29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
hat en ugy vagyok vele, hogy ha mar eltoltok 5 evet valahol, akkor az legyen egyetem, ha nagyon nem birom max atmegyek egy fosulira, de sokat szamit hol vegezted, az azert megis csak jol hangzik manapsag is, hogy bme, vagy corvinus, vagy elte, vagy sote, vagy akarmi -
az 1/x az hiperbola :D -
izé, vegyél fel MSN-en .. vagy ilyesmi ;] -
jah BMF Neumann info kar .. PTI .. utolsó helyen. -
szvsz hagyd a francba, vagy beszéld meg a tanárral személyesen. Szóbeli alapköve a jó viszony. -
jah...nem is ismerem aki javította.. -
skristof #13227 minden fellebezés így van h adnak másolatot, cd-t értelemszerűen infóbül.. és másnap 4ig fellebezhetsz.. emelten nem éri meg, tuti szopás, középszinten meg csak akkor ha bír a tanár -
Asszem úgy van, hogy 6án és azt követő nap délutánig lehet fellebezni. tehát odadják, hazaviszed, átnézed, és ha nem tetszik másnap pampogsz nekik :D -
:SS na nem baj, ennek akkor is neki megyek
És infobol hogy van? Meddig lehet beadni? Nekem azt mondták, hogy odaadják CDn amit csináltam -
Esetek 99%ában élből visszautasítják, és még jól meg is szivatnak, hogy plusz papírmunkát adtál nekik :D
Nekem volt pár ismerősöm, akik fellebeztek, egyiknek se fogadtál el. Hogy jogosan, vagy sem... azt nem tudom.
Ha nem fogadják el, akkor nincs semmi. -
Mi van akkor ha fellebezek kedden, és nem fogadják el?
Infobol hogy van vajon a fellebezés? -
uhh az pech, én székesfehérvárra tuti nem járnék:SSS
csak budapest -
Én idén csak 1 főiskolát jelöltem a BGF-et, annak is jó híre van nagyon, de valahogy előítéletes vagyok a főiskolákkal szemben, mégha tudom is, hogy alaptalanok az előítéleteim :P -
skristof #13220 egy csónakban evezünk :D -
Ja de még mindig többet ér egy egyetemi diploma, mint egy főiskolai, BSC ide vagy oda. -
skristof #13218 nekem is szimpatikusabb mint a bme, de a bme-nek azért elég nagy nívója van.
egy ismerősöm jár bmf-re, de ő székesfehérvárra került véletlen, mert nem jelezte h pestre akar, később meg hiába fellebezett. mondjuk mostmár nem is bánja, mivel a videoton szakemberi járnak oda órákat adni, akik azért gyakorlatiasabbak..
nembeszélve az angol minősítésről. ettől függetlenül persze a bme is nagyon jó hely lehet, de én arról már lemondtam.. tavaly bmf 117 volt, én azt jelöltem másodiknak. meglátjuk :) -
jaja én is ezt hallom. és ha választani kell akkor inkább föiskola. Egyrészt mert gyakorlati dolgokat szeretem jobban, másrészt meg tanulni nem szeretek annyira:) -
BME KSKról én is csak rosszakat hallottam eddig, remélem azóta javult :( Sokan mondják, hogy a főiskolák sokkal naprakészebb tananyagot adnak, viszont az egyetemek presztízse még mindig a legnagyobb :( -
http://www.nik.hu/
most ezt nézegetem, elég jónak tűnik első ránézésre -
szintén, áés bevallom őszintén most igy amiket hallottam eltéről meg bmeről oda örülnék a legjobban ha felvennének. A bmen fölöslegesen sok a szopatás, elte tul elméletieskedő, és bár a bmfről nem sokat hallottam de remélem, hogy ott gyakorlati dolgokat tanitanak, és azért marad ideje másra is az embernek. Meg az sem elvetendő, hogy angliai minősitésnek felel meg a 3 éves bsc képzésük, ami nekem pláne nagyon hasznos. jo kis hely az-bár kapcsolatba kéne lépnem olyannal aki most oda jár. -
Easy Rider #13213 én is jelentkeztem bmfre
-
Def.: szögfelező, szakaszfelező merőleges (ill. térben sík), kör, gömb, parabola, ellipszis, hiperbola
Tétel+biz.: a háromszög szögfelezői/oldalfelező merőlegesei egy pontban metszik egymást, az y=1/x görbe parabola
Alkalmazás: háromszög beírt és körülírt körének szerkesztése, hőfókuszáló parabolatükör, Kepler-törvények -
skristof #13211 matek 3-as tételhez mikről beszélnétek? arra nemnagyon van ötletem.. nem is szeretem de vmit kéne oda is tanulni :)
pas: ha összegyűjtöttél infó emeltre anyagot.. öö izé, megoszthatnád :$
jelentkezett vki BMFre rajtam kívül? -
télleg. erre jelentkeztem 3.helyen -
http://www.felvi.hu/statisztika/statisztika.ofi?mfa_id=1&iin_id=12&kar_id=240&szaknev=&szp_id=12235
ELTE-IK programtervező informatikus (BSc) (2005) 385 236 1041 747 116 220 157 -
programtervező informatikus? az nem 122 volt? -
suliba kikuldik, s mivel a sulim mellett van a kerulet egyik legjobb csocsoasztala mindennap bejarok, reklamalni nem tom megeri e, van olyan fealadatom ami 0 pontos, van olyan ami max pontos... -
Ja én is így vagyok a BME KSK Közelekedésmérnöki szakkal :) Tavaly 121 volt idén az irányszám kb ugyanaz, jelentkezők csökkenttel 100-zal. :)
Reméljük bejön a számításunk :) -
jah, tudom. nem is érdekel igazán.. lesz ami lesz, ELTE IK PTI-re tavaly 116 pont volt, PTM-re 109. Idén csak PTI indult, az irányszám nőtt, kevesebben jelentkeztek, szal minden oké... -
mindenkinek ajánlom hogy menjen panaszolni..én tuti fogok -
jó, de azért reméltük, hogy legalább 75% meglesz .. erre, pfffff.. nem tudom mit húztak le, majd megtekintjük aztán szentségelünk. -
honnan lehet tudni, hogy nekem mennyi letT? kapok róla valami értesítőt, vagy mivan? :D
lehet, hogy a suliba tudják, de én be nem megyek oda :D:D:D -
az -
Ték. -
ez már a hivatalos eredmény? -
azokutan, hogy osztalytarsam 100%-os emelt matek erettsegivel setalgat semmire sem mondom h lehetetlen. mikor en kijottem emelt matekrol kb egy roncs voltam, szaguldottam a legkozelebbi kocsmaba, o meg csak ugy egy ket feladatot sajnalt, hogy nem tudott befejezni, de remelte h a 70% meglesz... -
Az tényleg nem jó :( Sokkal jobban jártál volna középpel. 100%os szóbelit emelt szinten meg szerintem esélytelen :( nem akarlak elkeseríteni, de úgyis belekötnek mindenbe. Nálam tavaly közép foldrajzon egy MTA-s fizikus volt a felügyelő, és a föld beslő szerekezetét húztam pont, ami tele van fizikával, és minden szarba belekérdezett :( -
Nekem se mondta senki tavaly :) Én is majdnem emeltre mentem tavaly, aztán kiszámoltam, és rájöttme, hogy az egész nem más mint egy nagy humbukk :D -
nem olyan rossz az, bár te is ugy jártál akkor mint én a matekkal:
sajnos nekem senki nem mondta, hogy csak akkor éri meg emeltet tenni duplázás ezetén, ha az legalább 70 felé megy. -
teljes indukcióval mondjuk :)