29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
rosszabb lenne, valószínűleg, vagy méginkább belesülnének az ígéreteikbe. viszont nagyon remélem, hogy nem csak láblógatás lesz a következő 4 évben, van mit tenniük.
[na /off] -
jo oke, igaz, az eddigi szazalek alapjan.. a veglegest meg nem tudom, de igy optmistabban hangzik^^ -
100+50 -
skristof #13150 most aztnemértem miaz h 5ös lett mondjuk a közép törid? még jön rá 30 pont a szóbelivel nem? és egyszerre nézik a százalékokat. vagy hogyan van ez? -
emeltet elcsesztem, kozepek mind 5-sek -
infot kivéve már rég mindent tudok:) -
ti mikor tudjátok meg az eredményeket? én holnap, és áhh kicsit be vok fosva:DDD -
pff!!! -
a lengyeleknek több van:( -
almuska111 #13144 bocsi off
http://eurosport.com/football/world-cup1/2006/wcteamcentury.shtml
légyszi szavazzatok az aranycsapatra!
Egyszer mi is nyerhetünk!
winner2 vote -
Amit konkrétan tudok pl BME GTK 150ezer/félév. Corvinuson is 150-200 között mozog. -
vagy te vagy en tudok rossz szamadatokat, de en egy itthoni rangosabb egyetem felevere 150-nel tobbet tudok. -
Mert szerinted mit csinál az összes politikus? Mert a másik párt nem nézte hülyének az embereket? Ha most a másik, szintén igen "kiváló" párt lenne hatalmon, akkor szerinted jó lenne nekünk?
Többek között ezért is akarok innen elmenni. Nincs választási lehetőséged, a két nagy párton kívül esélye sincs másnak választást nyerni. És ami a legszörnyűbb, hogy pártállás alapján ítélnek meg embereket, a többség pedig fel sem tudja fogni, hogy utálod mindkettőt. -
Annak örülök, hogy szerintem sokan vannak, akik eddig meg sem kérdőjelezték őket, most azért midnenkiben felmerülhet 1-2 kérdés..
És valóban, hülyének nézik az embereket. De miért ne néznék annak őket? Hiszen megszavazták őket.
Egyébként a nyugati egyetemekről annyit, hogy pont most számoltam, hogy az egyetemi díjat nézve még olcsóbb a nyugati, amit még 1 éve belinkeltem ide külföldi egyetemet (Anglia-Luton), ott a tandíjat a forintba átszámolva kb 500.000 felett keresők fizetik, de max a diploma utáni 25.évig bezárólag, és az 500ezer feletti résznek is csak a 9%át. -
Csak nyugaton egy félév kb 300-400ezertől kezdődik, addig itthon kb 150 az átlag, és ettől csak az orvosi tér el nagyságrendekkel. -
majd ha enis annyit fogok keresni mint nyugaton akkor fizetem
addig nem -
Alig van nyugaton olyan, hogy állami egyetem. a legtöbb egyetem mind fizetős nyugaton is. -
én is lelépek
Azt hallani,hogy kevés az orvos,ennek több oka is van:
1.nincs megbecsülés
2.keveset keresnek
3.ponthatárok növelése
4.egyetemi létszám csökkentése
5.nagy munkaidő
És így menjenek az emberek orvosnak?Nemcsoda,hogy aki elvégzi lelép külföldre és nem alamizsnáért fog itthon dolgozni! -
hol voltak ezek az intézkedések a választási ígéretekben?
Ezek teljesen hülyének nézik az embereket,mondjuk most is vannak,akik bólogatnak rá. -
ezt nem tudom elhinni... jovore akkor mar biztos itthagyom ezt a foldi poklot , ezt a putto szar vadkeletet -
:) gondoltam hogy valami trükk van, tipikus mszp.. -
Az éves jövedelemnek kell elérnie a mindenkori havi minimálbér 40-szeresét. -
egy jogi egyetem sok millios nagysagrendu mar -
A politikus hangsúlyozta, hogy az utólagos képzési hozzájárulás törlesztését akkor kell megkezdeni, ha az érintett jövedelme eléri a mindenkori minimálbér 40-szeresét.
nem tom mennyi a minimalber, de 40-szereset nem sokan keresik meg itthon... -
Ez tegnapi hír, este sajna nem érek rá, majd talán HírTV-n (nc) késő este:D -
http://www.mtv.hu/cikk.php?id=120165
eddig csak ezt találtam, de ez az 5perces hirekben volt, ugyhogy megismétlik sztem, majd este nézd meg akkor a hiradot abba talán benne lesz..
-
Végre értem!! Megérte szenvedni:D -
lol :D -
nem, nincs csak azért mondtam hogy utána volt, mert akkor kapcsoltam el tv2ről m1re:) -
Ezt nem vágom. m1-en van Jóbarátok? -
hát ez egy ilyen rövidhir volt, jobarátok (=friends) nek a végén kb 4 kor lehetett.
-
http://vg.hu/index.php?apps=cikk&cikk=127329&fr=hk
Szerintem hülyeség, a www.hirado.hu-n nem találtam ilyet.
Jóbarátok = Szomszédok ? -
mennyit? Azt a több százezret, a fél millát, egyet, másfelet? :o -
azokat az ellenőröket az ENSZ Nemzetközi Atomenergia Ügynöksége küldi ki, és az ENSZ-től ill. illetékes szervektől kapják az engedélyüket. Irak-ot kötelezhették arra, hogy beengedje az ellenőröket, amit ő végül is megtagadhatott, de nem ismerem a tényeket, viszont az nem jelent semmit, hogy "usa-ban nincs joguk ellenőrizni", ami különben nem is igaz :) -
m1 hiradoba volt a jobarátok után rögtön. 200e fölötti fizetés esetén addig fizetsz amig ki nem fizeted -
Hát nem egy agyonreklámozott divatfilm... -
Sekler #13117 De készült az atombombáról, a film címe asszem az volt hogy Másnap, nem nem holnapután. Arról szólt, hogy mivel amerikai film ledobtak ott egy atombombát és a hétköznapi emberek hogyan élték meg. Talán a hidegháború végén készülhetett, nem valami új film. Azt tudom hogy a végén kiirták, hogy ez a film, legyen intő példa a nagyhatalmak vezetőinek meg bla bla -
Ez hol volt? (linket plz) -
Na , remek, közölték, hogy akinek már van egyetemi diplomája, az is visszafizeti utolag..kedves:) -
szerintem sincs, pont ezt írtam le.. :|