29454

N
AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK.

NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK.

N

• Balo
    Lehet.
  • tobias88
    Figy, emelt matekon lehet függvénytáblát használni?
  • TomBond
    Mindjárt megyek az érettségi előtti utolsó vizsgámra (fizika szóbeli). Természetesen már érettségi követelményekkel. A tanárnő kedden monta meg hogy lesz vizsga. Lehet hogy ma búcsúzóul még összeveszek vele és nem kell aggódnom az érettségi miatt (tuti megbuktat).
  • Balo
    tudtommal ott lehet, de talán csak a felkészülésig
  • akyyy
    de , csak magyarról nagyon terjed a pletyka... jobb biztosra menni... asszem szóbelinél lehet használni, vagy ott se?
  • Balo
    nem, le lesz írva a szöveg
    most csak zárójelben: Titeket tényleg ennyire nem tájékoztattak arról, hogy ez hogy néz ki?
  • akyyy
    magyaron lehet használni szöveggyűjteményt???
  • 2XP
    Mi, magyar érettségin???

Törin lehet, de törin tényismeretet, és forrásfeldolgozást kérnek, egyéni vélemények nélkül, míg magyaron főleg a te nézőpontod áll a középpontban.
  • magus
    gráfra gondoltam, csak nem szoktam ékezetet használni, rossz megszokás.
  • akyyy
    mi aza grafos feladat? a gráfos? légyszi ne keverda grafot a gráffal mert nem ua.
  • exodu020
    az a gráf is jo, most tanuljuk a tanárral, mivel rájött hogy lesz a matek érettségibe!!!
  • magus
    nem arra akartam valaszolni, jo kerdes hogy csinaltam, na mindegy
  • magus
    nekem annyi tippem van az egesz erettsegire, hogy matekbol tanarunk szerint biztos, hogy lesz grafos feladat, mert az mar nagyon regen volt.
  • Sadist
    Miért ne lehetne? Tavaly a Rákosi korszak volt.
  • circa
    Nyeheh érettségi, még jó hogy tavaly túl voltam rajta!
  • akyyy
    ehhe, magyar dogába, oylanokat írtak hogy gyah:D polizilásás ment benne keményen:D
  • 2XP
    Holocaust biztos nem lesz, mivel politikai állásfoglalásra ösztönözne, ami pedig kerülendő az érettségin.
  • Sadist
    Holocaust évforduló minden évben van nem?
  • sufnituning
    Hali. Nekünk azt mondta a tanár, hogy minden évben vannak olyanok jelek,hogy ki lesz a költő a magyar éreccségin! Tavaly pl: a diákok tippeltek és be is jött hogy József Attila lesz, hiszen tavaly volt József Attila százéves évforduló!!! Na mit mondtok ki lehet a mostanin?
    Én Radnótira tippelek, mert holocaust évforduló volt idén. Dehát kitudja!!!!
  • 2XP
    De, elvileg van. Nekünk annyit mondott a tanár, hogy nézzük át az összes tanultat. Hát ez nagy segítség volt :@
  • mukika
    magyarból idén nincsenek memoriterek? mert nekünk a tanár még egyet sem mondott, hogy tudni kéne szóbelire....

amúgy lezártak mindenből simán 3as fölötti átlagom van, pedig a tanév 3/4ét elhiányoztam. nem is rosz. :o)
  • [HUN]PAStheLoD
    ahh! a szószparkot nem is néztem!
  • [HUN]PAStheLoD
    jah, majd talán akkor .. de lehet, hogy csak szóbelire fogok..
  • Balo
    Ahogy mondod:)
  • magus
    na igen, csocsozni kellett, kellett lepni par szintet a karakteremmel, autoznom kellett kicsit sot meg south parkot is nezni kellett
  • gnar killer
    én majd hétvégén :D
  • gnar killer
    és az miért jó? :D
  • mukika
    így ma már nagyon gondolkoztam, hogy tanulni kéne, de megint ezer és ezer indokot kitaláltam, hogy miért is nem tudok tanulni... :Cc
  • mukika
    akkor szvsz elég ha csak görbül... :P
  • mEkLaU
    Nem Felvételi tárgyam de miért?
  • Balo
    elvinni haza amit csináltál? vagy azt nem lehet?
  • gnar killer
    Ofőm ma elmondta hogy info érettségin mit lehet használni: vonalzó, szoftverek, adathordozók. Uccsó minek? 0.o
  • exodu020
    kösz szépen, majd meglátjuk egy 6 nap mulva ilyenkor:D
    üdv
    exodus
  • Balo
    Alkotmány volt tavaly májusban, novemberben pedig a választási rendszer. Idén márciusban a magyar társadalomról vol egy feladat. Amúgy a választási rendszer a tankönyvben benne van így elvileg tanítaniuk kell.
  • ToMMe
    Lehet nemtom. Velünk ma iratott a tanár egy "kisérettségit", amit teletűzdelt Eu-val és a választással kapcsolatos kérdésekkel...
  • I.C.ram
    Választási rendszert nem hinném. Azt sehol nem tanítják, csak berakták a tételek közé. Nem is volt eddig egyik érettségiben sem tudtommal.
  • ToMMe
    Szerintem is benne lesz valamilyen formában '56, meg van egy olyan érzésem, hogy a választási rendszer is

Magyarral megy úgy, hogy csak legyen meg. Remélem valami olyan érvelés lesz benne, amihez nem kell annyira irodalmi háttérismeret (kötelezők elolvasását hanyagoltam 4 éven át )
  • I.C.ram
    Tavaály is volt esszé formájában talán, de nem biztos.
  • DarkJedi
    A mi magyartanárunk is Tóth Árpádot emlegette.. Mi csak néztünk haverral hogy ilyen nevű íróról nem nagyon hallottunk még.. :D
  • vasko22
    Töriben valamilyen formában tuti lesz az 56-os forradalom!