29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
Ebben valaki segítsen legen szíves! -
Ha lesz egyáltalán.. -
attól függ mivel dolgoztok...Mi firefoxal csináljuk..és nevetségesen könnyű(legalábbis remélem) -
skristof #12630 weblapszerkesztés mennyire lesz vajon sok? és nehéz... -
tők jó -
Jaja 4 részből áll, van webpédzs/prezentésön/vörd, ekszcel, ekszesz, és progz
-
Én is akarok emelt infózni!!! :)
Milyen lesz?
Programozás? -
Uhh ti tervezőnézetben nyomjátok?:S Én tervezőben kb azt tom megcsinálni, h kiiratni egy oszlop nevét
-
Csak nekem hibás a 2006os februári középinfó acces forrás fájlja? Krikszkrakszok vannak nekem benne csak, és egyik progival sem lehet normálisan megnyitni. -
Sok sikert holnap mindenkinek aki emelt-infózik!
Én egy bizonyos Puskás Tivadar Távközlési Technikumban fogok érettségizni!
Remélem nem lesznek gázok a feladatok, nézegettem régebbi érettségiket, azért vannak nagyon nagy eltérések, az egyik Access feladatban pl az űrlapra parancsgombokat kell tenni..
Vagy ez csak nekem újdonság?:D Mondjuk SQLben szoktam programozni, szóval én az Accesshez egyáltalán nem értek, ha nem lenne benne SQL nézet, valszeg bukta lenne:) -
kijelöltem a summát, de a countot meg a tipust még mindig nem látom:SS -
Na de ,ha holnap is így megakadsz ,akkor ne álj le a bekérésnél, hanem haladj a feladattal, mert max 1 pontot vesztesz ,vagy épp semenyit ,mert az algoritmus elvileg jó!
A feladatban azt adták meg hogy szám van ott ,ezért ha nem működik ,akkor is kapsz rá pontot ,akár maxot!
Na mentem, holnapra sok sikert!
magamnak is :) -
Ez hülyeség!
simán be kell tudnia számnak vennie!
sztem hozzá olvas a végéről még egy nem szám karaktert és amiatt dob!
beolvashatod stringnek is csak akkor majd még val-ozni is kell. -
Shadow_THH #12620 igen erre nagyon vigyázzatok, hogy ezeket nem adják meg hanem tudni kell infon!
pl a 14 éves korig az már a 14et nem veszi bele meg ilyenek, szóval ha kedvezményeket kell számolni erre kell odafigyelni -
ha gondolo vegyél fel msn -re és segítek :)
[email protected] -
ja ok...előbb nem jött be az alsó sorod
-
skristof #12617 ahha, azthiszem megvan...
text fileból nem tud integert olvasni :\ csak string-ként tudom belőle kiszedni, és később átalakítani számmá -
aham...és ki kell számolni benne a népsűrűséget...ami fő/km2.... -
egy új mezőt kell csinálni az adott táblába?
ha igen ,akkor fogod csinálsz egy frissítő lekérdezést azzal csinálsz egy új mezőt varázspálcával fő/km számolással és lefutatod
-
#12604-ha értelmeztétek vki lécci help!!! -
ja jó TP 7.0 ban nyomom :) -
skristof #12612 amikor a fileból readln-eltem ott lépett ki, de rájöttem h azért mert nem change dir-eltem free pascalban [loál]
most viszont nem száll el, de nem is ír ki semmit, ahol próbálnám a kiíratást.. :S -
hol lép ki?
végén repeat után nem kell ; -
mondok címet is...csak szólj -
skristof #12609 program triatlon;
uses crt;
type
versenyzok = record
nev : string;
uszas,kerekpar,futas,ossz : integer;
end;
var
tomb : array[1..100] of versenyzok;
h : integer;
procedure beolvas;
var
filev : text;
begin
assign(filev,'TRIATLON.BE');
reset(filev);
h:=1;
repeat;
readln(filev,tomb[h].nev);
readln(filev,tomb[h].uszas);
readln(filev,tomb[h].kerekpar);
readln(filev,tomb[h].futas);
tomb[h].ossz:=tomb[h].uszas+tomb[h].kerekpar+tomb[h].futas;
inc(h);
until eof(filev);
//proba
writeln(tomb[h].ossz);
close(filev);
end;
begin
clrscr;
beolvas;
repeat; until keypressed;
end.
ebben hol a hiba eddig? exitcode 2-vel kilép, és nem veszem észre mit basztam el :S -
ha könnyű elküldöd lécci! -
Ha ilyen prog feladat lenne összetenném a 2 kezem nyomban 8 órakkor :)
KÍVÁNOK MINDENKINEK EGY KALAPPAL HOLNAPRA!
és hogy legyenek könnyűek a feladatok!
Ja és azt ne feledjétek ,ha elakadtok vmiben NE álljatok le!
ha a gondolokodásmenet és a feladat többi része jó akkor majd max pontot is kaphatsz attólfüggetlenül ,hogy nem kérted be jól az adatokat!
-
Hogy sikerült? Nehéz volt? -
mEkLaU #12605 Én ma voltam emelt kémiázni ám:D -
köszcsi, segítettél. 
Lenne még egy kérdés...adatbázis kezelés:a feladat dióhéjban-be kell szúrni egy uj sort a forrás táblába,és ki kell számolni benne a népsűrűséget.
Na most h a faszomba számoljak egy táblában h nem menjen el rá 8 óra(saját magam kiszámolom)... -
egyszerű tervező nézet...és a z eszköztáron fölül-jobbra van egy kis varázspálca....szinte mindent meglehet vele csinálni...SQL nélkül... -
skristof #12602 akkor neked még van időd péntekig áttanulmányozni.. hajrá hajrá -
skristof #12601 hozz létre egy saját rekordot..
jelen esetben én valami ilyesmit készítenék:
Type
versenyzok = record
nev : string;
uszas,kerekparozas,futas : integer;
end;
Var
tomb : array[1..100] of versenyzok;
remélem tudtam valami segíteni.. lehet h megpróbálom megcsinálni, bár még más dolgom is van :) -
Hogyan? -
Középre megyek szerencsére. -
hogy nem tudok egyszerre számot és szöveget is "bevinni"....frobáltam tömböt feltölteni de nem jön össze....Nincs fönnt valahol megoldás.Vagy nagy munka lenne ha megírnád és feltennéd? -
skristof #12597 hol akadtál el? -
amugy az SQl nélkül is meglehet csinálni minenet excelebe...és nem látják h nem ott csináltad... -
a fájl amit kezelni kell....
és a feladat ami kell.. -
skristof #12594 igazság szerint mostmár szerintem mindegy a gyakorlatira legalábbis..
szóbelire nemtudom hogyan készüljek? te is emeltre mész?