29454

N
AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK.

NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK.

N

• Balo
    Semmi, te nem szívod meg, mindent jegyzőkönyveznek, és ugyebár biztosítani kell az esélyegyenlőséget. Szóval szólj azért is ha feltűnően lassú a gép.
  • katalány
    Képzeljétek bementem az info tanárok listafórumjára és pont olyan szerencsétlen helyzetbe vannak mint mi. Semmit sem tudnak, mit hogyan. Én még a Pécsi táborban sem tudtam belépni a megadott kóddal, de nemcsak én, senki. Mi egész 4év alatt semmit nem tanultunk, a tanár óra előtt a folyósó másik végéről odaguritta a kulcsomót, hogy mehettek internetezni, Ő meg eltűnt. Lezárt bennünket közepessel minden feleltetés nélkül. Könyvünk nem volt, ha én ezt megúszom, meghajlok a tudatalattim mélységes intelligenciája előtt. Egyedül a weblapszerkesztéstől nem félek, de attól igen, ha egy szar gépet sorosolnak ki nekem. Mi van akkor ha elromlik a gép, pont akkor.
  • R10
    nálunk is így volt

a weblapszerkesztés Front Page-el lesz
  • Cnut
    Na, holnap akkor együtt dolgozunk az ügyön. Én még egy büdös szót sem tanultam az emelt fizikán kívül semmire, ma se fogok mert mindjárt elvonatozok és csak este jövök haza. Nagy kalappal!
  • lamase
    hogyan kell érvelő fogalmazást írni, tudna vki adni egy linket?
  • lamase
    komoly?
  • Borton
    annak a fele :)
  • lamase
    mit kell megcsinálni 20%hoz? elég a szövegértés?:P
  • Zolcsi01
    Nem, 20%-tól már 2-es.
  • Borton
    nem nem ez igy van ez tuti...
  • iko
    ez tutis? 20% az naon alacsony. nem 50%-tól 2-es?
  • Treblakos
    Mikor lesz a magyar írásbeli?(középszint)
    najó csak vicceltem :)
    Mindenkinek egy kalappal holnapra!
  • Borton
    20%tól -2es
    40%tól 3as
    60%tól 4es
    80%tól 5ös

erre gondoltál?
  • iko
    nem tudjátok hány százaléknál vannak a jegyek? (középszint)
  • mukika
    hát én még csak ma kezdek neki igazán... de szerintem még ma is kitalálok 1-2 indokot, hogy miért nem tudok tanulni. :O
  • iko
    hohha! jó pap holtig tanul :)
  • csekeerno
    Jóreggelt!!!
    Alíg 24 óra múlva ültök egy padban!!Öltönyben,töprengve,mit is írjak?!!
  • Bányasy
    mindenkinek sikers érettségi vizsgát kívánok! (magamnak is) ma már lazítsatok 4 év alatt tanultatok eleget! ;)
  • ZsilKEANE
    és mikor lesz a info közép szóbeli ?
  • magus
    alairasod... eh...
  • Sadist
    Már előre látom, hogy milyen köpködés lesz, mert szarok a tételek, hülyék a tanárok, magas a ponthatár, geci az OM, MB, ASDF, JKLÉ :D
  • magus
    en mozillaban gyakoroltam benn, remelem nem gyaluljak le, aztan kereshetek meg mindent frontpageban...

(amugy remelem nem kerulnek ki a tetelek, nekem nem kell a felesleges idegbaj meg pluszban, hogy ujra kell irnom)
  • djus
    Igy van. Mi pl oran a putra writert hasznaltuk :D De lesz a gepeken frontpage, sot ugytudom a wordot is lehet hasznalni :D
  • gnar killer
    nekünk 31-én mondják el
  • Bandee1987
    :)))
  • mukika
    amúgy majd az írásbeli eredményeket mikor lehet megtudni?
  • mukika
    mindenhol az sg.hu van feltüntetve, hogy itt jelentek meg először tavaly a tételek. kiváncsi vagyok, hogy ThePartyFace hány privát üzit kaphat ilyenkor. :P
  • DJ Skyline
  • mukika
    ehh én nem emeltre jelentkeztem, remélem nem kúrtak át.
  • Bandee1987
    kezdődik a tavalyi lemez...mindenki ide fog jönni a tételekért...
  • magus
    nalunk csak az emeltesek valaszthattak amit gondolom elkuldtek abba az iskolaba ahol erettsegiznek. bar nekem jo ami itt van.

bar nekem lassan kezd hawaii lenni, meg lett a nemet nyelvvizsgam is, kemeny 1%-al lpetem at a hatart^^
  • kzsolthy
    vagy linkeljétek ide be a képek linkjeit sztem nagyon sokan várják, légyzsives ha kinek meg van vagy meglesz neadjisten akkor ossza meg, előre is köszööm sokk más érettségiző társam nevében is:)
  • kzsolthy
    Hi all!
    egy nagyon nagy kérésem lenne, ha vkinek megvan vagy meglesz az idei tételsor bármilk tantárgyból azt nagyon szivesen várom ak övetkező email címre: [email protected]
  • lobig
    én már érettségiztem '99-ben...
  • mukika
    nem. mi kaptunk egy papírt amit ki kellet tölteni, és lehetett választani a programok közül...
  • ZsilKEANE
    Én úgy tudom,hogy info középszinten a weblapszerkesztést azt mozilla composer 1.7el kell! vagy nem tudom jol ?
  • Darukezelő
    Ideje lenne már kivenni a fiókból a magyar könyvet,és fellapozni így évvégén,nem?:))
  • Bandee1987
    vagy úgy is mondhatnánk, hogy egyszer volt Budán kutyavásár :DDDDDDDDDDd
  • j0nNyKa
    ahelyett hogy picsogtok a tetelekert, fogjatok fel, hogy a mostani rendszer hogy is nez ki, es inkabb uljetek le tanulni, ne a sultgalambra varjatok.

kurvara NEM LESZNEK KINT A TETELEK.
  • lobig
    ideje lenne már egy link a magyar tételekről nem?