29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
vagy az élet értelme -> Útikalauz stopposoknak :D -
nem tom, de ha pl. Stephen King művét hozom fel a félelem ábrázolás példájaként elfogadható nem? :) Szal bármilyen irodalmi alkotás ugye? :D -
sztetek gáz, hogy 1995-ös a töri atlaszom :)? -
djus #11507 Hat mi is megirtuk a magyart. Szovegertes a tavalyi amikor a kornyezetvedelem volt a tema, turheto lett, viszont a februari valami csalados cucc az nehez volt. Az ervelest is megcsinaltuk, hat a tavalyi sztem nehez volt, Kaffka Margit, nok szerepe az irodalomban vagy mi. Hat ez sajnos nekem kcisit nehez volt, viszont a februari az nagyon konnyu volt. Az irodalmi alkotasok megfilmesithetetlensege volt a tema, az nagyon konnyu volt. Remelem most nem ismet nehezebb jon :\ Nameg ugyebar a tavalyi erettseginek jol kellett befutnia, elkepzelheto, hogy emiatt tul konnyure sikerult, most meg tul nehez, hogy eltalaljak majd a szintet. Bar a februari se volt valami nehez.. -
TomBond #11506 Hasonló cipőben járunk! Mi is megírtuk a matekot és bár alig de 5-ös lett.
A magyar viszont elég gáz az csak 2-es lett. Sajnos én nem tudok rizsázni. -
djus #11505 Egyebkent Kosztolanyi is evfordulos. Nameg eszembe jutott az is, hogy magyar irasbelin z elso resz szovegertes, tehat ha az sikerul, gondolom azert csak meg lesz a 10%. Egyebkent irasbelin a nyelvtan csak a helyesiras, max szerkesztes lesz? Nameg a szovegertesi reszben van nehany fogalom. -
ó értem, nekem az valahogy kimaradt:(
de egyébként tök mindegy, előre ugyse lehet megtanulni a verseket, ott meg előtted lesz, ott fogod elemezni. -
djus #11503 Sziasztok!
Latom sokan feltek a matektol, pedig ha csak a 2-es kell, akkor no para. Az elso reszet megoldogatva es a masodik nehezebbol 1-et megcsinalva tuti siman kettes. Es ez a szinvonal tenylkeg egyszeru. Irtunk egy erettsegi szintu 2 oras dolgozatot, eppenhogy nem 4-es lett, pedig en aztan tenyleg nem soakt ertek a matekhoz. Ha van egy kis logikad es tudod ertelmezni a feladatot, a fuggvenytabla mindent megold helyetted :)
En viszont a megyartol felek. Mivel osszehasonlitast es muelemzest nem igen csinaltunk, mondvan az ervelesre kell ragyurni. Szeretek, es tudok is ervelni, csak sajnos azok a franya irodalmi muvek amiket peldanak kell felhozni, nincsenek a fejemben :D Szerenadkor csak annyit mondott a tanar, hogy szepen 1-2-3. evfolyambol nezzunk at 1-1 kotelezo olvasmanyt, es mindegyiket ra lehet majd eroltetni az erveles temajara :D A kerdesem hozzatok:
Tudtok nekem mondani minden evfolyambol legalabb 1 kotelezot? :D
-
illyésnek van egy bartók című verse, erről beszéltem -
Bányasy #11501 valaki elküldené nekem ami tegnap fent volt? :-) email, msn: [email protected] ,köszke előre is -
Legyen nehezebb, de legyen is alacsonyabb a ponthatár.. ^^ -
kiváncsi vagyok, mennyivel lesz nehezebb a tavalyinál, amikor én megirtam
matek tuti nehezebb lesz :) -
én remélem
-
TomBond #11497 Remélem nem lesznek fent sehol "idő előtt" mert nincs kedvem újra érettségizni. -
fel lesz ide téve pár napon belül ;) csak várjatok! -
ez a banner remélem csak poén -
nincs kedvem feltenni 

-
mikor lesznek fent a tételek?
-
szvsz lesz is egyre több érett ember:) -
igen -
csekeerno #11490 De sok értelmes ember van!!!
Húúúúú.....
-
az nem valami zeneszerző? lol:) -
ooo, jo kerdes... -
úgy halottam krúdy lesz benne -
Illyésnek van is egy ilyen verse. -
Úgy hallottam Bartók évforduló van. -
Irodalomból mit gondoltok mi lesz. Minek az évfordulója van? -
világos, de:
ha pl
sin3x = cos2x+sin^2x akkor mit csinálsz? -
lehet hogy hulyeseget mondok, de pl ha
sin (3x) = 1/2
3x= pi/6 +2k pi
x = pi/18 + 2/3k pi
(es 3/2 -re is...) -
nem, középszint:P
ez olyan feladat:) -
emelt szint? amúgy nem feltétlenül kell hozzá a képlet, csak ha olyan feladat. -
hát a probaérettségis könyvben pedig van egy ilyen feladat -
Hehe, nekem se kell már <:), csak annyi a probléma, hogy a lakásunk négy ablakából három a sulimra néz:) -
Nincs, de ilyen nem is kell, ez olyan mint a harmadfokú függvény megoldóképlete. -
ehhh
tegnap volt szerenád, most kicsit fáj afejem...
de legalább hétfőn érettségi :) -
A ti függvénytáblátokban van olyan hogy sin3x? -
:D:D -
1 hét múlva ilyenkor már tökrészeg leszek... :) -
jahjah:) -
aaaaaaaaaaaaaaaaah vegeeeeeeee
vegre vege
igaz hogy erettsegizem, de legalabb nem kell bejarnom tobbet abba a kurva intezmenybe, annyira elegem volt mar belole, az utobbi felev teljesen felesleges volt csak az idomet kurtam el