29454

N
AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK.

NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK.

N

• grizzly21
    oda? minek? sumha vagy mi
  • lamase
    segédtáblát szerintem a levelesek számához kellett.
  • grizzly21
    a levelesek kigyüjtését szürésen kivül lehet máshogy? függvényel pl?
  • gnar killer
    html-t mi soha nem vettünk, szerencse hogy engem érdekel.. :D
    másik hogy powerpointtal általános óta nem találkoztam, bár az tuti jó lett ettől függetlenűl :D
  • grizzly21
    szerintem is ennyi volt..de akkor nem értem minek irták h segédcellát is lehet használni
  • iko
    legkésőbbnél AB.Max
  • iko
    Min Max
  • iko
    neked más volt a forrás fájlod? mert nekem vmi Erdőst dobott ki.
  • grizzly21
    nem volt nehéz:)
    bár szerintetek mit kellet irni arra hogy legkorábban meg legkésőbb?
  • akyyy
    eyxcel nehéz vót, acesbe meg csináltam amit tudtam de nem néztmemeg hogy jó e:D szartma rá, nem is tanultuk pff!
  • I.C.ram
    Kérdés lemaradt:P Szóval, akkor jól cisnáltam azért, ugye?
  • I.C.ram
    pff, de html nem téma középszinten. Szóval ezt nem kérhetik számon. Frontpageben pl faszán két klikkel belehet rakni táblában háttérképet. Na mindegy max 1 vagy 2 pont ez a rész, de az infó tanár jó fej, majd megdumálom vele :P

Ja és accesnél volt egy lekérdezés, aminél az x y időintervallumban megkellett nézni, hogy ki állt be csereként. Megcisnáltam jól a lekérdezést, de eredményként nem dobott ki nevet, erre megnéztem manuálisan, és tényleg nem volt irányító ebben az időintervallumban a pályán.
  • gnar killer
    <TABLE BACKGROUND="hatter.jpg" CELLPADDING="0" CELLSPACING="0" WIDHT="640px">

tervezőhöz nem értek :D
  • I.C.ram
    De NVUban hogy raktad be háttérképnek azt a képet?
  • gnar killer
    Nekem is azzal kellett dolgoznom, nem kicsit felidegelt de végül én nyertem... :D Amúgy a háttér nem is volt nehéz, inkább az egésznek a háttérszínét nem akarta módosítani.
  • I.C.ram
    Bár volt annyi szopás, hogy az NVUval egyszerűen nem lehet beállítani táblázatban háttérképet! Remélem ezért nem vonnak le pontot.
  • I.C.ram
    Na én megjöttem az infó középről. Nem volt olyan vészes, bár az excel nagyon szopás volt szerintem. A többi elég könnyű volt, és hál'Istennek az Acces is elég hurka volt.
  • I.C.ram
    Közben már rájöttem én is :) azért köszi
  • Treblakos
    Kitudja?
    Nekünk sztech emelten volt net a gépeken :)
    simán bírtunk volna chatelni egymással...
    és tesitanár volt a felügyelő :D
  • NEOreg3
    szegély és mintázat plusz a margót beljebb húzta, bár nemsok esély van rá, hogy felnézel még ide:)
  • I.C.ram
    Itt a link! Nézzétek meg légyszi, hogy ebben az aláírást, hogy csinálta
  • I.C.ram
    Pill feltöltöm a fájlt.
  • Balo
    Sehogy, tabulátorral kell, behúzással játszadozz.
  • I.C.ram
    Még egy kérdés!

Olyan aláírásnak kipontozott részt hogy lehet csinálni tabulátorok nélkül? Nem is lehet kijelölni a kipontozott részt, csak ami alatta van pl: "szülő aláírása"
  • skristof
    tudjuk, bug :) np.. de jól néz ki télleg
  • skristof
    bizonyos oskolák talán beszámítják.. csapd fel a kék könyvecskét :)
  • [HUN]FaTaL
    lol, hogy négyszer küldte el:D sry én csak egyszer nyomtam:/
  • jAsOn VoOrHeEs
    OKJ-s vizsgával rendelkeztek egyébként? (mármint akiknek számtech a választott érettségi tárgy)

Én olyat hallottam, hogy az OKJ-s vizsgabizonyítvány plusz pontokat ér, ez mennyire igaz? :)
  • Balo
    Enyémet is kilökte no
  • skristof
    pontosan!
    mostmár no para.. menni fog, középszint az picsafüst :)
  • skristof
    bazeg, kilökted a kommentemet.. picsába

szal powerpoint: csinálsz egy négyzetet, 4 csúcsába a köröket utána néégyzetet törlöd 4 kört csoportba foglalod és azt másolgatod
  • Balo
    Márnetanuljatok, pihenjétekkimagatok!
  • [HUN]FaTaL
    nem tudja valaki, hogy az info érettségire lehet vinni saját egeret? mert amik a suliba vannak golyós egerek azok nagyon szarok, egyszerűen nem lehet velük dolgozni:(
  • [HUN]FaTaL
    Kiválasztod a cellát ami alapján szűrni akarsz, adatok->autószűrő és kész is, kijelölöd elmásolod valahova és kész
  • akyyy
    help: powerpopintba h tudom megcsivnálni h a kröök egymással azonos helyen legyenek, vagyis: egyenletes elosztásban helyezkedjenek el!
  • grizzly21
    konkrétan az öszi/uccso excel feladtrol van szo
  • grizzly21
    nah, még valami van itt:
    Szürés. hogy kell egy adott feltétel szerint szürni adatokat? Ez az adatok/szürésnél van egyáltalán?
  • iko
    Fkeres egyszerűbb, igaz ahoz segédtábla kell, de azért nem vonnak le pontot úgyse.
  • grizzly21
    igen köszi!
  • jAsOn VoOrHeEs
    darabteli (szvsz)