Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de persze csak ha nem gáz, dc-n rákeresnék, csak hát milyen néven keressem?:S
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
nem vagyok biztos, de nem az amikor a tételeket a sulikba érettségi elõtt közvetlen viszik? Az igazgatónak szólnak, hogy mikor és hol veheti át õket.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.
elsõ tájékoztató az informatikusoknak május 18-án 10.00 órakor
kemény 1 nappal korábban :)
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
most akarnak itt beújítani és pont azon ami engem is érint? hajh
biztos majd vmit elcsesznek :)
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.
Canon 450 D
[ANARCHIA 99™] Bébit senki sem ültetheti a sarokba!
Forrás: Hirado.hu
dehát már õk is tévedtek eleget, szal azért ezt ne vedd készpénznek.. én a helyedben körbetelefonálnám a fizikás ismerõsöket, vagy uramisten vmelyik mindenttudó tanárt! :DD de azér remélem én is segítettem 1 picit.. :)
¡Hala Madrid!
a kémia, fizika, biosz, stb - tehát a még hátrelévõ kérdéssorok kiszivárogtak vagy most már tényleg frankón odafigyel az om?:)
csak kíváncsiskodom, mekkora a botrány otthon...
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!
visszavonás opció
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
War. War never changes.
Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!
FONTOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Bade, tegnapelõtt éjjel fel kellett vmit raknom a bade.atw.hu-ra. Mivel régebben adtál vmi miatt hozzá jelszót, és nem volt rajta semmi, gondoltam felrakok oda egy tömöritett fájlt, hogy haver letöltse. Ma már nem lehetett elérni a tárhelyet, mintha nem is lenne regisztrálva ez a reg. Nemtod mi történhetett vele? És sry, ha esetleg probléma volt az, hogy oda felraktam vmit, de a másik regelt tárhelyem már betelt, és sürgõsen kellett egy.
On
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
De ha tudtok kémiát az is jó!!!!!
A régi fizikát és kémiát ki tudja!!!!!!!!!
Köszi