29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
HmHM:SSS
Hogyha beállítok egy formát akkor random modon némelyik cellában ez lesz: ####### -
Azt meg lehet hogy van egy szám: 160000. Ennek irsz egy olyan cellaformát aminek a végeredménye ez lenne: 160,000. ? -
szerintem kezd el megcsinálni az eddigi sorokat, ami nem megy arra jöjj rá, vagy kérdezd. Autoditakta tanulás rulez -
#12459 ebből -
nincs igazan jo konyv info erettsegire. vettem egy konyvet, de lofaszra se jo, semmi koze nincs az eddigi erettsegikhez, grat om...
ti mibol gyakoroltok? -
Igen, nálam a jen szimbólumánál csinált ilyet, vmilyen ms bug lehet. -
Rendes számként kell beírni (pl. 50000), aztán a cellaformátumnál olyan formátumot állítsz be, amilyet csak akarsz. -
További kérdés:
lehet olyat valahogy, hogy van egy adott 3X4-es kis részem az excelen belül, és azon belül akarom csak variálni az oszlop ill sornagyságot.
Valamint: meg lehet-e valahogy oldani, hogy azt irom árakra, hogy 55.000 HUF 60.000 HUF, stb, és azokat 60000nek ill 55000nek vegye, mert igy ha számnak állítom akkor levágja a nullákat. 60,000rel is próbáltam de szar.. Csak ugy lehet hogy rendesen kiirom? -
Office kérdések:
miért van az hogy mindent egy oszloppal jobbra akarok tolni, ezt ugy csinálnám hogy kijelölöm kivágás, és beillesztés, jo is lenne, de egy oszlopot üresen hagy.
Továbbá: találkozott már valaki olyannal, hogy a wordben akármilyen szimbolumot akarok beszurni a word hibát észlel és leáll...aztán kiir valami helyreállítást, és végül csak ott van amit be akartam szurni, de mindig eljátsza ezt. -
néztem de magyar nem volt -
Bandit20 #12463 ciao ha megadod az e-mail címedet, elmondom honnan szedd le a photoshopot. -
csomó, isohunton kell rákeresni. -
Shadow_THH #12461 nem létezik hozzá torrent? -
Easy Rider #12460 mutasd a feladatot... akkor segítek, de nélküle :D -
én könyvből fogom megtanulni. Van egy ilyen: Irány az ECDL!, a középszíntű érettségi! Egész jól le van írva az excell, word, powerpoint, acess. -
Valaki Photoshop CS HU-t nem tudna beszerezni nekem? -
Remélem lesz benn mechanika mert azt vágom, úgy mint az elektromosságtant is, körfolyamatot utálom.
2005 máj.: elektromosságtan, sztatika, hőtan, csillagászat
2005 nov.: hőtan, elektromosságtan, fotoeffektus, mechanika (közegellenállás)
2006 febr.: optika, sztatika, hőtan, bomlás
Ezekből következtetbe lesz szvsz elektromosságtan, hőtan, remélem mechanika, és valami modern fizika vagy csillagászat (nem szeretjük)
Amúgy Győrben írom a Béri Balogh Katonai Gimiben.
-
Cnut #12456 Hol? Hogy? ? -
Valaki tudna segíteni a tavaly októberi érettségi infó közep feladataiban? Accesről lenne szó.
Na már kezdek rájönni a dolgokra. Megcsináltam az adatok importálását, csináltam már lekérdezést is.
A tanáros feladatnál nem vágom, hogy lehet a megadott feltételek alapján kigyűjteni a neveket, meg az ezután következő feladatokkal is gond van. Egyedül a lekérdezésre jöttem rá magamtól, hogy hogy működik, a többire már nincs erőm találgatni/próbálgatni, max majd holnap, de addig is megköszönném, ha leírná valaki, hogy kb mit kell csinálni. -
Nincs valami netes leírás, hogy kb hogy működik ez az acces? -
köfi -
dede :P Excelt már kitanultam, most jön az acces, amiről fingom sincs, és nem is igazán értem, hogy mire jó. Nem tudom, hogy fogom az accest összehozni, mert tényleg semmit nem tudok belőle. -
csak nem te is infóra mégy? -
#" cm" -
Valaki eltudná mondani, hofy Excelben hogy kell mértékegységet csinálni a cellakban lévő számom mellé formázással? Próbáltam az egyéniben alkotni, de egyszerűen nem tudok megadni mértékegységet. -
skristof #12448 a kurva anyádat már, az ilyen buziképűek miért nem kapnak bann-t? -
Úgy tudom meg vannak adva, hogy a dolgozat milyen témakörökből és hány százalékban áll össze. -
Cnut #12446 Te hol írod? Mi tippelgetünk hogy mi lesz a négy feladat. Szerintem optika, modern fizika, elektro és egy körfolyamat... Az esszé meg valami agyament dolog lesz biztos. -
az szép, akkor duplázva is anélkül is jo vagy:) -
najo engem már nem tudtok visszahuzni:) -
Én is sokáig informatikusnak képzeltem el a 10 év utáni önmagam, de rájöttem, hogy nem tudok huzamosabb ideig a gép előtt ülni:) -
141-143-ról indulok lefele
ahogy néztem megoldásokat 90%+ matek, közép
2 nyelvvizsga, egy közép egy felső, emelt szintű fizika
utolsó két évben év végén egy pontot vesztettem törivel
ha a magyar meg töri érettségim nem lett rossz (4+)
49 + (9 vagy 10) + matek (30) + fizika emelt + 24 -
Tény, hogy nehéz de a munkaerőpiacon keresett. Bízom benne, hogy menni fog, nem tudom milyen még a követelmény, de remélem nem fogom egy szemeszter után otthagyni:) -
138 pontról indulsz lefelé? Azt meg hogy csinálod? Ilyen jó lett a matek? Vagy nem emeltre mentél.
Az a baj hogy én is nagyon elhülyültem a humán tárgyakat, ezért most kénytelen vagyok duplázni, amihez azonban nem emelt kellett volna:S
na mindegy, legrosszabb esetben pázmányra is jó ha felvesznek, ott is van 1 érdekes kar.
A villamost én is megjelöltem, 2.helyen, mivel fél/1 év után át lehet onnan menni informatikára. -
Easy Rider #12439 Köszi Balo, egyébként én megjelöltem BME-t, ugyanúgy mérnök info, de nem akarok odamenni, rájöttem, h kurva nehéz, és magas a ponthatár is... :S -
Azon összevonások után sok megszűnt szóval nem tudom hogy hívják éppen:D -
ja, értem, haverom is oda jelentkezik, ő is duplázni akar, ami nem lesz nehéz mivel a humán tárgyakban gyenge.
Én ugyanarra a karra, csak villamosmérnöknek, ~138 ponttal számolok szóval nyugodt vagyok. -
mérnök informatikus, asszem csak olyan van. -
BME programozó informatikus? -
izé 129...és tavaly a BME info 126 volt