29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
oda? minek? sumha vagy mi -
segédtáblát szerintem a levelesek számához kellett. -
a levelesek kigyüjtését szürésen kivül lehet máshogy? függvényel pl? -
html-t mi soha nem vettünk, szerencse hogy engem érdekel.. :D
másik hogy powerpointtal általános óta nem találkoztam, bár az tuti jó lett ettől függetlenűl :D -
szerintem is ennyi volt..de akkor nem értem minek irták h segédcellát is lehet használni -
legkésőbbnél AB.Max -
Min Max -
neked más volt a forrás fájlod? mert nekem vmi Erdőst dobott ki. -
nem volt nehéz:)
bár szerintetek mit kellet irni arra hogy legkorábban meg legkésőbb? -
eyxcel nehéz vót, acesbe meg csináltam amit tudtam de nem néztmemeg hogy jó e:D szartma rá, nem is tanultuk pff! -
Kérdés lemaradt:P Szóval, akkor jól cisnáltam azért, ugye? -
pff, de html nem téma középszinten. Szóval ezt nem kérhetik számon. Frontpageben pl faszán két klikkel belehet rakni táblában háttérképet. Na mindegy max 1 vagy 2 pont ez a rész, de az infó tanár jó fej, majd megdumálom vele :P
Ja és accesnél volt egy lekérdezés, aminél az x y időintervallumban megkellett nézni, hogy ki állt be csereként. Megcisnáltam jól a lekérdezést, de eredményként nem dobott ki nevet, erre megnéztem manuálisan, és tényleg nem volt irányító ebben az időintervallumban a pályán. -
<TABLE BACKGROUND="hatter.jpg" CELLPADDING="0" CELLSPACING="0" WIDHT="640px">
tervezőhöz nem értek :D -
De NVUban hogy raktad be háttérképnek azt a képet? -
Nekem is azzal kellett dolgoznom, nem kicsit felidegelt de végül én nyertem... :D Amúgy a háttér nem is volt nehéz, inkább az egésznek a háttérszínét nem akarta módosítani. -
Bár volt annyi szopás, hogy az NVUval egyszerűen nem lehet beállítani táblázatban háttérképet! Remélem ezért nem vonnak le pontot. -
Na én megjöttem az infó középről. Nem volt olyan vészes, bár az excel nagyon szopás volt szerintem. A többi elég könnyű volt, és hál'Istennek az Acces is elég hurka volt. -
Közben már rájöttem én is :) azért köszi -
Kitudja?
Nekünk sztech emelten volt net a gépeken :)
simán bírtunk volna chatelni egymással...
és tesitanár volt a felügyelő :D
-
szegély és mintázat plusz a margót beljebb húzta, bár nemsok esély van rá, hogy felnézel még ide:) -
Itt a link! Nézzétek meg légyszi, hogy ebben az aláírást, hogy csinálta -
Pill feltöltöm a fájlt. -
Sehogy, tabulátorral kell, behúzással játszadozz. -
Még egy kérdés!
Olyan aláírásnak kipontozott részt hogy lehet csinálni tabulátorok nélkül? Nem is lehet kijelölni a kipontozott részt, csak ami alatta van pl: "szülő aláírása" -
skristof #12729 tudjuk, bug :) np.. de jól néz ki télleg -
skristof #12728 bizonyos oskolák talán beszámítják.. csapd fel a kék könyvecskét :) -
lol, hogy négyszer küldte el:D sry én csak egyszer nyomtam:/ -
OKJ-s vizsgával rendelkeztek egyébként? (mármint akiknek számtech a választott érettségi tárgy)
Én olyat hallottam, hogy az OKJ-s vizsgabizonyítvány plusz pontokat ér, ez mennyire igaz? :) -
Enyémet is kilökte no
-
skristof #12724 pontosan!
mostmár no para.. menni fog, középszint az picsafüst :) -
skristof #12723 bazeg, kilökted a kommentemet.. picsába
szal powerpoint: csinálsz egy négyzetet, 4 csúcsába a köröket utána néégyzetet törlöd 4 kört csoportba foglalod és azt másolgatod -
Márnetanuljatok, pihenjétekkimagatok! -
nem tudja valaki, hogy az info érettségire lehet vinni saját egeret? mert amik a suliba vannak golyós egerek azok nagyon szarok, egyszerűen nem lehet velük dolgozni:( -
Kiválasztod a cellát ami alapján szűrni akarsz, adatok->autószűrő és kész is, kijelölöd elmásolod valahova és kész -
help: powerpopintba h tudom megcsivnálni h a kröök egymással azonos helyen legyenek, vagyis: egyenletes elosztásban helyezkedjenek el! -
konkrétan az öszi/uccso excel feladtrol van szo -
nah, még valami van itt:
Szürés. hogy kell egy adott feltétel szerint szürni adatokat? Ez az adatok/szürésnél van egyáltalán? -
Fkeres egyszerűbb, igaz ahoz segédtábla kell, de azért nem vonnak le pontot úgyse. -
igen köszi! -
darabteli (szvsz)