29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
Lehet. -
Figy, emelt matekon lehet függvénytáblát használni? -
TomBond #11468 Mindjárt megyek az érettségi előtti utolsó vizsgámra (fizika szóbeli). Természetesen már érettségi követelményekkel. A tanárnő kedden monta meg hogy lesz vizsga. Lehet hogy ma búcsúzóul még összeveszek vele és nem kell aggódnom az érettségi miatt (tuti megbuktat). -
tudtommal ott lehet, de talán csak a felkészülésig -
de , csak magyarról nagyon terjed a pletyka... jobb biztosra menni... asszem szóbelinél lehet használni, vagy ott se? -
nem, le lesz írva a szöveg
most csak zárójelben: Titeket tényleg ennyire nem tájékoztattak arról, hogy ez hogy néz ki? -
magyaron lehet használni szöveggyűjteményt??? -
Mi, magyar érettségin???
Törin lehet, de törin tényismeretet, és forrásfeldolgozást kérnek, egyéni vélemények nélkül, míg magyaron főleg a te nézőpontod áll a középpontban. -
gráfra gondoltam, csak nem szoktam ékezetet használni, rossz megszokás. -
mi aza grafos feladat? a gráfos? légyszi ne keverda grafot a gráffal mert nem ua. -
exodu020 #11460 az a gráf is jo, most tanuljuk a tanárral, mivel rájött hogy lesz a matek érettségibe!!! 
-
nem arra akartam valaszolni, jo kerdes hogy csinaltam, na mindegy -
nekem annyi tippem van az egesz erettsegire, hogy matekbol tanarunk szerint biztos, hogy lesz grafos feladat, mert az mar nagyon regen volt. -
Miért ne lehetne? Tavaly a Rákosi korszak volt. -
Nyeheh érettségi, még jó hogy tavaly túl voltam rajta!
-
ehhe, magyar dogába, oylanokat írtak hogy gyah:D polizilásás ment benne keményen:D -
Holocaust biztos nem lesz, mivel politikai állásfoglalásra ösztönözne, ami pedig kerülendő az érettségin. -
Holocaust évforduló minden évben van nem?
-
Hali. Nekünk azt mondta a tanár, hogy minden évben vannak olyanok jelek,hogy ki lesz a költő a magyar éreccségin! Tavaly pl: a diákok tippeltek és be is jött hogy József Attila lesz, hiszen tavaly volt József Attila százéves évforduló!!! Na mit mondtok ki lehet a mostanin?
Én Radnótira tippelek, mert holocaust évforduló volt idén. Dehát kitudja!!!! -
De, elvileg van. Nekünk annyit mondott a tanár, hogy nézzük át az összes tanultat. Hát ez nagy segítség volt :@ -
magyarból idén nincsenek memoriterek? mert nekünk a tanár még egyet sem mondott, hogy tudni kéne szóbelire....
amúgy lezártak mindenből simán 3as fölötti átlagom van, pedig a tanév 3/4ét elhiányoztam. nem is rosz. :o) -
ahh! a szószparkot nem is néztem! -
jah, majd talán akkor .. de lehet, hogy csak szóbelire fogok.. -
Ahogy mondod:) -
na igen, csocsozni kellett, kellett lepni par szintet a karakteremmel, autoznom kellett kicsit sot meg south parkot is nezni kellett -
én majd hétvégén :D -
és az miért jó? :D -
így ma már nagyon gondolkoztam, hogy tanulni kéne, de megint ezer és ezer indokot kitaláltam, hogy miért is nem tudok tanulni... :Cc -
akkor szvsz elég ha csak görbül... :P -
mEkLaU #11441 Nem Felvételi tárgyam de miért? -
elvinni haza amit csináltál? vagy azt nem lehet? -
Ofőm ma elmondta hogy info érettségin mit lehet használni: vonalzó, szoftverek, adathordozók. Uccsó minek? 0.o -
exodu020 #11438 kösz szépen, majd meglátjuk egy 6 nap mulva ilyenkor:D
üdv
exodus -
Alkotmány volt tavaly májusban, novemberben pedig a választási rendszer. Idén márciusban a magyar társadalomról vol egy feladat. Amúgy a választási rendszer a tankönyvben benne van így elvileg tanítaniuk kell. -
ToMMe #11436 Lehet nemtom. Velünk ma iratott a tanár egy "kisérettségit", amit teletűzdelt Eu-val és a választással kapcsolatos kérdésekkel...
-
Választási rendszert nem hinném. Azt sehol nem tanítják, csak berakták a tételek közé. Nem is volt eddig egyik érettségiben sem tudtommal. -
ToMMe #11434 Szerintem is benne lesz valamilyen formában '56, meg van egy olyan érzésem, hogy a választási rendszer is 
Magyarral megy úgy, hogy csak legyen meg. Remélem valami olyan érvelés lesz benne, amihez nem kell annyira irodalmi háttérismeret (kötelezők elolvasását hanyagoltam 4 éven át
)
-
Tavaály is volt esszé formájában talán, de nem biztos. -
A mi magyartanárunk is Tóth Árpádot emlegette.. Mi csak néztünk haverral hogy ilyen nevű íróról nem nagyon hallottunk még.. :D -
Töriben valamilyen formában tuti lesz az 56-os forradalom!