Érettségi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

villar
matek.rar

akyyy
A "régi" matek tételek még nincsennek meg? Matekból most azt csináljuk, oszt, feladott párat házinak a tanár, meg szeretnék is utána nézni, hogy jobban megértesk belõle dolgokat...<#vigyor5><#vigyor5><#vigyor5><#vigyor5><#vigyor5><#vigyor5>
de persze csak ha nem gáz, dc-n rákeresnék, csak hát milyen néven keressem?:S

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

adafor rendszer?
nem vagyok biztos, de nem az amikor a tételeket a sulikba érettségi elõtt közvetlen viszik? Az igazgatónak szólnak, hogy mikor és hol veheti át õket.
M@TriX
jah valahol olvastam errõl a rendszerrõl de már elfelejtettem, de remélem nem kavar be nekem mert... akkor durci leszek.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

joebacsi
mi a rák ez az adafor rendszer?
elsõ tájékoztató az informatikusoknak május 18-án 10.00 órakor
kemény 1 nappal korábban :)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

M@TriX
Az infoérettségi szervezése az ADAFOR rendszeren keresztül?
most akarnak itt beújítani és pont azon ami engem is érint? hajh

biztos majd vmit elcsesznek :)

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

thx, tehát az info 9tõl :)

Sné Zsuzsa
Szerintem jó, hogy kiderült, hogy sokaknak megvoltak az érettségi feladatsorok és nyílvánosságra került, mert így legalább típus feladatokat láthattunk...szeritnem jót tettek velünk, akik miatt láthattunk feladatokat...mármint példákat.

Canon 450 D

lee86
május 20.

&#161;Hala Madrid!

Galy
tudtommal pénteken 9kor kezdõdik
parizer
amúgy nem tudjátok véletlenül, hogy mikor lesz a biológia érettségi?

[ANARCHIA 99&#8482;] Bébit senki sem ültetheti a sarokba!

lee86
A fizika közép- és emeltszintû érettségi reggel 9-kor kezdõdik.
Forrás: Hirado.hu

dehát már õk is tévedtek eleget, szal azért ezt ne vedd készpénznek.. én a helyedben körbetelefonálnám a fizikás ismerõsöket, vagy uramisten vmelyik mindenttudó tanárt! :DD de azér remélem én is segítettem 1 picit.. :)

&#161;Hala Madrid!

külföldön tanulok, és picit le vagyok maradva.

a kémia, fizika, biosz, stb - tehát a még hátrelévõ kérdéssorok kiszivárogtak vagy most már tényleg frankón odafigyel az om?:)

csak kíváncsiskodom, mekkora a botrány otthon...
phantom
Hmhm. Köszönöm a választ! A kérdésem csak azért merült fel mert az om honlapon a táblázatba 8 órát írnak még, a közleményben csak késõbb olvastam hogy 9. Látom rossz helyen kérdeztem, ígérem többet nemfogok ;)

bertino
Jézus, egy állati durva, de végülis igazat azt adok neki... de ezt szóval is lehet, nem különösebben muszáj így véleményt nyilvánítani

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Nh Shevits
lollerbohóc! tán mész?

Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!

phantom
Sziasztok. Holnapi fizika érettségi most akkor hánykor kezdõdik?:P

ivjoe
Tapasztalat... A winfos két dologtól tud lefagyni. Az egyik saját maga, a másik bármi más!
:o

ivjoe
Eccerûbb volt, mert futott egy két memzabáló prg és, volt már, mikor egy visszavonásba belefagyott a winfos! Ha meg restartolnom kellett volna, akkó cseszhetem a munkám... Bár ez lehet, hogy egyszeri alkalom volt, de nem kockáztattam. Egy mod vegye már ki. Mégegyszer sry!
vip vagy....

visszavonás opció

ivjoe
Bocs, ezt máshová akartam sry!
ivjoe
Használ itt valaki Object Bart? Nekem régebben volt és most nem tudom, hogy azt hogy állítottam be, hogy a régi tálca is megmaradjon és az object bar legyen pluszba még egy tálcaként!
Sanyix
ááááá te állat!

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

sztem ezért szívni fogsz

War. War never changes.

ivjoe
:DDDD
Nh Shevits
a k**** anyád megijedtem!

Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!

ivjoe
Írjuk már ki az alcímbe, hogy: NINCSENNEK ÉRETTSÉGI TÉTELEK ÉS AKI KÉR, AZT FELNYOMJUK EGY JÓ KIS SPAM LISTÁRA? AMI KÜLD NAPI 500 EMILT!!!
Kéne FIZIKA és KÉMIA feladatsor. Az is jó amit írtunk volna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
FONTOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bandee1987
ok, csak kérdeztem, thx a választ

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

BADE
Gondolom törölték,mivel nem használtam.

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Bandee1987
Off

Bade, tegnapelõtt éjjel fel kellett vmit raknom a bade.atw.hu-ra. Mivel régebben adtál vmi miatt hozzá jelszót, és nem volt rajta semmi, gondoltam felrakok oda egy tömöritett fájlt, hogy haver letöltse. Ma már nem lehetett elérni a tárhelyet, mintha nem is lenne regisztrálva ez a reg. Nemtod mi történhetett vele? És sry, ha esetleg probléma volt az, hogy oda felraktam vmit, de a másik regelt tárhelyem már betelt, és sürgõsen kellett egy.

On

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

AZONNAL TÖRÖLJE EGY MODERÁTOR!

BADE
érik a ban...

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

"miért?? eztmondták a tévében is!! esgé.hú, neeem?" <#wilting>

Nh Shevits
szerintem rossz helyen kapirgálsz.

Léccci fontos lenne

címem: [email protected],

számítok rátok:)
sziasztok!!Van vkinek föci érettségi amit írtunk volna?
B.A.N. :)

Ha a régit tudja valaki az is jó lesz csak kéne valami fizika!!!!!!!
De ha tudtok kémiát az is jó!!!!!
A régi fizikát és kémiát ki tudja!!!!!!!!!
Nh Shevits
ügye hülyéskedsz?

Hello! Hol lehet megtudni a holnapi fizika kérdéseit! Ha tudjátok írjatok!
Köszi
Nh Shevits
bizonyára nem bulizik örömében

Trade
mi lehet most partyarccal?

Trade
majd az ip-d lesz elkuldve mindjart

Nh Shevits
ezért reg-elni... 5 üzenet... és a név se semmi :)

jaj de szánalmas emberek ne kezdjük elõröl...

tessék... <#sniffles>

HA NEKED MEGVAN A HOLNAPI KÖZÉP FIZIKA, VAGY AKÁR A RÉGI, NAGYON SZÉPEN KÉRLEK KÜLDD MÁR EL NEKEM AZ [email protected]! NAGYON KÖSZÖNÖM!!!