29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
katalány #12673 Remélem holnap nem lesz ennyire nehéz az irásbeli, mint nektek volt. Már ezerszer bánom, hogy nem a fizikát választottam, mert ebből egy órát nem adott le a tanár. -
pl. programozáshoz jó ha van egy kis ram, meg proci ;] -
nálunk egy egésznasa van beépítve:D -
bittorrent .. isohunt, mininova, thepiratebay .. hajrá :) -
nah.. nekem access volt a halálom.. az a szar képtelen rendesen használni az SQL szabványt.. nincs is implementálva bele megfelelően.. na mind1. 2006-ot írunk, végül is csak egy '92-es szabványról lenne szó.. -
Easy Rider #12668 h tudjak sofozni
-
Aki valahonnan szed nekem egy frontpage 2002öt azt nagyon megköszönném.. -
minek suliba oan erőmű?
-
nálunk hálozati mappákat csatlakoztattak meghajtóként ,mind a forrás ,mind a mentés helyét.
Az azonosítóval kapcsolatban volt egy papír amire rá volt írva ,hogy a / helyett használjunk - -t a mappanévben,nálunk felkészültek a hülyékre :)
egyébként normálisak voltak és még a gépek is jók voltak(3gh p4,512 rammal) -
Nekünk azt mondták tegyéteh simán az emelt mappába és kész...csináljatok külön mappákat oszt jól van.... -
skristof #12663 hála az égnek :D
meg azt sem tudtam a mappákkal mi a szart csináljak.. de otthagytam inkább mindent a picsába.. vicc az volt h a tanárok se tudták, aztmondták biztos le van írva.. hát nem volt :)
ja, ami még LOL: emelt szinten voltunk ugye, és azonosító alapján írtuk, az azonosítókban voltak perjelek.. és kellett csinálni mappát olyan névvel mint az azonosítónk.. erre a sok barom hőzöngött, h miért nem csinálja meg a mappát, mire felvilágosítottuk őket, h perjel nem lehet benne
-
exebe nem is kellett leferdíteni :)
csak a forráskódot kellett megadni oszt jóvan feherje.pas -
skristof #12661 én kaposvárott írtam
forráskód szerint amit csináltam nekem is jónak kell lennie, le is fordult, de az exe megint elszállt valami runtime errorral.. akárcsak itthon tegnap este
kurva freepascal.. miért épp azon tanultunk?!? -
hát mondjuk én is 12-kor keltem fel a gép elől :)
excelben én sem csináltam meg pont azt a feladatot :)
acces nekem vhogy könnyűnek tünt ,mindent megcsináltam...
programozásnál nem minden jött ki jól ,de sztem nem volt meg patchelve a tp 7.0
forráskód szerint jónak kellett volna lennie :)
na majd kedden kiderül.
ki hol volt?
volt vki Jedlik Ányosban? -
Ne legyél láma! :D
RGB azaz red green blue
nyilván a 3 alap szin:
piros: 255 0 0
zöld: 0 255 0
kék: 0 0 255 :) -
Shadow_THH #12658 szal ugyanaz volt mint mult évben :D
nem tom én mindig elcsodálkozok azokon a csávókon akik info versenyek vagy érettségi alatt fele időnél felállnak, mert htx már végeztek is :D -
hát igen:S
én pl mindig utáltam ha időre kell valamit a gépen csinálni..:S
azért remélem nem lett rossz annyira. -
skristof #12656 RGB kóddal van megadva, azaz a 3 alapszínnel..
szerintem a mai infóra kicsit kevéske volt saz idő, vagyis a feladat volt sok.
nem is számítottam rá, h ilyen sok word lesz benne, mármint ilyen hosszú. excelben nem sikerült sajna kikeresni azt a kurva osztandót a végén..
access sztem kifejezetten nehéz volt, egyiket azthiszem elszúrtam, de nemtudom h adnak e ezekre részpontot.
a programozásra nem sok időm jutott, és sztem geci feladat volt, kémiából mindig is 3as alatt voltam, de a tudásom 1es sincs.. így a mondatokat sem mindig értettem, de ez nem kifogás. sajna rosszul tartalékoltam rá az időt, ráadásul a freepascal megint szarakodott, lefordította simán de 2es hibakóddal elszállt.. remélem a javítótanár gépe rendben lesz :D
programozásban az utsó két alfeladat nehéz volt, és maradt rá 10 percem, így azok sajna nincsenek meg.. -
skristof #12655 táblából kellett kikeresni.. mondjuk nekem ab.mező kurvára nem működött :\ -
sry de már nem emléxem....majd holnap letöétjül oszt meglátjuk.
-
Easy Rider #12653 szted exelbe jó az utolsó úgy, h összeadtam a két beírt osztandót? mert ugyanaz az eredmény, csak nem emléxem már, h a táblából kellett-e vissza keresni... mert eredmény csutka ugyanaz... :) -
szintúgy.detto.az adatbázisban is volt egy két rossz lekérdezésem...meg az exelebe is volt egy két hülyeség....de uyg amblock nem lett rossz.... -
Easy Rider #12651 én a programozást nem vágtam, mert szar volt, fájlbeolvasást megcsináltam, meg a kiíratást aztán csáh :D -
megvolt a sztech is :)
sztem olyan közepes nehézségű lett.
mindent elég jól megcsináltam, így reménykedem a 90%ban :) -
a 2005ös prezentácios feladatnál, miért nem adják meg a 3 alapszin kodját? akármi jo amit érzésre választok? -
na, megkérdeztem tanárt, 5ös lett a metekom. -
humoros-.- -
Fizikai teljesítménynel nincs baj ahogy láttam, de az elmélettel szerintem is meggyűlik a bajuk. Bár nem hinném hogy annyit kellene tudni... -
Bármelyik szoftverüzletben. -
Tesit??? És tisztában voltak a követelményekkel? Nálunk a tesitanár majdnem elájult, amikor megtudta, hogy az egyik osztálytársam ebből akar érettségizni. Egy 300 oldalas könyvet kell bemagolni, arról nem is beszélve, hogy elég szép fizikai teljesítményt várnak el. -
Hát jah, nálunk akinek nem kellett választható tantárgy a felvételihez, és ugye kötelezően választania kellett valamit, az vagy a földrajzot vagy a testnevelést választotta. -
Valaki nem tudna megszánni egy Frontpage 2002vel? Nagyon megköszönném. lehet külön telepiteni vagy hol találhatnám meg? -
CsőKujts #12641 Könnyű volt mint állat. :) Tanultam rá vagy kemény 3 napot... -
Tök jó, sztech topik lett, érdekes módon a tegnapi földrajzról szó sem esik:) -
CsőKujts #12639
-
mEkLaU #12638 Hát nem volt egyszerü:D
Majd nyilatkozok! -
Annyira szarul vannak megfogalmazva a kérdések. Egyszerűen nem vágom, hogy mit akar most tőlem. -
szívesen máskor is :D -
Érdekes, mostmár nekem is müxik, de mikor tegnap próbáltam, akkor össze vissza volt az egész tele kérdőjellel, meg mindenféle hülyeséggel... vagy nem ez a file volt az...
Na mindegy azért köszi. -
UTONEV.txt fájl? simán importálni kell mint szövegfájl