29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
aptikusz #11550 ti amúgy tudtok valamit mert én az iskola évek alatt kb semmit se tanultam?! -
domewalker #11549 persze csak ha titokban maradna:D -
domewalker #11548 szerintem ha azt a kocsot kirámolnák biztos jövedelmezöbb mint 1 bankrablás:D
-
Elárulom: Pesten egy leplombált páncélszekrényben van pár változat, persze nem tudni melyiket fogják küldeni. -
domewalker #11546 én azér szivesen keresném itt is meg máshol is:P
-
aptikusz #11545 irodalomra mit jósolnak a tanárok mert nekem nem mondott semmit? -
szuszi75 #11544 ha tud valaki segíteni hogy hol találnám meg a feladatokat nagy segítség lenne. -
sztem jó, hogy legalább irásbelin nem kell magolni ész nélkül. Ha magolni akarsz, hogy majd 1 héttel utánna elfelejtsd mindent akkor ott van a szóbeli... -
reggel 7-kor még nyomták a rádiók,azóta szépen el lett hallgatva,legalábbis az m1 híradóban nem láttam -
igazabol szar ez az egesz ugy ahogy van, most tori kozepre mit tanuljak? felesleges bemagolni az adatokat mert ugyse kerdeznek ra... nyelvtan szinten hasonlo... -
ToMMe #11540 LOL
-
tegnap össze-vissza cserélték a nemzetiségi érettségi vizsgalapját,pár évvel korábbi feladat volt benne:) -
mer, most mi van? -
hihetetlen,hogy megint nem tudják botrány nélkül lezavarni az érettségit...
MB
-
CsőKujts #11536 Hali! Van egy olyan problémám, hogy nincs kedvem :) kiírni könyvből a fontosabb töri évszámokat. Puska.hu-n néztem, hogy van egy ilyen letöltés és ráadásul ingyenes de bedobja a keresett oldal nem található szöveget. :(
Aztán találtam olyat ahol van vagy 2000 évszám abból mazsolázgatni is egy kissé időigényes... Szal ha valaki tudna segíteni nagyon megköszönném akár linkkel akár privibe. THX! -
Szerintem sanszos az 50 éves évforduló miatt... -
köszi (: -
hali
nekem előbb lesz az info :(
17.-én az emeltszint miatt...
56' szerintetek benne lesz a töriben,vagy a magyarban?
-
ToMMe #11532 info érettségi: május 19 reggel 8
Balo: lehet énis bedobok egyet, csak meg ne hajtson éhgyomorra, mert kajolni nem fogok, az 100
. Bár lehet akkor jobban jönne az ihlet
ui: kész virágbolt van itthon
-
lehet jegyzettömb is? :D
egyébkénbt info érettségi mikor van? [: nem tudtam beszélni a tanárommal mert mostanában nem járt be :c -
Hát nekem magyar érettségi előtt egy kávé dukál, mert rám az irodalom altatólag hat:S Szóval nem akarok ráborulni a papírra írás közben:D -
Hidd el, hogy mentem volna én, de ha tömeg van, akkor nem tudok mit tenni. -
ToMMe #11528 Na lezajlott a ballagás. Most mentek el a rokonok... Meg volt a lelki fröccsöntés is
"mindenképpen írj, még ha nem jó is + semmit se hagyj üresen..."
Azon kezdtem el gondolkodni, hogy ha 7főn ott fogok ülni magyaron, egyáltalán melyiket írnám szívesen
De majd kiderül. Remélem nem valami sz** téma lesz
-
frontpage, de suliban kell kiválasztani -
Nem tudjátok hogy Infón webszerkesztéshez mit lehet használni? Muszáj tag-ekkel operálni? -
május 19-én, reggel 8-kor -
katalány #11524 Sziasztok! Nem tudjátok mikor lesz a középszintű informatikai érettségi? -
Bányasy #11523 2XP: őszintén sajnállak, hogy ilyen szar diákéveid voltak, de voltál hülye mert ha ilyen van én megyek be először az ajtón és nem hagypom hogy akárki megmondja én hol maradjak... ha diák vagyok ha nem-jah és hülyeség kihagyni ilyenkor a bulit. Egész 7en zúzni kell végig... -
Én kértem, hogy ne legyen semmi családi ünnepség, úgyhogy ma pihenhetek szerencsére :) -
igen, ezzel én is megegyeznék :) -
Az enyémen a virágátadás volt kiválóan megszervezve! Miután kimondták, hogy a virágokat mos lehet átadni, a tömeg elkezdett az így is szükösködő ballagók felé nyomulni! Mindenki a régi szovjet kamerákkal, amiket nemtom honnan szereztek, és mintha nemis lettek volna mások, elkezdtek filmezni, úgy hofy közbe a 100 ballagó egy 40 négyzetméteres helyre zsúfolódott köztük kamerásokkal. Hazajöttünk és az első kérdés ez a vendégektől: ÉS MOST HOGY MEGVÁLTOZOTT AZ ÉLETED MIT CSINÁLSZ?? Ezek nemis értek, hogy ezt le se sz@rjuk? ITT AZ ÉRETTSÉGI! -
Sztem nem érettségi követelmény a fehéringfeketenadrágzakó/öltöny, bár biztos, hogy furcsálnák. -
és aki hátrányos helyzetű és nincs pénze szép ruhára? -
hát nem árt, vagy kibaxarintanak és mehetsz jövőre még 1 kört... -
Izé, ki szokás öltözni éreccségire? -
Már csak 40 óra! -
Hát szerintem az enyém volt az egyik legrosszabb ballagás :/ 30 éve nem esett eső ilyenkor, de amilyen szerencsénk van, elkezdett szakadni. Ami a legszebb, hogy annak ellenére kivezettek minket az udvarra, hogy akkor már javában esett. Ott áztunk 15 percet, amikor kitalálták, hogy talán akkor legyen a tornateremben. De hát minek a ballagók menjenek, ugyan már. Először a kis 9, 10-esek mentek be, aztán meg a családtagok, akiknél mellesleg volt esernyő. Balkán... Mi pedig szétáztunk, abban az öltönyben, amiben hétfőn mehetünk magyarra, arról nem is beszélve, hogy simán meg is fázhatunk. Amikor már 30 perce a szakadó esőben álltam, szólni mertem, hogy talán nekünk illene bemenni, mire még nekem estek, hogy miért nem szólok, meg hogy mit képzelek. A rohadt nagy virág meg a tarisznya gondolom nem tette egyértelművé, hogy miről van szó :@ Elvileg minket ünnepelnének, nem??? Szóval utolsóként, vizesen beértünk a tornaterembe, ahová persze alig fértek be a szülők, meg úgy kerítettek egy 30 éves hangszórót a "kihangosításhoz", a mikrofon persze nem volt a legtökéletesebb, úgyhogy kb. a felét lehetett érteni a beszédnek. Azután felsoroltak minden "kiemelkedő" embert, akik voltak furulyaversenyen, meg verseket mondtak (papírról felolvasva az iskola tv-ben, ami tényleg nagyon nagy teljesítmény), meg megdicsérték a középfokú telc-eseket. Csak engem hagytak ki, egyedül a végén említettek meg, mint kitűnő tanulót. Hát azért ennél talán többet értem el. Nem ragszkodnék én ahhoz, hogy felolvassanak mindenkit, de ha már sor került rá, akkor talán nem a noname emberek után kellett volna tenni. Tehát ennyi ér a munka. Tanulság: aki ki akar tűnni, az nyaljon, mert mást úgyesem fognak értékelni. Ezek után felmentünk az osztályba, osztályfőnök hátha mond egy-két szót, de ő addigra már elhúzta a csíkot. Szóval úgy zárult le a négy év, amilyen mindig is volt...
Mire hazaértünk, kisütött a nap... -
szóbelire? -
Bridget Jones mint napjaink irodalmi nőalakja xD -
hmm Emberek én bárki helyett megcsinálom az érettségit csak vki menjen el helyettem vizsgázgatni:D