29454

N
AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK.

NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK.

N

• Treblakos
    Sztem matek nem volt nehéz :)
    abból is mentem volna emeltre ,csak nem tanítottak meg integrálni,deriválni...
    egyedül az exponenciális egyenletet szúrtam most el,elírtam és így bukott az egész feladat.azért még így is meg lesz 90% felett.(remél)
  • iko
    középszintű info után kapunk automatikusan ECDL-t?
  • magus
    "Tavaly nehézre állították be ,ezért sztem most vmivel könyebb lesz."

mateknal is erre szamitottam...
  • Treblakos
    Én is progtól félek a legjobban.
    Tavaly nehézre állították be ,ezért sztem most vmivel könyebb lesz.
    Nagyából tudok mindent progból ,csak az a baj ,hogy nekem nem tanították soha...
    magamtól amit a neten megtudtam tanulni.
  • ddomi87
    Én is emeltezek infóból.Ti a programozással hogy álltok?Én elég csehül:multkor egy fájlkezeléses feladaton nagyon meghaltam,-ilyen kódolásáos feladat volt....uhhh
    Asszem azt hagyom utoljára holnap.
    Megnéztem ilyen megoldásokat..és szinte mindenre adnak pontot szvl nem lesz ez olyan gáz...mondom a programozásnál szívhatunk csak....meg vmi nagyon buzi exelese feladatnál...de csaknem....
  • Treblakos
    Ezt a feladat adja meg ,hogy neked mire van szükséged :)
    Semmikép sem varázslóval csináld a lekérdezéseket ,hanem tervezőnézetben!
    Jelentést és ürlapot már érdemesebb varázslóval csinálni, de emlet szinten ott sem árt átnézni egy-két dologt!pl gombot hogy adjunk hozzá ,vagy a jó kis varázspálca :)
    Vki emeltinfóra holnap?
    ki hova megy?
    Én Jedlik Ányos.
    ui:Ja és acceshez inkább gondolkodni kell tudni ,mint bemagolni, hasonló a programozáshoz.
  • magus
    hat, ha adatokat gyujtesz ki akkor az alap lekerdezest, utana egyertelmu, nyilvan ha az a feladat h torolj, akkor torlo lekerdezes, ha modositani akarsz akkor modosito lekerdezes...
  • iko
    tervező
  • thaliazu
    jaj túl vagyok a kémián. volt vki középszinten kémián?
  • grizzly21
    Accesben melyik lekérdezést érdemes használni? Gondom a legkönyebb a varázslóval, de a tervezős sem nehéz. Az SQL-re nincs szükség középszinten ugye?
  • j0nNyKa
    ecdlen nevetsegesen konnyu volt az access, sztem itt azert nehezebb lesz.
  • fefe25
    nem tudja valaki honan lehet letölteni magyar win rar-t?
  • Cnut
    Megnézem mindjárt milyen volt a közép.
  • Cnut
    Megnéztem a fizika emelt megoldásait... Hát, a legkönnyebbet b*sztam el mindenhol. Viszont ahogy én számolom (ami nem jelent semmi) 79% lett, ami jobb mint amire számítottam. Azért jó kör volt.
  • skristof
    szvsz józan paraszti ésszel minden kitalálható belőle :) azért az angol kifejezésektől nem kell egyből beszarni, amikor nagy kakiban vagy, akkor meg ott a fgv varázsló

ettől függetlenül gusztustalan egy progi az access, sql nézete is átláthatatlan számomra
  • iko
    amúgy tök jó dolgok vannak benne amiről nem is tudtam :). Itt poshad a gépemen a hüje ekszessz már mióta és nem is tudom mire jó :D
  • iko
    pár fini kifejezés:
    Mező, rekord, Group by, Is Null, Not, In, Xor, Avg, Where, Expression, Count,
    Szövegfüggvények: Left Right, Dátumfüggvények: Date() Day(#), Kerek,

[ijeszteget]
  • I.C.ram
    Holnap nekikezdek :)

De ebből csomó nem kell max ECDL vizsgára kéne.
  • iko
    az enyémben 55 oldal van, már a 35. nél tartok amik voltak:
    alapfogalmak, relációs adatbázis jelentése.
    tervezőnézet - adatlapnézet
    lekérdezések:
    -tervezőnézet, adatlapnézet, szűrőfeltételek, függvények
    összetett lekérdezések,
    számított mezők - kifejezésszerkesztő használata
    rekordok csoportosítása, rekordok összesítése
    kereszttáblás lekérdezés
    stb. egy csomó apróság

úgyhogy sztem na halogassd sokáig a dolgot
  • Sadist
    Milyen programot?
  • I.C.ram
    Nem nyúltam ma hozzá, de letöltöttem ECDL-es könyvet pdfben és abban elvileg 50 oldalon keresztül Acces van, szóval csak megtanulom abból :)
  • iko
    megy már az access? :)
  • I.C.ram
    Amúgy milyen emailről van szó? Mit kellett volna kapni?
  • grizzly21
    :)
  • Mozes13
    Ha vki nem kapott e-mailt az om-től és hotmail-es akkor lehet a junk mail-be rakta a levelet, mer mostanában állandóan ezt csinálja.
  • katalány
    Mondjatok nekem egy jó java programat, az anyukámnak kellene a munkájához.
  • katalány
    Vettem a bátorságot és felhívtam a tanárt.Emailban meg is kaptam a téletsort.
  • I.C.ram
    elvileg mindenhol 14 órakor kezdődik.
  • CsőKujts
    Help! Nem tudjátok véletlen, hogy földrajz az mindenhol délután van?? Tényleg fontos lenne. Thx!
  • I.C.ram
    Középszintű tételsort hiába vársz itt, mert azt a tanárnak KELL meghatároznia, nincs központilag kiadva. Csak emelt szinten van központilag megadva a dolog.
  • katalány
    Azért szeretnék kérni valakitől egy tételsort....
  • katalány
    A Html kódok, alapnak jók voltak, de a vizsgán nem. amúgy is a kacsacsőrökkel sok gondom volt.
    Sajnos igérte, hogy megcsinálja a tételeket, az osztályból ketten választottuk az infót, de mégsem csinálta meg. Biztos úgy gondolja, fent van az emelt, majd abból. én is azt fogom megtanulni.
  • I.C.ram
    Középszintű infó tételeket a tanárnak kell kiosztania, mert ő dönti el, hogy mik lesznek a tételek.
  • I.C.ram
    Hát ja tök felesleges HTMLlel csinálni középszinten, mert jóval lasabb, mintha "grafikusan" csinálnád, és szinte az összes dolgot meglehet csinálni 1-1 gomb megnyomásával a paneleken.
  • katalány
    Ki tudnátok segiteni info szóbeli tételekkel? Csak cimek kellenek. Mi nem kaptuk meg, azt mondta a tanárunk valahol biztos a megvan a neten. Középszintűt én nem találtam, az lenne a legjobb mindent központilag adnának ki. na majd este felnézek, most elhúzok tanulni.
  • katalány
    Mágus, ha erre jársz, innen nézd meg a cellákat.
    http://www.kataporta.net/tanf/index.php
    Nekem azt mondták, hogy a vizsgán a weblapszerkesztést felejtsem el Html kódokkal.
  • katalány
    Kérdezzél rájuk, én is megkaptam a levelet az Om-tól.
  • katalány
    Gyerekek itt vagyok! Puszi mindenkinek!!!Én is megyek infora, vettem egy nagyon klassz könyvet Cd melléklettel.
  • I.C.ram
    Középszintű igen. 19-én 8kor.

Ugye jól tudom?
  • lamase
    informatika pénteken lesz?