29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
kozepszinten elmeletileg a tanar allitja ossze, gyakorlatilag nekunk annyit mondott, hogy tanuljuk meg mindet -
skristof #12912 nekem infó tanárom annyit mondott könyvtárhasználatra, hogy ne azt húzzúk, ne legyünk olyan szerencsétlenek.. ha mégis, akkor még ő is a visszaadását javasolta, mondván ő kiolvasott egy könyvet erről.. de szarra se emlékszik belőle, olyan fos volt... -
skristof #12911 de emelten ezek nem tételcímek hanem témakörök..
természetesen középszinten is ezeket a témaköröket kérdezik, csak te megkaptad a tanárodtól a tételcímeket. arról h kinek milyen részletesen kell, jobb nem vitázni, hiszen nem véletlenül emelt szint az emelt -
de irtam ha elolvastad volna hogy nekünk ugyanazt adták, mint ahogy olvasom, emeltből is tenniük kell...vagyis...emelten kevesebb, mert középen kell vagy 20-at, ráadásul oylan részletesen hogy áhhh:S -
infó tanárom tavaly elnök volt infó emelten Sz.fehérváron, és mondta, hogy volt egy srác, kihúzta a könyvtárost, visszaadta. ennyi. :P 3ast kapott, tehát a másikat 5-ösre tudta.
ha lenne rendesen anyag ehhez a könyvtármizériához, akkor azt mondanám, hogy oké. de így, hogy csak odaírnak pár mondatot, hogy ezt meg ezt tudd, így elég nagy szopatás szagú a dolog. :C -
jah :S
mondjuk infóból több értelmét látom, mint matekból.. -
Épp ezért felesleges elmondania a magyar történelmet szóban, ha megteheti írásban. Aki tanárnak készül, annak vizsgáztassák az előadókészségét is. -
Matekból azért nem hiszem, hogy mindent ki kellene vesézni, mert 20 perc az sok idő. A leghülyeségebb a feladat megoldása, mire azt felírod a táblára, elmegy legalább 10 perc. Legalábbis én így gondolom, mert eddig nem találkoztam olyan emberrel, aki tudta, hogy néz ki egy matek szóbeli élőben (milyen papírt tolnak eléd, mennyiben szűkítik a témakört, stb.). -
hát nem. az informatikus az a gép előtt ülve dolgozik. -
skristof #12904 hát azért szerintem más az, hogy szóban elmondod, mi az a mohácsi vész, meg más az, hogy bebizonyítod, h a gyökkettő irracionális szám. jó, a bizonyítások még mondjuk beleférnek, de hogy egy adott témakört csontig ki kell vesézni.. hát nemtudom, én nem tanárbácsinak készülök. egyébként is megnéznék egy webprogramozót pl, h mennyit tudna ebből a tételsorból. jó, valamin le kell mérni a tudásodat, nem vitás. de sztem elég lenne rá az írásbeli. mondom ezt úgy, h kurvára elszúrtam azt, szóval örülhetek, ha tudok javítani a szóbelivel :) -
skristof #12903 csak kicsit többet várnak el, és nem a jófej tanárod/tanárom vizsgáztat hanem vmi központilag kirendelt utolsó szarházi :) -
Ennyi erővel töriből és magyarból is felesleges. -
skristof #12901 minden tantárgyból a középszintű érettségi vizsgára a tételsort az iskolai tanárod állítja össze. ráadásul elvileg 33%ban el kell térni az előző évi sortól.. elvileg :) gyakorlatilag mi pl átfogalmaztuk a címeket, meg ilyesmi.. -
skristof #12900 mert a többi témakört gyakorlati vizsgán kérdezték.. elég baromság, engem is megzavart először. de amit azokban a témákban kell tudni, azt lemérték a gyakorlatin..
de hogy szóbelin mire számítsunk.. azt még a tanárom sem tudta megmondani, illetve annyit mondott: tudjatok mindent :)
a másik faszság meg ez a könyvtárhasználat az infó érettségin! gondolom az informatikus könyvtáros szak miatt v mi a sz*r az tették be, dehát könyörgöm, nehágymár egy ilyen miatt ne jussak/jussunk be a BME-re.. vicc -
skristof #12899 akárcsak matekból.. teljesen gyakorlati tárgyak, badarság belőle szóbelizni. de lázadás helyett marad a tanulás.. amire még nem vettem rá magam, pedig vészesen közeleg 10-e -
egyébként ki találta ki, hogy infobol legyen szobeli? nonszensz.. -
Bepangott a topik, midnenki lazul? -
lol ez az emelt témakör:D ugyanazok mint nekünk középszinten:D -
attól még betehetnék a hivatkozást a törvényre, hogy ez a követelmény.. (az a 13 megás html, ami még 2002-ben kelt: 40/2002. (V. 24.) OM rendelet az érettségi vizsga részletes követelményeirõl) -
hát ahogy néztem, ugyanazt kiadták ami emeltre van, sőt, jóval többet!!!:S:SS -
azt a suli adja ki -
http://www.brody-ajka.sulinet.hu/targyak/informatika/erettsegi/tetelek/tetelek.htm
de ez mekkora szar, hogy nincs semmi hivatalos infó középszintre, és ami van az is szar?!
a matek, ami itt fent van, emeltre az korrekt. az infó meg nem .. pff
zóem -
középszint nincse?:CCCCCCCCCCC -
Easy Rider #12890 nyolcas senincsen :P sztem cuttolták -
hopsz, a kérdésem lemaradt.. mért van az, hogy ez csak 9 témakör, és a 3.-ik főpont után a 7.-ik jön? :o -
na, el kéne kezdeni tanulni szóbelire ...
www.om.hu/..../informatika_szobeli_tematika_2006.pdf -
:CCCCC -
Akó mi a biztos? :)
-
Asszem 30 éves korig, de nem biztos. -
Meddig tudok államira jelentkezni, úgy értem hány éves korig lehet?
THX!
-
perez01 #12883 Ha vki tud,ide irjon:[email protected]
thnx:) -
perez01 #12882 Tud vki infot,hogy hol lehet erettsegit szerezni?Mondjuk keszpenzert...:)) -
perez01 #12881 Tud vki infot,hogy hol lehet erettsegit szerezni?Mondjuk keszpenzert...:)) -
okés. remélem még le van jegyezve vhol :S, elvileg a naplóban van. -
Ejjajj, akkor valami igazolást kellene szerezned a félévi jegyeidről. Menj be sulidba és érdeklődd meg! -
ellenörző? nekem olyanom nincs
-
Az ellenőrződben van benn, azt kell beszkennelned. Az OFIK szerint napokon belül el lehet kezdeni a dokumentumok feltöltését. -
Nálam a hozott pontot az év érettségi átlag + az utolsó félév + az utolsó év jegyeiből számítják. mit kell akkor nekik szkennelnem? az utolsó félév jyegyei bent vannak a biziben? -
THX!!
-
Vlala #12874 Van olyan, amit mnukaügyi központ / állambácsi támogat. Azt hiszem, 23 év alatt, első szakma megszerzése ingyenes, de azóta lehet, hogy változott, mióta tanultam... 5 éve.