29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
ööö, az szerda, csütörtök, péntek :) -
TomBond #12992 Nálunk névsorban megy, persze az idegen nyelből érettségizőket előre veszik, meg a kismamákat (van 2), de utána névsor. Neküknk már megmondták ki mikor számíthat rá hogy rákerül a sor. Utolsó előtti vagyok a naplóban, így a szóbelin is (világ életemben elsőnek vizsgáztam mindenből). Rám 27-én kb. 16 órakkor kerül sor. -
Vasárnap is lehet?:) Nemá...
Hát már Szent István is megtiltotta:D -
hehe nálunk 28-30 :) -
Nyugi, nálunk lesz olyan, aki szombaton (24-én) fog szóbelizni, nagyon remélem, hogy én nem. Amúgy szerintem nem névsorrendben van, hanem tantárgyak szerint, hogy pl. a németből érettségizőket egy nap letudják, és ne kelljena tanáruknak 3 napig bejárni. -
Én már a megírás napján este tudtam a matekomat, szóval érdekes mennyire hanyag:S -
Na, ahogy én ismerem a matektanárm, az még akkor sem fogja ideadni jún. 6-a előtt, ha leküldik. Középszinten összesen 4 embernek kellett volna kijavítania a matekdolgozatát, és még hozzá sem fogott! -
TomBond #12986 Nekünk a szóbeli jún.26-27-én lesz. És mivel T betűs vagyok természetesen 27-én délutánra kerül sor rám.
-
en a kozepszintu angolt nyomtam most le 95% felett kell lennie, mert csak 1-2 lerdest nem tudtam.. :D
/lehet, hogy megis megkapom az uj procit.../ -
ja és köszi :) -
Én bementem a volt iskolámba, mert ott jelenkeztem. elvileg odaküldik a kijavított érettségiket, ahol jelentkeztél. Matekra még várnom kell azt csak jövőhét csütörtökön tudom meg. -
grat!
hogy lehet ezt megtudni ? :) -
Na fasza. Töri emelt szintű írásbelim 88,x %os lett :) -
jah. :S -
skristof #12979 júni 13? az kurvakésőn van, addig már szóbelik is vannak.. ez elég szar :S
-
szóbelin is kódok lesznek. tavaly úgy volt, idén is úgy lesz tudtommal.
reméljük, hogy nem kell fellebbezni, és akkor nincs probléma :] -
Ezt pontosan nem tudom, de szerintem a fellebezés már névvel megy. Szóbelin is kódok lesznek? Annak már nem sok értelmét látnám, úgyis ott ülsz előtte, vagy ismer, vagy nem :D -
én ugy állitottam sorba ahogy a ponthatárok voltak. mivel a bme a magasabb igy, ha pázmányt jelöltem volna elsőnek, akkor a ha oda nem vesznek fel bme-re sem -
jó, nekem meg első, és a BME mérnök-infó a 2. :D -
és emelt szinten az elnökkel találkozol személyesen a vizsga előtt, mondjuk a reklamálásnál? mert ha igen, akkor tényleg esélyes a +1 -2 pont játék.. de ha csak egy kód alapján írásban megreklamálod, beadod a papírt.. azt majd elbírálják, akkor nem is lát az elnök, és szóbelin más kódot kapsz .. és majd a végén fésülik össze a 2 kódot a neveddel.
középszinten meg egy hülye bőcsész a _volt_ tanárom, és ellene öröm kifogást emelni :D -
Igen, de a vizsgaelnöknek kell az ügyet intéznie, ami ugye plusz munkát jelent neki, szóval biztos kiemelt figyelmet szentel majd szóbelin neked :D
Középszinten pedig a saját tanárod ellen emelsz kifogást, aki majd szóbeliztetni is fog, és gondolom ő sem veszi jó néven az ilyenket :) -
ToMMe #12972 énis BME-re indulok, szeretnék
mechatronikán tavaly 124 volt, idén ha jól sikerül a fizikám 130 pontom lesz... majd meglátjuk

-
nincs valakinek kidolgozott rövidke tétele Balassi bálint vitézi verseiől?:D -
nekem az a 3.hely -
hm, tényleg megy valaki innen ELTE PTI-re ? :D -
elvileg nem azok javítják vagy nem azoknál reklamálsz, akik szóbeliztetnek.. legalábbis én így tudom. -
jó, értelem szerűen nem szabad magad alatt vágni a fát, vagy fejjel menni a falnak (mondjuk, ha 3 pont kell, de reálisan max 1-et tudsz megreklamálni, akkor nem éri meg.. ) -
Arról nem is beszélve, hogy felhívod magadra a figyelmet, és ha olyan a vizsgaelnök, akkor "szép" szóbelid lesz... -
nekunk lenyegretoroen azt mondtak, hogy picsoghatunk par pont miatt, van is esely arra, hogy megadjak (tavaly vagy 15 pontot osszeszedtek vkinek), de ha emeltnel kezdesz el, akkor 2 ev mulva esetleg meg van az erettsegid, szal nem eri meg. volt olyan is, akinel ugyan megadtak azt az 1 pontot, de levontak 2-t masert mert nem tetszett nekik, hogy reklamalt. -
nekem csak a matek meg az infó számit mert mindenképp duplázok. Egyébként bme infó. -
igen, elvileg így volt.
ehhez képest emelt infón fel kell menni Sz.fehérvárra.. öö .. mért is? Jaah, mert ott vannak a gépek :S
Még a vizsga legelején vitatkoztunk is a felügyelő tanárral, ő meg felolvasta valamelyik papírjáról, hogy ahol írtuk, ott tekinthetjük meg. pont. :C -
ahol jelentkeztél, oda küldik. -
TomBond #12961 Érdekes nállunk a dolgozatok megtenkintése jún. 13. Addig semmi.Így is másnap a fellebbezési idő? -
nekünk elsején de van osztály aki tegnap megkapta, szal höhöhö! -
ToMMe #12959 akkor neked elég jó lett!
Hova jelentkeztél első helyen?
-
Najó, de én már nem járok középsuliba, tehát nincs iskolám, akkor hova küldik? Mondjuk az igaz, hogy a volt iskolámban jelentkeztem az összes érettségire, akkor elvileg oda küldik, ahol jelentkeztem, igaz? -
skristof #12957 az érettségi dolgozatokat egységesen a saját iskoládban tudod megnézni, legyen az emelt v közép szintű! mindenzt júni 6-án, ekkor megtekintheted az összeset kijavítva, fénymásolatot készíthetsz róla (ajánlott!) és a következő munkanapon (azaz másnap 16.00ig) adhatod le az észrevételedet/fellebezésedet -
én jah, töri K 75, magyar K 75, matek E 73, és az info K-t még nem tudom..hogyha 90+os akkor megvan az első hely simán -
ToMMe #12955 90% az 5ös, 30 pont... nekem csak a matek + a fizika fontos, többi nem érdekes
töri tanár meg még csak a tesztet javította ki...
amúgy te tudsz már vmi eredményt? -
javagymagyarbol..az nem érdekes annyira