29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
pedig nevet kell -
Napster #11831 Én semmi iylesmit nem hallottam hogy az idén a nevet kell ráirni, és nem kódszám , sztem marad a kódszámos dolog de ha mégsem akkor javítsatok ki !! -
ToMMe #11830 eddig 260 hozzászólás a mai napon. hol one még az este?
-
Szóbeliről van szó ? -
katalány #11828 Lehet hogy másik tanárnál fogunk érettségizni? Én nem bánnám. Eddig hármasnál jobb jegyet sosem kaptam töriből, pedig szeretem és tudtam is. -
én majdnem biztos, h érvelek.. mert az elmúlt 6 évben nem nagyon tanultam irodalamat.. ennek ellenére tudok példákat felhozni.. meg rizsálni.. uh ez pont jó lesz. -
ToMMe #11826 akkor elég szopacs tanárotok volt. bár, mi csak a 2. évben vettük egymást kölcsönösen komolyan
-
Na, ha holnap az elemzésben nem lesz olyan amit nagyon tudok, akkor érvelni fogok. Fura, hogy a tanár egyáltalán nem beszélt az érvelésről, sőt nem is mondta mit érdemes választani :/. -
domewalker #11824 najo mégeccer átfutom.... -
ToMMe #11823 énis így vagyok vele, hogy remélem meglesz 90% felett... -
nem minden esetben... néha még én sem ismerem meg a saját írásom :) -
Nem mindig az érettségiztet, akinél tanultál :) -
ToMMe #11820 szexi tanárnéni szeretnék felvételizni... ugye megbukni nem fogok?
-
nem. ha minden jól megy, nem lesz szükségem a plusz 7 pontra.. ezt meg elvileg meg tudom írni 90% fölött.. nagyon remélem :) -
3 évet, asszem mindhárom :)
Tavaly itt milyen tételezés meg TV-ben voltunk duma ment :)
Mindenkinek sok sikert, nem kell parázni :P -
aptikusz #11817 amúgy mondjátok hogy pofára megy hogy rá kell írni a neved, miért szerintetek nem ismeri meg az irást a tanár? aki négy évig tanít téged az biztos hogy felismeri az írásod -
aptikusz #11816 tényleg mit kapott az a srác aki tavaly feldobta a netre! -
katalány #11815 Szerintem semmit. Biztos ő törte fel a sulinet honlapját is...:) -
ToMMe #11814 emeltre mész?
-
Végülis ott van még az óvás lehetősége is. -
katalány #11812 Pofára megy az egész, ezért rossz ez az új érettségi rendszer. Én jobb szeretnék felvételizni, ne a saját tanárom döntse már el, hogy mire vagyok képes, aki alig jár be az órákra, nem ad le semmit normálisan. -
Nem tudja vki mit kapott ThePartyFace a tavalyi dologért? -
Ki van zárva! -
most gondolj bele ha nem ijesztenek rád akkor most nem 59 pont lenne a rosszabik :) -
dede Hardcore.. -
köszi. na ezt nem találtam... -
domewalker #11806 amugy disznóságnak tartom hogy egyes tanárok (mint a sulimban is jópáran) teljesen szétparáztatják a diákok agyát!
2-3-as jegyeim voltak mindig matekbol azzal riogattak h érettségin megbukok matekbol aztán megírtam a 2 tavaly lefutott matek érettségit rosszabbik 59pont lett (közép) -
események -
katalány #11804 Mikor vették ki? A februáriban is benne volt úgy emlékszem. -
ToMMe #11803 az kellemes. csak nem teis matek faktos voltál?
-
domewalker #11802 www.okev.hu
minden itt van(elvileg) -
4.-ben heti 7 matek
3.-ban heti 6 matek
-
ToMMe #11800 ah te mondod! úgy legyen
-
domewalker #11799 én a mediánt a közvéleménykutató intézetröl jegyeztem meg...
tanulni talán ugy a legegyszerübb ha van mihez kötni
-
valaki tud egy linket dobni mikor lesznek az írásbeli vizsgák ? (úgyértem tantárgyanként.. meg szintenként.. melyik napon) -
ToMMe #11797 hát igen: gráfok + statisztika mindig szokott benn lenni. én amit röhellek az a vsz számítás -
Csak szólok, hogy a szórást már kivették a matek érettségi követelményből! -
ToMMe #11795 az igen
. nekem heti 5, most utolsó félévben 6 matekom volt, szal ettől nem kell tartanom, remélem 
inkább a magyar izgat most, de naon
-
szórás médián módusz átlag tuti lesz :) -
ToMMe #11793 szórás-t elvileg 1-ben kellett vna tanulni