eleg keves sajna. Mar tudom, hogy ami nem megy nem eroltetem, inkabb megcsinalok mindent amit tudok es utana szorakozom a nehezebbekkel. A 3 ora nem volt eleg az 5 feladatra, de meg ha 4 fullos, mindig 5-os :D