29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
Minden tárgynál, legyen az közép vagy emelt, ének vagy fizika, mindenhol 90%-tól van max felvételi pont. -
mEkLaU #12792 Azt nem tudjátok, hogy emelt kémián hány %-tól van maximális 30 pont? 90 vagy 94? -
"Eddig mikor szöveget szerkesztettem, lazán nyomogadtam az entert, addig, amíg megvotl a kellő távolság, most meg tabulátorozom, sorkizárok, stb :D hihetetlen :D Profi titkárnő is lehetne belőlem már :D"
Jah, hát Wordben nincsen ám dupla space meg dupla enter, ez aranyszabály, mert különben a kezedet törik érte :) -
Talán hasznos lesz. -
katalány #12789 leblokkoltam, érted, meg az a hülye excel is elvette az időm. de azért még 4-re számithatok, mert a többi könnyű volt.
Kicsit gáz lesz, ha nem vesznek fel sehova, az angolomat is elrontottam, nem értem miért nem lehetett bevinni angol-magyar szótárt. Végig 5-ös voltam angolból is, a tanárunk azt mondta, a szóbelin tudok javitani, de csak négyesre. ott is félóráig meredtem a szövegre, annyira kínai volt, na ezért nincs nyelvvizsgám se, hát nem vagyok egy vizsgázó tipus... -
inkább sebész legyen :) -
Nem tehetek róla, de én nem szeretem ezt a hozzáállást. Ha az illető valami újat hall, és csak áll meredten és meg se próbál rájönni, hogy miként tudná megoldani a problémát. Gondolom nem mérnök leszel... -
katalány #12786 Te jó ég, meg sem próbáltam, csak meredtem magam előtt. azt hittem legalább 80 %-ra fogok teljesiteni.. -
nálunk is volt, sőt még 3 olyan kis szerkesztő is volt, amiről még életemben nem hallottam. :)
Kata: grafikusan. háttéret, szöveget, táblázatot, mindent megcsinálsz simán, úgy ahogy kell, és a végén a mentés weblapként választod. de így azért jóval időigényesebb mint egy frontpédzsel. -
Jah, amúgy nálunk drímvévör is volt
-
katalány #12783 Hát ez az, fogalmam sincs hogyan kellett volna, csak html kódokkal, arra pedig kevés volt az idő. hogyan kellett volna? -
Pff nem is tudtam :D
Hihetetlen, hogy ezalatt az 1 hét alatt többet megtudtam az officeról, mint eddig egész életemben :D
Eddig mikor szöveget szerkesztettem, lazán nyomogadtam az entert, addig, amíg megvotl a kellő távolság, most meg tabulátorozom, sorkizárok, stb :D hihetetlen :D Profi titkárnő is lehetne belőlem már :D -
wordben is simán tudsz grafikusan szerkeszteni, csak azért jóval bonyolultabb mint a fronpageval. -
De azt még mindig nem vágom, hogy nálad, hogy kellett wordben cisnálni? HTML-kódokkal, vagy mi? :D -
katalány #12779 Frontpageval simán ment volna, csak azzal gyakoroltam, tiszta dili vagyok..
-
Mert nálunk csak az volt, mivel az alap officehoz nem jár frontpage. -
igaz -
pedi volt. mert nem az online súgó kellet, hanem ami be van építve. még szép kis kereső ablakocskája is volt... :) -
én megnéztem nem hozott be a sugóból szart se -
nálunk sem volt frontpage mert az office2003hoz ugye a magyar office2k3hoz nincsen... -
nem csak onnan. nálunk ment a sugo pedig nem volt net -
jaja én is néztem ezt:D -
az excel volt a legnehezebb, főleg hogy office2003 volt és nem volt sugó mivel ugye az a netről tölti le...:( -
Excelhez azért kell egy alapvető logikai érzék, nem árt ismerni a függvényeket, de ha mégse ott a súgó...
De engem is érdekelni mi volt benne nehéz. -
mindenki az excelt mondja h nehez volt, mi volt benne nehez? -
könnyű volt ez az info. igaz excelhez nem annyira értek, de súgóból megcsináltam szinte mindent, jó egy kis alapismeret is kell hozzá. nehezebbre számítottam... -
pontosan úgy mint a wordben -
hogy kellett középre igazitani? én végül a html kodhoz irtam hogy align="center" azt jo lett -
hazavittem volna :D -
Delux márkájú gép meg Delux multimédiás billentyűzet + Delux markomnyi optikai egér. -
Miért pont NVU, nálunk frontpage volt ami nem is volt aktiválva, szal biztos vmi próbaverziós, de azzal nagyon könnyű volt minden, táblázat háttér is 3 klikk.
Amúgy nálunk 3ghz-es 1gb ramos gépek voltak
-
mert a levelesekbol kellett a maxot kivalasztani -
nem volt frontpage? -
katalány #12760 Sziasztok! Hát én nagyon megszivtam az infot. Álmomba sem gondoltam volna, hogy wordbe kell szerkeszteni weblapot, az excel valóban szopás volt, az 1/4-t tudtam megcsinálni a többi könnyű volt. Most már a szóbelimnek kell nagyon jónak lennie, hogy bejussak. -
de minek?
A MAX miért nem jo arra? -
az az érzésem h excelt nagoyn elbasztam:( d
e a többijó lesz -
excel szopás volt, a többi könnyű -
illetve ab.max -
jah. ab.mezo fuggvenyhez kellett egy 2 soros segedtabla -
volt egy darab iranyito, vmit elgepelhettel
amugy sztem nem volt nehez, az Istennek nem jottem ra, hogy hogy kell tablazat hatterebe kepet rakni (mert sokszor hasznalnam amugy...), meg ott vonhatnak le pontot, hogy mozilla hulye, es ami ott kozepen van az ie-ben nincs (ki hasznal manapsag ie-t amugy...), de 2-3 pontnal nem buktam tobbet
ja ami meg szopas volt, hogy mire rajottem, hogy nem a szelesseget kell allitnai az oszlopnak a diagramon, hanem a kozte levo kozt csokkenteni, az egy jo ido volt...