29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
komolyan ti már találkoztatok olyan emberrel, aki a telcnnél elbaszta a nyelvvizsgáját? én még soha -
csak ne dicsekednél vele -
Nos meglett a TELC-es (tudom mi a véleményetek) felsőfokúm (80,5%), szal 24 pluszponttal vághatok neki érettséginek <:) -
Jajj, igaz:D -
Hát azért nem egy olyan vészes mennyiség az :) Csak az eslő világháborúhoz több évszámot diktált le a tanárunk, mint amennyit összesen az egész érettségire kell tudni -- mondván az érettségiig el kell jutni :) -
Egyébként amit ti rendeltetek atlaszt, az hanyas kiadás? -
az, jól lehúztak vazz :C -
alap ^-^
mikor kijelentettem egyik reggel kb. 7:58-kor, hogy mivel magyar órám lesz, amit leszarok és nem érdekel, hogy esetleg kések róla, és ezért egy kis elbeszélgetésem volt a kedves dirivel, valószínűleg akkor már rég veszett fejsze fekete feje volt a magyar kérdés nálam :]] Ezért van az, hogy én több, mint elégedett vagyok a 46%-os próbaérettségimmel :D:D -
nalunk a magyar jegyek repkednek arcra. mivel az utobbi 1-2 evben nem igazan volt olyan ora amin ne aludtam volna el ezert a duplazasra hajtok... -
Olvasd el mégegyszer mit írt :P -
Akkor örülj neki, hogy kivételezik veled... ez ne legyen már probléma :D -
Nem akarlak megsérteni, de a hülye gyerek kifogása az, hogy pikkelnek rá... -
Azért nem sztem, mert nálunk van 1 olyan tanár(töritanár), aki névre osztályoz! Pl én bármilyen fost írok minimum 3as, de a legtöbb alig tud 2est! Valamikor, amikor rossz hangulatban volt, csak nekem lett 2es a 28fős osztályból! UTÁLLAK PÓCOS, amúgyis meg fogjuk ölni, ebben már megeggyeztünk!:D -
Hallottam olyat, hogy internetre felteszik a jelentzkezési lapokat! Tud valaki erről valamit,aztmondták, a kóddal és a lapazonosítóval meg lehet nézi!!VALAKI?
-
Felesleges volt eddig is középszintűn, a tanárod úgyis felismeri az írásod, szóval csak felesleges papírmunka volt. -
Engem nem zavar, mert úgyis emeltet teszek, ott meg idegentanár csak nem fog a nevem alapján kibasznivelem :D -
halottátok hogy kód helyett nevet kell majd írni?:OOO -
pontszámokat mindig az adott évben határozzák meg.
Kiszámolod a saját pontjaid az érettséig alapján, ha ez az adott évben a ponthatár alatt van, akkor nem vesznek fel oda, ha pedig a ponthatárnál nagyobb-egyenlő, akkor felvesznek. Ennyi. -
erre is plíz -
Azért az lenne a szép, hogy emelt törire nem kéne évszámokat tudni..
igy is eléggé elhülyitik a népet -
Megnéztem az emelt érettségi feladatsorokat, és sehol sem írja, hogy nem lehet használni, bár azt sem, hogy lehetne :P Arghhhh -
De ezzel most pont azt érik el, hogy kőkeményen be kell vágni az évszámokat. PEdig mindig azt hangoztatták, hogy lexikális tudás nem nagyon kell, inkább csak történelmi rálátás a dolgokra stb. -
Ez biztos? :/ -
Thief55 #11327 Nem, az írásbelin nem lehet... esetleg egy-egy esszéhez, ha oda van írva, hogy ennél használhatod az atlaszt... én is kamilláztam nagyokat, amikor megtudtam! Középszinten viszont lehet írásbelinél és szóbelinél is... (mázlisták :D) -
az egyik részén nem -
Heh? Nem lehet használni töri emelten az atlaszt?? -
Thief55 #11324 Hát nekem szar, mer emelt törit írok, és irásbelin nem lehet használni a térképet, szóval be kell nyesnem az évszámokat... 
(csak szóbelin lehet, az is jobb mint a semmi)
-
Hell, lenne egy elég fontos kérdésem: a FELVÉTELI PONTHATÁR címszó alatt mit kell érteni?
1.:Tavaly akinek ennyi pontja volt azt felvették?
vagy
2.:Aki ez a pontszám alatt jelentkezik, azzal nem is foglalkoznak? -
minek most? még lesz töri után 1 heted -
Minél több ha lehet, me acesst kéne gyakorolnom, a többit vágom mint állat. -
Hell, valakinek van infos írásbeli komplett érettségije? -
Nem azt mondtam, h kinéztem az atlaszból, hanem elolvastam, h mit írt a kronológia és az alapján meg lehetett csinálni kis logikával. -
Hát az én atlaszomban csak a pákozdi csata volt.
Bár többit is kikövetkeztettem, de a krónológiában csak pákozd volt. -
Hátul a névmutató előtt van egy kronológia táblázat. Szétszedve magyar történelem, európa, stb. -
djus #11316 Ebben a terkepben alapban benne vannak az evszamok, vagy csak melleklet? Ha az utobbi, azt sztem nem lehet hasznalni. Egyebkent matektanarom epp ma mondta, hogy nem ajanlja az uj fuggvenytablat, mert tul sok "rizsa", "megoldott cucc" van benne, es konnyen hulyeseget lehet irni. Szerintem a regi boven eleg. -
7. feladat?
(8. oldal lap teteje) -
Mi volt feladatban? -
Hétvégén csináltam a tavalyi törit, ezt a feladatot atlasz segítségével könnyedén megcsináltam. -
Hiszed vagy sem, nem lehet. Olyanok vannak, hogy az egyik dátum pl aprilis 4 másik aprilis 21 harmadik május 6. Tehát ilyen részletességgel voltak a dátumok. Ezekből egyik sem volt benne, és ugye korszakbéli különbségek sem voltak, szóval nem kell az életed is az atlaszra bízni, mert könnyen koppanhatsz. -
jaja