29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
ToMMe #11712 mi a tanárral az utolsó napokban rámentünk az érvelésekre. pénz szerepe, igazság, különcség, harag... csak ilyen biztos nem lesz, de ki tudja 
ha nem érvelés, akkor talán 1 novella elemzés. arról is lehet haknizni
-
domewalker #11711 egyik szemem sír a másik nevet h nincsen fenn...lehet nekem jo lenne ha meglenne de hogyha igy vennének fel az egyetemre életem végéig lelkiismeret furdalásom lenne h csalással jutottam be.... -
partyfacenak írj privátot
-
domewalker #11709 jah csak kellene vmi informácio is a sorok közé mi?:D -
caelint #11708 Idén nincs fent a neten az érettségi feladatlap? :)) -
ToMMe #11707 sorvezető + lóbetűk > 3-4 oldal rulez
-
Shadow_THH #11706 Hi! Én is holnap érettségizek meg Vaxy is :) -
én is érvelek majd holnap, de valami tipp jó lenne .. mondjuk valami filozófus évfordulója?
tavaly mért pont a 'női sors' volt? Vajon idén mi lesz? :P -
domewalker #11704 "most érzem igazán h mily nehéz a seggem..." F. Villon -
katalány #11703 Ráadásul én meg pici betűkkel is írok, de most széthúzom...:)) -
katalány #11702 Én is matek-infora készültem a legjobban, de bizzunk benne, hogy sikerül. Még az angoltól félek egy kicsit, a hallott szövegtől.. -
domewalker #11701 igazából tudok valamennyire érvelni ("rizsázni" még jobban) csak hogyha kikapok valami olyan témát akkor lehet megszorulok...kicsit meg is ilyedtem h 3-4 oldalt kellene írni -
ToMMe #11700 énis hasonló cípőben járok, de töri helyett én matek-fizikára készültem, na jó, meg egy kis törire. a magyar?... néhány napja vettem elő a füzeteket
-
katalány #11699 Én félnek tőle, de ha jól tudsz vitatkoznim dumálni, akkor megtudod csinálni -
katalány #11698 A magyar sokkal könnyebb, ne válasszál elemzést , akkor Te tudsz érvelni, ha jogra készülsz. üssétek be a goole-ba, hogy "érvelés, ne nekem való. -
domewalker #11697 az a para h semmit nem tanultam magyarra csak és kizárólag törire készültem és fosok h nem kerülök be a jogra mer szopom a ****t magyarból:(( -
ToMMe #11696 érvelésre lehet még most valamit tanulni? -
katalány #11695 Szerintem két összehasonlitó könnyebb. -
Én inkább az összehasonlítástól félek. -
ToMMe #11693 jaja, valahogy így
-
Igen akkor lesz. Szerintem az első feladat egyszerű. Elolvasod a szöveget és a válaszokra megadod a helyes válaszokat. Ha jól számoltam az 30 pont. -
Berzsenyi
Kosztolányi D.
Ady E.
Babits
Arany
Ok, akkor ezeket nézem át.:) -
Venom1986 #11690 Hali minden érettségizőnek!Igaz hogy 20 % -tól kettes?!Szerintetek melyiket lehet a legjobban megírni egy olyan gyömbérnek aki nem tanult egész évbe semmit irodalomból??Az érvelést,elemzést vagy az összehasonlító elemzést?Amúgy az egyik barátomról van szó. :D Az info érettségi meg május 19-én lesz ugye?Köszi,BYe! -
sayan #11689 Egy érvelő szöveg formalitásánál csak a bevezetés-tárgyalás-befejezés , jó helyesírás, és érvek kellenek?? -
katalány #11688 Oké, sajnos én végigszenvedtem a tanár lezserségét, nem emlékszem, hogy feleltünk, vagy irtunk volna. Egy informatikushoz készitett fel, ha sikerül a felvételim, csak neki köszönhető. -
olvas bele a tavalyi archivumba....
ott meg erdekesebb kerdeseket tettek fel
amugy az egesz lista egy kabare... /sajnalom azokat akiket "tanitanak" /
ha lenne gyerekem tuti hogy min mcsa-val rendelkezo tanarhoz engednem csak...
-
katalány #11686 Nagy fiók rámoloásom közepette, épp egy 4 oldalas Berzsenyi tétel került a kezembe..heheheh -
katalány #11685 ja, ezt most találtam, igaz van még idejük.... -
katalány #11684 Idenézzetek, már kezdődik a káosz, ha a tanárok sem tudnak semmit, akkor ki a felelős ha összedől a rendszer?
Letöltöttem az OM (v OKÉV) tõl az Informatika Éretségi útmútatót, ami
kisértetiesen hasonlít a tavalyihoz.
A vizsgázóknak a kódjukkal megegyezõ mappákat kell létrehozni.
Mentem a szakos tanárhoz, aki az éretségire való regisztrálást végezte,
és kértem a kódokat (a középszintûnél).
A válasz: Idén nincsennek kódok az infó éretségin.
Én mint rendszergazda most készítsem fel a gépeket, (tudom a mappa az
utolsó dolog, egy óra elég lesz rá az érettségi elött) de akkor hogyan.
Ti mit tudtok:
Tényleg nem lesznek kódok a középszíntû info érettségin?
És akkor most név szerinti mappák kellenek?
És én mint rendszergazda mondom meg, hogy Gipsz Jakab melyik gépen
vizsgázik (mert így sorsolás sem lesz)?
És esetleg én leszek a hibás ha elromlik pont akkor a gép, mert én
ültetem oda?
--------------------------------------------------------------------------------
-
A mi sulink tanárának tippjei:
Berzsenyi
Kosztolányi D.
Ady E.
Babits
Arany
"Ha ezeket tudjátok semmi meglepetés nem érhet"-idéztem.
Bár ahogy látom ti is ilyenekt írtok fel a topicba.Remáljük semmi görög szarság vagy angol felvilágolult pöcs nem lesz...
-
sayan #11682 Februári próbaérettségin könnyű volt az érvelés témája! Remélem most is az lesz, és nem kapunk valami olyan témát, amiről nemtudunk mukkot se!
ÉRVELÉS RULZ -
bár az már a szóbeli volt -
ToMMe #11680 gép, alvás.......... tanulás
-
sayan #11679 Melyikőtök tanult az elmúlt időszakban többet, mint amennyit gépezett?? :D:D
Vagy én vagyok az egyedüli, aki nem tanult "túl sokat"??? -
nekem is hasonló érveim voltak, végül éjfélkor tettem le a boros poharat és indultam haza, másnap reggel én voltam az első képben voltam nagyon :) -
ToMMe #11677 írjon fogalmazást miért nem tanult 4 évig. írását támassza alá érvekkel. Írása ne haladja meg a 4 oldalt
-
sayan #11676 Fenébe...tanulni akartam....erre kezdődött az F1.......na erről ennyit!!
Utána majd tanulok!! -
ToMMe #11675 én valami jó kis érvelő témában bízom
-
sayan #11674 o -
Lesz rá három órám hogy elolvassam :DD