29454

N
AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK.

NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK.

N

• iko
    vagy az élet értelme -> Útikalauz stopposoknak :D
  • iko
    nem tom, de ha pl. Stephen King művét hozom fel a félelem ábrázolás példájaként elfogadható nem? :) Szal bármilyen irodalmi alkotás ugye? :D
  • iko
    sztetek gáz, hogy 1995-ös a töri atlaszom :)?
  • djus
    Hat mi is megirtuk a magyart. Szovegertes a tavalyi amikor a kornyezetvedelem volt a tema, turheto lett, viszont a februari valami csalados cucc az nehez volt. Az ervelest is megcsinaltuk, hat a tavalyi sztem nehez volt, Kaffka Margit, nok szerepe az irodalomban vagy mi. Hat ez sajnos nekem kcisit nehez volt, viszont a februari az nagyon konnyu volt. Az irodalmi alkotasok megfilmesithetetlensege volt a tema, az nagyon konnyu volt. Remelem most nem ismet nehezebb jon :\ Nameg ugyebar a tavalyi erettseginek jol kellett befutnia, elkepzelheto, hogy emiatt tul konnyure sikerult, most meg tul nehez, hogy eltalaljak majd a szintet. Bar a februari se volt valami nehez..
  • TomBond
    Hasonló cipőben járunk! Mi is megírtuk a matekot és bár alig de 5-ös lett.
    A magyar viszont elég gáz az csak 2-es lett. Sajnos én nem tudok rizsázni.
  • djus
    Egyebkent Kosztolanyi is evfordulos. Nameg eszembe jutott az is, hogy magyar irasbelin z elso resz szovegertes, tehat ha az sikerul, gondolom azert csak meg lesz a 10%. Egyebkent irasbelin a nyelvtan csak a helyesiras, max szerkesztes lesz? Nameg a szovegertesi reszben van nehany fogalom.
  • grizzly21
    ó értem, nekem az valahogy kimaradt:(
    de egyébként tök mindegy, előre ugyse lehet megtanulni a verseket, ott meg előtted lesz, ott fogod elemezni.
  • djus
    Sziasztok!

Latom sokan feltek a matektol, pedig ha csak a 2-es kell, akkor no para. Az elso reszet megoldogatva es a masodik nehezebbol 1-et megcsinalva tuti siman kettes. Es ez a szinvonal tenylkeg egyszeru. Irtunk egy erettsegi szintu 2 oras dolgozatot, eppenhogy nem 4-es lett, pedig en aztan tenyleg nem soakt ertek a matekhoz. Ha van egy kis logikad es tudod ertelmezni a feladatot, a fuggvenytabla mindent megold helyetted :)

En viszont a megyartol felek. Mivel osszehasonlitast es muelemzest nem igen csinaltunk, mondvan az ervelesre kell ragyurni. Szeretek, es tudok is ervelni, csak sajnos azok a franya irodalmi muvek amiket peldanak kell felhozni, nincsenek a fejemben :D Szerenadkor csak annyit mondott a tanar, hogy szepen 1-2-3. evfolyambol nezzunk at 1-1 kotelezo olvasmanyt, es mindegyiket ra lehet majd eroltetni az erveles temajara :D A kerdesem hozzatok:

Tudtok nekem mondani minden evfolyambol legalabb 1 kotelezot? :D
  • lamase
    illyésnek van egy bartók című verse, erről beszéltem
  • Bányasy
    valaki elküldené nekem ami tegnap fent volt? :-) email, msn: [email protected] ,köszke előre is
  • DarkJedi
    Legyen nehezebb, de legyen is alacsonyabb a ponthatár.. ^^
  • Bandee1987
    kiváncsi vagyok, mennyivel lesz nehezebb a tavalyinál, amikor én megirtam
    matek tuti nehezebb lesz :)
  • akyyy
    én remélem
  • TomBond
    Remélem nem lesznek fent sehol "idő előtt" mert nincs kedvem újra érettségizni.
  • iko
    fel lesz ide téve pár napon belül ;) csak várjatok!
  • lobig
    ez a banner remélem csak poén
  • akyyy
    nincs kedvem feltenni
  • iko
    mikor lesznek fent a tételek?
  • akyyy
    szvsz lesz is egyre több érett ember:)
  • Sadist
    igen
  • csekeerno
    De sok értelmes ember van!!!
    Húúúúú.....
  • grizzly21
    az nem valami zeneszerző? lol:)
  • magus
    ooo, jo kerdes...
  • akyyy
    úgy halottam krúdy lesz benne
  • lamase
    Illyésnek van is egy ilyen verse.
  • lamase
    Úgy hallottam Bartók évforduló van.
  • lamase
    Irodalomból mit gondoltok mi lesz. Minek az évfordulója van?
  • grizzly21
    világos, de:
    ha pl
    sin3x = cos2x+sin^2x akkor mit csinálsz?
  • magus
    lehet hogy hulyeseget mondok, de pl ha

sin (3x) = 1/2

3x= pi/6 +2k pi

x = pi/18 + 2/3k pi

(es 3/2 -re is...)
  • grizzly21
    nem, középszint:P
    ez olyan feladat:)
  • Balo
    emelt szint? amúgy nem feltétlenül kell hozzá a képlet, csak ha olyan feladat.
  • grizzly21
    hát a probaérettségis könyvben pedig van egy ilyen feladat
  • Balo
    Hehe, nekem se kell már <:), csak annyi a probléma, hogy a lakásunk négy ablakából három a sulimra néz:)
  • Balo
    Nincs, de ilyen nem is kell, ez olyan mint a harmadfokú függvény megoldóképlete.
  • Treblakos
    ehhh
    tegnap volt szerenád, most kicsit fáj afejem...
    de legalább hétfőn érettségi :)
  • grizzly21
    A ti függvénytáblátokban van olyan hogy sin3x?
  • gnar killer
    :D:D
  • mukika
    1 hét múlva ilyenkor már tökrészeg leszek... :)
  • akyyy
    jahjah:)
  • magus
    aaaaaaaaaaaaaaaaah vegeeeeeeee

vegre vege

igaz hogy erettsegizem, de legalabb nem kell bejarnom tobbet abba a kurva intezmenybe, annyira elegem volt mar belole, az utobbi felev teljesen felesleges volt csak az idomet kurtam el