29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
44+46=90
és 60 pont a szóbeli ugye? -
Hány pontos is a töri írásbeli emeltszinten? -
középen az 56os megtorlás volt -
Ja egyébként mondtátok, hogy 56 tuti lesz benne.... hát kurvára nem volt benne :D Csak a kommunista diktatúrának a korai, Rákosi szakasza. Bár középen lehet volt. -
Sőt nem is kell várnod egy évet. Már Októberben mehetsz, vagy februárban. -
Annyiszor érettségizel, amennyiszer akarsz. -
bizony -
és ha valaki emelten ment egyszer az mehet kövi évben középre?:)
na mindegy, valahova ugyis felvesznek szerintem, elég volt egyszer érettségizni:) -
Az volt az összetett függvényes, ugye? -
szerintem ha négyszerezel csak akkor kapsz +14et -
hát igen, én a 8ast nem választottam hogy nem csinálom meg. -
Tévedsz :D Ez csak akkor van így, ha csak matek a felvételi tárgy. De ilyen nem nagyon van asszem, talán csak matematika szaknál. -
De hiába szórodik ki, ha egy évet ezzel elvesz azoktól, akiket tényleg érdekli a téma, és komolyan is vennék. -
igen de van aki nem jut be és bennmaradna az a baj -
Nekem is akörül lehet a matek emeltem... Sajnos 1 év kihagyás sokat számít, és volt olyan, amit nem is tanultam gimiben pl deriválás, ezt is önszorgalomból tanultam meg magamtól, jól is sikerült az a feladat, de az összetett függvényeket nem gondoltam volna, hogy van pofájuk berakni, mikor az iskolák 90%ban meg sem említik őket. Tavalyi közép matekom 92%os lett szóva nem hinném, hogy elmegyek szóbelizni, mert úgy sem lehet jobb. -
Aki csak a mázlija miatt jut be valahova, az úgyis kiszóródik fél, de legkésőbb egy év után. -
Dant0r #12137 Kivajítanálak:) Ha duplázol, akkor a +7 pont is duplázódik, így 62 pontod lesz belőle.
De javíts ki, ha tévedek, bár inkább a tájékoztató oldalszámát mondd! -
na de ha nem jön ki több pontra akkor nem éri meg...:(
sajnálom hogy nem az dönti el hogy kit vesznek fel, hogy mennyire tudja a tárgyat hanem hogy hogy taktikázik..ezért szar ez a rendszer
meg a mai töri: nevetséges volt középszinten..ez már egy bizonyosfoku megalázása a tárgynak
Azért csodálkoztam hogy Wittner Máriát berakták mint forrásszerző:)
Annyira szarul nem sikerült, de most ahogy néztem olyan 60 70 % közöttire tippelem, tehát nem éri meg:S -
Jut eszembe. Töri emelt közben eszembe jutott Sipos lufifeje, és alig bírtam visszatartani a röhögést :D -
van még mit finomítani a rendszeren... -
Miért, matek szarul sikerült?
Hát igen, mint tavalyi érettségiző, sokan azon buktunk, hogy nem emelteztünk, pedig tavaly is simán ment volna a töri emelt. -
Igy utolag akkor hülye voltam...főleg 2 nyelvvizsgával...csak az volt a baj, hogy infóból ugyis csak középre mentem, és tavaly azt hallottam sokan azon buktak el hogy nem mentek emeltre...
az lenne a fair, hogy egyes egyetemek megkövetelnek emelt szintet pl..mert igy simáőn eltaktikázzák magukat sokan -
Megírtam a töri emeltet. Nem volt nagy cucc, bár jóval nehezebb volt a tavalyinál. Remélem meglesz 90+%. -
Persze, hogy nem. Mi már tavaly kiszámoltuk, hogy kb 75%osre kell megírni az emeltet, hogy 1 ponttal többet érjen, mint a 90%os közép. -
hát de, lehet javítani, de szerintem akkor sem éri meg..
mert középszinten simán lehet irni 90 felé, és akkor még nem is kell szenvedni a szobelivel -
akkor ott még szerezhetsz pontot nem? -
van olyan is de nem én -
de van -
emelten nincs szóbeli? -
hallottam aki emelten 97% csinált tavaly x| -
Na, én pont ezért mentem középszintre :) És úgylátszik bejött, legalábbis sztem meglett 90% fölé. -
Egyetértek, mondjuk nekem jól jött :) -
Megtaláltam és kiszámoltam valami.
Lehet hogy mégse éri meg emeltet tenni, ha duplázol..vagy csak ha nagyon jót irsz.
Ha valaki ir emelten egy 60 % os matekot pl, de akármi mást és duplázik azért jár:
24*2+7 = 55 PONT
Ezt az 55 pontot el lehet érni egy 80 és 84 % közötti középszintűvel, sőt az már 56 pont, eggyel több is.
Márpedig szerintem könnyebb közepen 80at mint emelten 60at irni.bár még nem láttam csak mondták a középszintü nehézségét.. -
de akkor legyen egyenlő egy angol középszinttel, nemár rögtön emelt. -
nekem től későn lett meg így nem menekülök az érettségitől. annyi 'kedvezményt' kaptam hogy német helyett mehetek angolból :D -
Emelt szinten 60% os érettségiért hány pont jár a 30 ból? -
Hát nemtudom, nem a legjobb rendszer ez így, főleg az ilyen TELC-es és hasonló szintű nyelvvizsgákra gondolva. Még a leghülyébb osztálytársam is lazán megcsinálta... Én mondjuk két éve csináltam BME-s angol közép C-t, de nézegettem az eddigi angol érettségiket, és azokat is simán meg lehet csinálni. -
irodalom nem lett vmi fényes. Nem is gyakoroltuk a szövegértés, meg az ilyen bisz-basz szövegalkotást. Na meg az érvelésnél nem jött az ihlett és csak alig több mint 2 oldal sikerült írni, jó rondán. -
ez olyan igazságtalan, hogy nyelvizsga = emeltszintű :o Én nem is tudtam, aztán már nem volt kedvem az utsó pillanat letenni. -
nem mindre emlékszem de majd megnézem (:
azt tudom, és 10%-tól lehet szóbelire menni :D