29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
Kitünőre érettségiztem. Matekom meg törim 90 felett volt, törim 96%os lett. Engem már felvettek valahova, csak nem tetszett, van ez így. Idén meg azért megyek újra érettségizni, mert tavaly nem érettségiztem infóból, és kell a felvételihez.
Megint nagyon nagy a szád. -
ja, majd pont te vagy különb nálam:)
várunk szeretettel jövőre is:D
-
tudtommal te keverted ide egyébként a nyelvtudást, amikor a nyelvvizsga típusokról volt szó -
azért mert a politikáról másként gondolkodunk, azt még nem kéne idekeverni.
-
Én i veterán vagyok már :D Igaz "csak" másodjára :P -
Tényleg ennyire buta vagy? Ne nekem mondd, hogy nem tudok értelmezni egy mondatot. Többen is mondták már a másik topikban, hogy egyszerűen képtelen vagy értelemzni a mondatokat. Szó nem volt itt a nyelvvizsgákról. Egyszerűen arról beszélek, hogy te azt hiszed magadról, hogy olyan kurva nagy fasza gyerek vagy, mindenkit szarba se nézel stb. Lefogadom, hogy az itt lévők legalább fele ezerszer értelemsebb nálad. -
direkt nem akarod megerteni? -
a telc tudtommal nyelvvizsga -
én már 3-ik éve érettségizek,lassan már hozzászokok:)
(igaz csak bioszból+kémiából) -
látom beindult itt a forgalom. Tavaly érettségiztem, úgyhogy gondolom milyen érzés így kb. 1 héttel az érettségi előtt nektek
Mindenkinek nagy kalappal az érettségihez!
-
szebacs #11380 jaja telc rulz! most derültek ki az áprilisi eredmények, és megvan nekem is! :) Ugyh legalább ennyivel beljebb vok az érettségin.. 7pont.. de atöbbit vajon honnan szedem össze? :DD -
Egyébként meg nem a nyelvtudásról hanem nyelvvizsgákról vitatkoztunk tudtommal
akkor mi a vereres faszomert ugatod le a telc nyelvvizsgat, ha egyenerteku a bme-ssel, ugyanugy biraljak el pont szempontjabol, csak kevesebb nyelvtudas kell hozza. legalabb magadnak ne mondj ellent -
A nyelvtudást te keverted bele a dologba.
Ha pedig 2-vel lejjebb olvasnál... -
jo nem érdekel, kár ezen vitázni..egyébként is te kezdted, nem is érte, hogy jön valaki telces nyelvvizsgával ahhoz hogy fikázza a bmeset. Egyébként meg nem a nyelvtudásról hanem nyelvvizsgákról vitatkoztunk tudtommal -
Akkor jobb lenne, ha nem sértegetnél. -
Bocs, németből nem telc-es nyelvvizsgám van. -
Az ugynevezett "Rigó úti" nyelvvizsganak mi a hivatalos neve?:) -
németből? meg se fordult a fejemben hogy megírjak -
már bocs mester, de nem nehogymár valaki lefikázza a bme nyelvvizsgát ugy hogy közben neki telces van az már kicsit sok.
És szövegértési problémáid vannak mint mindig:
A bme nyelvvizsgát védtem, nem magamat.
-
Miért hiszed magadról, hogy te vagy a világ teteje? Sodi topikban is bebizonyítottad, hogy rohadtul nem értesz annyi mindenhez, mint amit állítasz...
Persze nekem is megvan a véleményem a TELCről... De nem képzelem magam istennek. -
igen, es hidd el, te is ugy megbuknal rajta mint a szel ha nem beszelned a nyelved. nem annyira konnyu, csak Mo.-n egy engedmeny miatt egyel felljebb osztjak a szinteket. egy kozepszintert kapsz egy felsot, de a hivatalos papiron kozep van, ugyhogy ha gondolod akar abba is hagyhatod hogy hulyesegeket ordibalsz mert voltal olyan hulye hogy nem mentel el -
Megnézném hogy írsz meg egy oktv feladatsort
-
ne is, mert ott téged bizony meghuznának
-
Inkább nem írom le amit gondoltam :) -
az is bme -
Németből milyen vizsgán voltál? -
az iskolai jegy nem számít: én 3mas voltam mindig németből, mégis meglett a nyelvvizsga.
azota nem szolaltam meg azon a nyelven és nem is fogok:) -
Thief55 #11363 Én angolt 10 évig, és nekem is ugyancsak kíváló eredménnyel vizsgáztam, németet 4 évig "tanultam", azaz a tanár próbált belőlem egy szót kicsikarni, én meg ellenálltam :DD úgy lettem 3as, hogy benyaltam a szódogákra a szavakat... -
semmi baj:)
csak ez itt kényes téma, tudod -
a németről annyit hogy angolt 1 németet 10 évig tanultam, mégis az angol lett meg előbb kiváló eredménnyel, a németet meg elsőre el is basztam (szobelit) -
A német helyett angolból kellene érettségiznem, me nemtok semmit abból a fosb nyelvből. -
Thief55 #11359 Ha tudnék egy szót is németül (gyűlölöm ezt a nyelvet) a pontért én is megcsinálnám... bármennyire gagyi, 7 pont, és az nem kevés... főleg ha a szülők áldoznák rá X összeget! -
Nem annak szántam, örömömben írtam le, sry:( -
mégmeg -
De a pontot megadja es az a lenyeg.. -
drága, gagyi -
wannabe87 #11354 Milyen az a telc nyelvvizsga?
-
Énis duplázok: Számtek-matekból! -
Easy Rider #11352 igen találkoztam, sőt többször is megbukott, de kérlek hagyd abba ezt a telc nyelvvizsgásokat lebecsülő témát, mi is szenvedtünk vele hidd el, abba meg nem megyek bele, hogyha lehet így is, akkor minek tegyem a nehezebbet :P -
Thief55 #11351 Váá új infók!! :DD
Direkt megkérdeztem a töritanártól, azt mondta, hogy az első részéhez(feladatsor) nem lehet, de az esszékhez lehet... úgyhogy sztem megyek is vmi könyvesboltba és veszek töritérképet finoman teletöltött kronológiával :)