29454

N
AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK.

NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK.

N

• iko
    ööö, az szerda, csütörtök, péntek :)
  • TomBond
    Nálunk névsorban megy, persze az idegen nyelből érettségizőket előre veszik, meg a kismamákat (van 2), de utána névsor. Neküknk már megmondták ki mikor számíthat rá hogy rákerül a sor. Utolsó előtti vagyok a naplóban, így a szóbelin is (világ életemben elsőnek vizsgáztam mindenből). Rám 27-én kb. 16 órakkor kerül sor.
  • Balo
    Vasárnap is lehet?:) Nemá...
    Hát már Szent István is megtiltotta:D
  • iko
    hehe nálunk 28-30 :)
  • Balo
    Nyugi, nálunk lesz olyan, aki szombaton (24-én) fog szóbelizni, nagyon remélem, hogy én nem. Amúgy szerintem nem névsorrendben van, hanem tantárgyak szerint, hogy pl. a németből érettségizőket egy nap letudják, és ne kelljena tanáruknak 3 napig bejárni.
  • Balo
    Én már a megírás napján este tudtam a matekomat, szóval érdekes mennyire hanyag:S
  • 2XP
    Na, ahogy én ismerem a matektanárm, az még akkor sem fogja ideadni jún. 6-a előtt, ha leküldik. Középszinten összesen 4 embernek kellett volna kijavítania a matekdolgozatát, és még hozzá sem fogott!
  • TomBond
    Nekünk a szóbeli jún.26-27-én lesz. És mivel T betűs vagyok természetesen 27-én délutánra kerül sor rám.
  • aston shell
    en a kozepszintu angolt nyomtam most le 95% felett kell lennie, mert csak 1-2 lerdest nem tudtam.. :D

/lehet, hogy megis megkapom az uj procit.../
  • I.C.ram
    ja és köszi :)
  • I.C.ram
    Én bementem a volt iskolámba, mert ott jelenkeztem. elvileg odaküldik a kijavított érettségiket, ahol jelentkeztél. Matekra még várnom kell azt csak jövőhét csütörtökön tudom meg.
  • [HUN]PAStheLoD
    grat!
    hogy lehet ezt megtudni ? :)
  • I.C.ram
    Na fasza. Töri emelt szintű írásbelim 88,x %os lett :)
  • [HUN]PAStheLoD
    jah. :S
  • skristof
    júni 13? az kurvakésőn van, addig már szóbelik is vannak.. ez elég szar :S
  • [HUN]PAStheLoD
    szóbelin is kódok lesznek. tavaly úgy volt, idén is úgy lesz tudtommal.
    reméljük, hogy nem kell fellebbezni, és akkor nincs probléma :]
  • 2XP
    Ezt pontosan nem tudom, de szerintem a fellebezés már névvel megy. Szóbelin is kódok lesznek? Annak már nem sok értelmét látnám, úgyis ott ülsz előtte, vagy ismer, vagy nem :D
  • grizzly21
    én ugy állitottam sorba ahogy a ponthatárok voltak. mivel a bme a magasabb igy, ha pázmányt jelöltem volna elsőnek, akkor a ha oda nem vesznek fel bme-re sem
  • [HUN]PAStheLoD
    jó, nekem meg első, és a BME mérnök-infó a 2. :D
  • [HUN]PAStheLoD
    és emelt szinten az elnökkel találkozol személyesen a vizsga előtt, mondjuk a reklamálásnál? mert ha igen, akkor tényleg esélyes a +1 -2 pont játék.. de ha csak egy kód alapján írásban megreklamálod, beadod a papírt.. azt majd elbírálják, akkor nem is lát az elnök, és szóbelin más kódot kapsz .. és majd a végén fésülik össze a 2 kódot a neveddel.

középszinten meg egy hülye bőcsész a _volt_ tanárom, és ellene öröm kifogást emelni :D
  • 2XP
    Igen, de a vizsgaelnöknek kell az ügyet intéznie, ami ugye plusz munkát jelent neki, szóval biztos kiemelt figyelmet szentel majd szóbelin neked :D

Középszinten pedig a saját tanárod ellen emelsz kifogást, aki majd szóbeliztetni is fog, és gondolom ő sem veszi jó néven az ilyenket :)
  • ToMMe
    énis BME-re indulok, szeretnék
    mechatronikán tavaly 124 volt, idén ha jól sikerül a fizikám 130 pontom lesz... majd meglátjuk
  • akyyy
    nincs valakinek kidolgozott rövidke tétele Balassi bálint vitézi verseiől?:D
  • grizzly21
    nekem az a 3.hely
  • [HUN]PAStheLoD
    hm, tényleg megy valaki innen ELTE PTI-re ? :D
  • [HUN]PAStheLoD
    elvileg nem azok javítják vagy nem azoknál reklamálsz, akik szóbeliztetnek.. legalábbis én így tudom.
  • [HUN]PAStheLoD
    jó, értelem szerűen nem szabad magad alatt vágni a fát, vagy fejjel menni a falnak (mondjuk, ha 3 pont kell, de reálisan max 1-et tudsz megreklamálni, akkor nem éri meg.. )
  • 2XP
    Arról nem is beszélve, hogy felhívod magadra a figyelmet, és ha olyan a vizsgaelnök, akkor "szép" szóbelid lesz...
  • magus
    nekunk lenyegretoroen azt mondtak, hogy picsoghatunk par pont miatt, van is esely arra, hogy megadjak (tavaly vagy 15 pontot osszeszedtek vkinek), de ha emeltnel kezdesz el, akkor 2 ev mulva esetleg meg van az erettsegid, szal nem eri meg. volt olyan is, akinel ugyan megadtak azt az 1 pontot, de levontak 2-t masert mert nem tetszett nekik, hogy reklamalt.
  • grizzly21
    nekem csak a matek meg az infó számit mert mindenképp duplázok. Egyébként bme infó.
  • [HUN]PAStheLoD
    igen, elvileg így volt.
    ehhez képest emelt infón fel kell menni Sz.fehérvárra.. öö .. mért is? Jaah, mert ott vannak a gépek :S

Még a vizsga legelején vitatkoztunk is a felügyelő tanárral, ő meg felolvasta valamelyik papírjáról, hogy ahol írtuk, ott tekinthetjük meg. pont. :C
  • [HUN]PAStheLoD
    ahol jelentkeztél, oda küldik.
  • TomBond
    Érdekes nállunk a dolgozatok megtenkintése jún. 13. Addig semmi.Így is másnap a fellebbezési idő?
  • akyyy
    nekünk elsején de van osztály aki tegnap megkapta, szal höhöhö!
  • ToMMe
    akkor neked elég jó lett! Hova jelentkeztél első helyen?
  • I.C.ram
    Najó, de én már nem járok középsuliba, tehát nincs iskolám, akkor hova küldik? Mondjuk az igaz, hogy a volt iskolámban jelentkeztem az összes érettségire, akkor elvileg oda küldik, ahol jelentkeztem, igaz?
  • skristof
    az érettségi dolgozatokat egységesen a saját iskoládban tudod megnézni, legyen az emelt v közép szintű! mindenzt júni 6-án, ekkor megtekintheted az összeset kijavítva, fénymásolatot készíthetsz róla (ajánlott!) és a következő munkanapon (azaz másnap 16.00ig) adhatod le az észrevételedet/fellebezésedet
  • grizzly21
    én jah, töri K 75, magyar K 75, matek E 73, és az info K-t még nem tudom..hogyha 90+os akkor megvan az első hely simán
  • ToMMe
    90% az 5ös, 30 pont... nekem csak a matek + a fizika fontos, többi nem érdekes
    töri tanár meg még csak a tesztet javította ki...

amúgy te tudsz már vmi eredményt?
  • grizzly21
    javagymagyarbol..az nem érdekes annyira