29454

N
AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK.

NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK.

N

• [HUN]PAStheLoD
    honnan tudod, hogy nem volt fasiszta? :o
    és nem hiszem, hogy egoista lett volna, nem "csak magára gondolt"..
  • Balo
    Most beszéltem tanárommal, nálunk úgy oldja meg, hogy az útmutató szerint csak a B választ fogadja el, de szóbelin "visszakapja" a két pontot, aki a C-t jelölt.

Azt hallottam, hogy volt probléma az üstökösös feladatnál is...
  • szoltan
    Hát az ötlet jónak hangzik
    Bár nem hiszem h a magyartanárom örülne neki!
  • tobias88
    120 az írásbeli 30 a szóbeli, és én 100at értem el eddig és aztis azért, mert hülye volt a pontozás!! A tanárom írt is be nekik!!
  • grizzly21
    infó középen hány pont a gyakorlati és a szobeli?
  • Easy Rider
    nembaj, mi küldtünk 100nál több katonát irakba, tehát nem kell majd vízum ámerikába ^^
  • tobias88
    Amin nagyon röhögtem, hogy azért támadták meg Iraqot, mivel nem engedték be a fegyverellenőröket, igen ám, de azok az ellenőrőknek az USA-ban nincs joguk keresni!
  • grizzly21
    Mi ezen a furcsa? Ez a világ, amiben élsz..
    /hamár igy eléggé eloffosodott a topik akkor egy hszszel én is hozzájárulok
    Pearl Harbornál becsületes, tisztességes amerikai állampolgárok haltak meg, míg az atomoknál sárga ferdeszemű kis férgek, akik emberszámba se mentek <- Ez az amerikai mentalitás. Amerika mindent megtehet: szórhat atomot, nem ír alá kiotói szerződést, irakban bombát keres: NEM talál semmit, stbstbstb. Amekorra álomföldnek állítja be magát a médiával (filmekkel is) legalább akkora szemétkupac is.
  • tobias88
    BE VANNAK TILTVA HÁLAÉG!!!!!!!
  • tobias88
    Asszem volt valami film mostanában róla, de olyan felkapott volt, hogy nem is tudom a nevét!
  • I.C.ram
    Ezekben a buta tökfilkókban azt tartom a legpoénosabbnak, hogy kurvanagy magyarnak tartják magukat, közben egy szaros SS katonát többre tartanak az egész magyar nemzetnél :D Mindenhol német jelképek, zászlók, stb :D Ostoba szarjancsik ezek.
  • Balo
    Beleszőnének egy szerelmi szálat, mint a Pearl Harborbe:)
    Amúgymeg volt egy film valami Atomvonat, ott is felrobbant egy atombomba és csomóan túlélték, szóval nem lehetetlen, hogy happy end legyen a végén...
  • tobias88
    Azért rossz, mert valakik másképp itélik meg a fasizmust!!!!:
    www.divizio88.com, de nem ajánlom épeszűeknek, mert ezek barmok!
  • I.C.ram
    Szálasinak még annyit sem köszönhetünk, mint az olaszok Mussolininek :P Szálasi eléggé ballépése votl a magyar történelemnek.
  • I.C.ram
    Nem lenne túl gazdag cselekményben :P
  • I.C.ram
    Szvsz a legéletképesebb diktatúra volt. Inkább ahhoz hasonlítanám, hogy egyfajta átmeneti helyzet a dolgok stabilítására. Kb mint az ókori rómában, mikor válság idején dictatort választottak. Fasizmus volt az egyetlen diktatúra, amiben hihetetlen mértékben fejlődött a gazdaság. Hála annak, hogy nem volt teljes államosítás, hanem csak erőművek, bányák stb. Ebben az időben erősödött meg a Fiat és sok más olasz cég. Egyfajta korporatív rendszer volt. Ideológia tekintetében, pedig csak annyi volt, hogy a nemzetet igyekezte erősíteni. Antiszemitizmus Olaszországban főleg Hitler nyomására indult meg. Kb mint nálunk Horthy idején. Ha nem lett volna Hitler nyomása ilyen mérvadó a térségben, akkor soha nem alakul ki állami antiszemitizmus.
  • Balo
    Ez tényleg furcsa. Az atombombáról még egy nagyobb mozifilm se készült (tudtommal).
  • tobias88
    Háborúban vesztesek, ez a baj!
    Melyiket tartja a sajtó nagyobb katasztrófának, Pearl Harbort vagy Hiroshimát és Nagaszakit????........ Na látod! Az elsőben 2500an a másodikban összesen 220000 haltak meg!
  • Balo
    Nincsenek kibékülve Mussolini bácsi emlékével:)
    Mondjuk nekünk is volt egy "nemzetvezető" Szálasink, de őt példaképnek tekintik...
  • I.C.ram
    Mondjuk nem tudom mit paráznak a digók... egy-egy fradi mecsen több százan karlendítenek :D
  • Balo
    Ja, de nem értem mi a baj a fasizmussal azon kívül, hogy együttműködött a hitleri Németországgal. Eredetileg az erős állami szerv mellett érvelő eszme volt...
  • tobias88
    Amúgy őt úgy igazolta volna le asszem valamelyik nagy csapat, ha pszichológushoz megy!
  • tobias88
    Azt hogy kedden csinálják a munkát és megcsinálják a 60%át Mari valamit Juci valamit.
    Szerdán bemennek dolgozni, ugyanazzal a sebességgel dolgoznak, mint tegnap és ekkor Mari 1 órás ebédszünetet tart és Juci fél órásat, mikor végeznek szerdán.
  • Balo
    Paolo di Canio
  • Balo
    Írtam én olyat hogy a fasizmus egyenlő antiszemitizmussal???
    Hát szerintem lehet antiszemita volt.

Amúgy érdekes lett volna, ha például ezt a versét adják érettségin, a sok kis buta kizsgyerek kiélhette volna rasszista-antiszemita vágyát:D
  • I.C.ram
    volt régebben az Indexen egy cikk, amiben azt taglalták, hogy eg olasz focista kijelentette magáról, hogy: "fasiszta vagyok, nem náci", erre az index okostóniként jól kiröhögte, hogy hülye focista azt se tudja mit beszél... Ez jellemzi az indexesek tájékozottságát is :P
  • I.C.ram
    Az egy nagy tévhit, hogy fasizmus egyenlő antiszemitizmus, ezt kitálta valaki és azóta tévesen hangoztatják.

Abban korszakában mindenki kicsit idegen"gyűlölő" volt. Nem védeni akarom, mert Adyt nem szeretem annyira :P
  • Balo
    Hát szerintem lehet antiszemita volt.

ADY ENDRE: SEREGESEN SENKIK JÖNNEK

Minden semmirevalónak,
    Gácsnak, svábnak és zsidónak
    Grádics adatott:
    Itt alant már csak egyedül
    Maradok.
    (...)

Furcsa, hogy a Tekintetes Úr fel is dolgozta egy számában...
  • I.C.ram
    Látom kurvára tisztában vagy a fogalmakkal :D amire te gondolsz az az egoista... fasiszta nem igazán :D
  • TomBond
    Oké mondjátok, hogy értetlen vagyok, de szerintem akkor sincs igazuk. Ennyi ez az én véleményem.
    Pontosan erről van szó, hogy nem tudja az ember fia (lánya) hogy miben és hogyan gondolkozik aki a javítókulcsot készíti. Mert pl. mi van akkor ha úgy gondolkodik hogy a kis hülyegyerek tudja-e használni a függvénytáblázatot és rájön-e hogy nem azonosak a hőtágulási együtthatók...stb.
    Egyébként nekem nem magyarázzák meg, hogy teljesen különböző két anyag egyformán viselkedik hő hatására, mert az én életem erre kevés hogy elhiggyem nekik.
    Ebben már nincs logika csak direkt kicsavart kérdések, amik szándékosan félrevezetik a vizsgázót.
    Ennyi. Remélem nem ezen a két ponton fog múlni.
  • [HUN]PAStheLoD
    szerintem ez egyértelmű volt. nem úgy volt, hogy volt A meg B része és oda külön kérdések, hanem egy feladat A meg B kérdéssel.

Ha tényleg szőrszálhasogató akarok lenni az OKÉV-vel szemben, akkor igazad van, mert nem írták, hogy dani szakdolgozatát kezdik el gépelni. Viszont írják, hogy csak az x%-ával végeztek, és ha az egészet szövegként értelmezzük (ugye eltekintünk a szép nagy luktól a két bekezdés között) akkor még egyértelműbb, hiszen az a bevezetés, hogy a két r!b4nc gépeli a strici doliját, és ez a szövegre végig igaz. :P
  • [HUN]PAStheLoD
    az enyhén felsőbbrendűségi koNplexusban szenvedő énjére akartam volt utalni :))
  • grizzly21
    na igen, az a hiba. Onnan tudtam én azt mondjuk, hogy a szöveg bekezdésekből lehetett látni.
    egyébként tényleg faszsság h ezen mulik egy feladat, nem azon h meg tudod e oldani...
  • I.C.ram
    Szerintem az azok közé a kevés feladatok közé tartozik, amik tök logikusak voltak :)
  • skristof
    mikor a lányok legépelnek vmi szart
  • magus
    fasiszta?
  • [HUN]PAStheLoD
    ez a kedd-szerdás ez melyik is volt? Emelt szinten nem emlékszem rá. :o
  • [HUN]PAStheLoD
    Vasbeton szerkezetekben melyik anyag hőtágulási együtthatója nagyobb?
    A) A vasé nagyobb.
    B) A két anyag hőtágulási együtthatója azonos.
    C) A betoné nagyobb.

Vasbeton szerkezetben .. van VAS meg BETON [,bazdmeg]. Mivel nem vagy egy ki[b4szott] élő lexikon fogod a függvénytáblát és megnézed. Viszont mivel egy okos kis-fizikus vagy, elkezdesz gondolkozni, hogy vajh' mért nem dőlnek össze a házak télen/nyáron.. de mivel tudod hogy a g3c! lexikonmániások belekötnének a B) válaszba', hiszen nem azonos, mert a FV. táblában nem ugyan az a két szám van [,bazdmeg] ezért beixeled a FV táblának megfelelőt [,bazdmeg]

Most ha szerintük a vasbetonban másfajta vas-van, mint a fv. táblában, akkor írják oda [,badzmeg]..

ezt írd meg nekik [,...] és ha még mindig nekik áll feljebb [,..], akkor disznópörkölővel mutasd be a hőtágulást a szép kis pofikájukon, vagy betonvassal [ami más dolog, mint a vasbeton] struktúráld át a szürkeállományukat [,..].

Szerintem ez egy rosszul feltett kérdés volt. Adják meg a pontot az azonosra is meg arra is, ami a FV táblából kikövetkeztethető, ennyi.

és sry a [..]-ért, de nagyon kikívánkozik, mikor a magyar oktatás ontja az éééééééészt :C
  • [HUN]PAStheLoD
    persze... kezdd el mesélni hogy Ady mekkora egy fasiszta bordélyházi törzsvendég volt, biztos kapsz pár jó pontot és ez kiteszi életének 99%-át, a többiben ill. néha ebben is verseket írt, és meg is van a 6 perc. :D:D
  • tobias88
    Matek emelten is volt ilyen, amit ha normálisan írnak le, nem ilyen F@szul, megtudom csinálni jól, de félreértelmeztem: a Kedd-Szerdás dolog, még azt se írták hogy ugyanazt folytatják, semmit és én nem 0,4el, hanem 1el számoltam!