29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
Sztem matek nem volt nehéz :)
abból is mentem volna emeltre ,csak nem tanítottak meg integrálni,deriválni...
egyedül az exponenciális egyenletet szúrtam most el,elírtam és így bukott az egész feladat.azért még így is meg lesz 90% felett.(remél) -
középszintű info után kapunk automatikusan ECDL-t? -
"Tavaly nehézre állították be ,ezért sztem most vmivel könyebb lesz."
mateknal is erre szamitottam... -
Én is progtól félek a legjobban.
Tavaly nehézre állították be ,ezért sztem most vmivel könyebb lesz.
Nagyából tudok mindent progból ,csak az a baj ,hogy nekem nem tanították soha...
magamtól amit a neten megtudtam tanulni. -
Én is emeltezek infóból.Ti a programozással hogy álltok?Én elég csehül:multkor egy fájlkezeléses feladaton nagyon meghaltam,-ilyen kódolásáos feladat volt....uhhh
Asszem azt hagyom utoljára holnap.
Megnéztem ilyen megoldásokat..és szinte mindenre adnak pontot szvl nem lesz ez olyan gáz...mondom a programozásnál szívhatunk csak....meg vmi nagyon buzi exelese feladatnál...de csaknem.... -
Ezt a feladat adja meg ,hogy neked mire van szükséged :)
Semmikép sem varázslóval csináld a lekérdezéseket ,hanem tervezőnézetben!
Jelentést és ürlapot már érdemesebb varázslóval csinálni, de emlet szinten ott sem árt átnézni egy-két dologt!pl gombot hogy adjunk hozzá ,vagy a jó kis varázspálca :)
Vki emeltinfóra holnap?
ki hova megy?
Én Jedlik Ányos.
ui:Ja és acceshez inkább gondolkodni kell tudni ,mint bemagolni, hasonló a programozáshoz. -
hat, ha adatokat gyujtesz ki akkor az alap lekerdezest, utana egyertelmu, nyilvan ha az a feladat h torolj, akkor torlo lekerdezes, ha modositani akarsz akkor modosito lekerdezes... -
tervező -
thaliazu #12545 jaj túl vagyok a kémián. volt vki középszinten kémián? -
Accesben melyik lekérdezést érdemes használni? Gondom a legkönyebb a varázslóval, de a tervezős sem nehéz. Az SQL-re nincs szükség középszinten ugye? -
ecdlen nevetsegesen konnyu volt az access, sztem itt azert nehezebb lesz. -
fefe25 #12542 nem tudja valaki honan lehet letölteni magyar win rar-t?
-
Cnut #12541 Megnézem mindjárt milyen volt a közép. -
Cnut #12540 Megnéztem a fizika emelt megoldásait... Hát, a legkönnyebbet b*sztam el mindenhol. Viszont ahogy én számolom (ami nem jelent semmi) 79% lett, ami jobb mint amire számítottam. Azért jó kör volt. -
skristof #12539 szvsz józan paraszti ésszel minden kitalálható belőle :) azért az angol kifejezésektől nem kell egyből beszarni, amikor nagy kakiban vagy, akkor meg ott a fgv varázsló
ettől függetlenül gusztustalan egy progi az access, sql nézete is átláthatatlan számomra -
amúgy tök jó dolgok vannak benne amiről nem is tudtam :). Itt poshad a gépemen a hüje ekszessz már mióta és nem is tudom mire jó :D -
pár fini kifejezés:
Mező, rekord, Group by, Is Null, Not, In, Xor, Avg, Where, Expression, Count,
Szövegfüggvények: Left Right, Dátumfüggvények: Date() Day(#), Kerek,

[ijeszteget] -
Holnap nekikezdek :)
De ebből csomó nem kell max ECDL vizsgára kéne. -
az enyémben 55 oldal van, már a 35. nél tartok amik voltak:
alapfogalmak, relációs adatbázis jelentése.
tervezőnézet - adatlapnézet
lekérdezések:
-tervezőnézet, adatlapnézet, szűrőfeltételek, függvények
összetett lekérdezések,
számított mezők - kifejezésszerkesztő használata
rekordok csoportosítása, rekordok összesítése
kereszttáblás lekérdezés
stb. egy csomó apróság
úgyhogy sztem na halogassd sokáig a dolgot
-
Milyen programot? -
Nem nyúltam ma hozzá, de letöltöttem ECDL-es könyvet pdfben és abban elvileg 50 oldalon keresztül Acces van, szóval csak megtanulom abból :) -
megy már az access? :) -
Amúgy milyen emailről van szó? Mit kellett volna kapni? -
:) -
Mozes13 #12529 Ha vki nem kapott e-mailt az om-től és hotmail-es akkor lehet a junk mail-be rakta a levelet, mer mostanában állandóan ezt csinálja. -
katalány #12528 Mondjatok nekem egy jó java programat, az anyukámnak kellene a munkájához. -
katalány #12527 Vettem a bátorságot és felhívtam a tanárt.Emailban meg is kaptam a téletsort. -
elvileg mindenhol 14 órakor kezdődik. -
CsőKujts #12525 Help! Nem tudjátok véletlen, hogy földrajz az mindenhol délután van?? Tényleg fontos lenne. Thx! -
Középszintű tételsort hiába vársz itt, mert azt a tanárnak KELL meghatároznia, nincs központilag kiadva. Csak emelt szinten van központilag megadva a dolog. -
katalány #12523 Azért szeretnék kérni valakitől egy tételsort....
-
katalány #12522 A Html kódok, alapnak jók voltak, de a vizsgán nem. amúgy is a kacsacsőrökkel sok gondom volt.
Sajnos igérte, hogy megcsinálja a tételeket, az osztályból ketten választottuk az infót, de mégsem csinálta meg. Biztos úgy gondolja, fent van az emelt, majd abból. én is azt fogom megtanulni. -
Középszintű infó tételeket a tanárnak kell kiosztania, mert ő dönti el, hogy mik lesznek a tételek. -
Hát ja tök felesleges HTMLlel csinálni középszinten, mert jóval lasabb, mintha "grafikusan" csinálnád, és szinte az összes dolgot meglehet csinálni 1-1 gomb megnyomásával a paneleken. -
katalány #12519 Ki tudnátok segiteni info szóbeli tételekkel? Csak cimek kellenek. Mi nem kaptuk meg, azt mondta a tanárunk valahol biztos a megvan a neten. Középszintűt én nem találtam, az lenne a legjobb mindent központilag adnának ki. na majd este felnézek, most elhúzok tanulni. -
katalány #12518 Mágus, ha erre jársz, innen nézd meg a cellákat.
http://www.kataporta.net/tanf/index.php
Nekem azt mondták, hogy a vizsgán a weblapszerkesztést felejtsem el Html kódokkal. -
katalány #12517 Kérdezzél rájuk, én is megkaptam a levelet az Om-tól. -
katalány #12516 Gyerekek itt vagyok! Puszi mindenkinek!!!Én is megyek infora, vettem egy nagyon klassz könyvet Cd melléklettel. -
Középszintű igen. 19-én 8kor.
Ugye jól tudom? -
informatika pénteken lesz?