29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
Kapy #11872 hell.
én rengeteget tanultam az elmult 4év során, tsak sajnos az ment ki a kis fejemből, hogy hogy is kell megirni egy müelemzést :p
valaki adhatna egy kis infot, hogy mégis milyen szempontok stb. alapján kéne hogy megirjam holnap a dolgokat :)
bbyez
-
Venom1986 #11871 ÁÁÁÁááárrggghhh...nem kell parázni györökök!
-
küldték :) -
3. távoktatásra megyek szal csak a munkaerkölcs miatt csinálom meg rendesen, képességeimnek megfelelően. Amúgy bárhogy felvennének sztem :D -
skristof #11868 várható volt, h figyelni fognak azok a faszparasztok fentről :)
én a holnapi irodalomra semmit nem tanultam, mivel az elmúlt 8 évben sem tanultam egy szót se, mostmeg úgysem csinálok már csodát :) szövegértés sztem józan paraszti ész, a szövegalkotásnál meg mázli kell...
én a matek emelttől tartok eléggé.. bár 8 feladatra lesz 4 óránk, az talán elég lesz..
mindnekinek egy kalappal -
Részemről 9-kor alvás :) Ha fent lenne, akkor sem nézném meg 2 okból:
1. Úgyis újra kell írni :)
2. Ezzel értelmetlenné tenném az eddigi felkészülésemet, az egész 4 évet amit le kellett húznom, és az 1. pont :D -
1. Érettségi
2. Egyszavas történet
3. SilkRoad Online
4. FORMA1
5. Football Manager
6. Régi focis játékok
7. DIESEL vs BENZIN
8. Milyen zenét hallgatsz?
9. '80 as évek zenéi
10. Battlefield Vietnam
Milyen meglepő :D -
én az érettségi végéről beszélek :)
jó, persze, az irásbelik után is nyugodtan mehet a hepaj, de a legnagyobb akkor lesz majd, ha kézhez kapjátok az érettségi bizonyítványotokat, vagy ha túl vagy a legutolsó vizsgán is, én már csak tudom, úgy berúgtam akkor, mint még soha, 2 napig tartott a másnaposságom utána :) -
lehet hogy matek emeltre nem masnaposan kene menni, majd szerdan indul a madmaxx este -
Igen, én is mindenkinek egy nagy kalappal kívánok az érettségire :)
Aztán el ne felejtsetek utána berúgni, de előre készüljetek fel a másnaposságra :) -
SOK SIKERT HOLNAPRA és a többi napra!!! -
na igen en is uzenem:
LESZIVHATTOK!
(csak ha mar magyar balintkat a hihetetlen magas iqjaval megtartottatok a poziciojaban) -
index.hu:
"Az OM is böngészi a netet
A hétvégén az Oktatási Minisztérium ügyeletet tart, munkatársai folyamatosan böngészik az internetes honlapokat és fórumokat. Mint Szántó Gabriella szóvivő az Indexnek elmondta: nem kizárt, hogy ismét megjelennek különböző tételsorok az interneten, amelyről terjesztőik azt állítják: ezek a hiteles vizsgafeladatok. Az OM minden esetben igyekszik gyorsan ellenőrizni ezeket. Elképzelhető - mondta Szántó Gabriella, hogy korábban nyilvánosságra került próbaérettségi feladatsorok jelennek meg, ezeknek azonban nem szabad bedőlni. "
1000%, hogy ezt a fórumot is böngészik az OM-esek, szal innen szeretnék üzenni nekik a tavalyi lépésükért, amikor is a balf*szoskodásukkal több tízezer diákot, köztük engem is megszívattak.
Szal, figyeljetek OM-esek:

-
en ugy tudom h a feladatsorokat ma este sorosoljak a sok kozul... -
Napster #11858 Ezt te hogy találtad meg, csak ugy "véletlen" :P ?! -
Steroid #11857 Szerintem kamu, minden tantárgyból van 3 különböző füzet, amit holnap reggel sorsolnak h. aznapra mi lesz, szóval ha nem rakják fel mind a hármat akkor biztos h. kamu, a másik h. lesz szerintem 20 irodalom feladatsor a mai este folyamán, ami mind kamu szal inkább aludjunk! Bár haverom ugyse fexik soha le éjfél elött beizzitottam h. csörgessen fel ha lesz vmi említésre méltó :) -
sztem csak siman szivatas -
én bármennyit alszok mosottszar vagyok :D -
domewalker #11854 hát nemtom
azér ha megvárod a 22 órát még nem leszel reggel zombi
-
én 5 órányi alvás után vagyok fitt... :D -
katalány #11852 szerintem is szivatás, jobb csicsikázni. -
így van 9kor alvás geciek! |) -
ToMMe #11850 jaja, sztem csak sz*patják a népet ezzel az oldallal, hogy maradj fenn. aztán majd bedobnak vmi: hehe, jól rácsesztél! tanultál vna! > felhúzod magad, nem alszol és csak azt veszed észre, hogy reggel van és menni kell..
-
katalány #11849 Ahhoz képest 2777 látogató nem semmi..:) -
Szerintem kamu. Alvás helyett az ember ül és várja a tételeketa, másnap meg zombiként ébred és megsz*pja. Aludjatok gyerekek, holnap nehéz napunk lesz! -
Én nem mondtam ,hogy itt lesznek a "tételek".. csak azt kérdeztem: mi ez? valaki nem ismeri ? -
-
megittam már 3 plussz ExtrActive pezsgőtablettát és még mindig nem tok többet mint reggel. grr. -
kamu és örülnék neki ha nem kerülnének ki, nem akarom kétszer megírni :D -
ToMMe #11843 Aranyszállítmányként őrzik az érettségi tételeket...
-
nagy kamúú -
hm. érdekes. -
http://erettsegi2006.awardspace.com/
ezt ismeri valaki mi a tököm ez ? -
8. Ha nem tanultál, akkor meg fogsz bukni. Szerinted ha pl. előző este megtudnád a feladatokat, mennyire tudnál felkészülni rá? - ez mekkora hülyeség... ha van egy kis eszed hármasra simán megírod az összeset... persze minimális szerencse is kell. -
aptikusz #11838 100% hogy név kell! nézzétek meg ezt az oldalt! http://polemius.tar.hu/erettsegi.htm -
katalány #11837 Mire kell ráírni a nevet? -
katalány #11836 Inkább itt, mint a könyvek fölött görnyedjek...annak már úgyis mindegy..:) -
ki vagy javítva... -
almuska111 #11834 nekünk is azt mondták, hogy nevet kell ráírni. -
nevet :DDDDD