29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
szvsz mindenkit szivatnak. Tuti, hogy a villanykarosokhoz képest a közlekesek tejben vajban fürödnek :P
humán erőforrást eszemágában sincs tanulni :) -
Nekem:
Emelt:
Matek 84%
Közép:
Info 82%
Töri 81%
Német 63%
Irod. 54% (azért, mert nem néztem át, és -15 helyesírási hiba:D) -
ÚÚÚÚÚÚÚ, most voltam bent! A matektanárom elnézte az emelt matekomat, mert nem 65-70% lett, hanem 97 pont és 84%. ÉÉÉÉÉÉÉJJJJJJJJJJEEEEEEEEEEEN! -
praksi #13390 a közlekkarosokat erősen szivatják (a gépészek mellett)
a humán erőforrásos marhasággal az a gond, h MOST fut nagyon, de te min. 3 év múlva fogsz csak végezni, addigra változhat a helyzet -
React #13389 Én pedig másfél órát, de meguntam, visszamegyek 1 óra múlva: katasztrófa! A többi osztály már végzett, de nálunk még mindig állnak 10en! ááááh -
MA voltam bent suliban, és vagy 3/4 órát arra vártma, hogy az igazgató kiderítse, hogy akkor én most lemásolhatom, vagy sem az infó feladatokat egy pendrivera. Mondtam, hogy biztos, mert csak így van értelme... de nem nem, mert hviatalosnak kell lenni. pff -
Én tanultam csillagászatot az egyetemen. Talán a legérdekesebb óra volt a Földfizika után. Szvsz, ha nagyon akarod, simán lehet vele jól keresni külföldön. Sok magyar megy ki, és vesz részt pl az Európai Űrkutatási Intézet munkájában, stb, aho lazért nem keresnek rosszul, sőt egyes részeket a Nemzetközi Űrállomáson a magyarok fejlesztettek ki. Viszont itthon szar a helyzet nagyon. Csillagász tanárom a részleges napfogyatkozáskor felakarta vinni a csoportot az ELTE teleszkópjához, aztán kiderült, hogy leszerelték, és valahol bérbe adták, mert kellett a pénz :P -
Na én hazaérkeztem.
Matek 91%
Info 90%
Magyar 65%
Töri 75%
(Mind középszint.) -
React #13385 Húúú tegnap bealudtam :))) ma is 8kor keltem, de neeem vagyok fáradt :)) Amúgy ja hétfőn megyek, vki tud már eredményt? Én egy hajmosás után sztem bevágtázok... 
-
MATEK emelt.
Van egy 23mas tétel:tavalyi neve: mérés(szög, hossz,terület, térfogat)
mostani neve: területszámitás elemi uton és az integrálszámitással.
Akkor ide most nem kell semmi szög meg térfogat meg hossz?
csak a terület ide vonatkozo része, meg az analizis tételből az integrál? -
keveset? Magyarországon talán..:) -
katalány #13382 Még mindig a világ legjobb szakmája, csak állandóan tanulni kell. Látom az anyut állandóan tanul, mert az adótörvények léápten nyomon változnak. -
Nem vagytok ezzel egyedül, én sem tudom igazán, mi szeretnék csinálni. Sokáig orvos akartam lenni, de szerintem nem nekem való pálya (bár lehet tévedek). Most talán legszívesebben csillagász lennék, de azok nem keresnek annyi pénzt, amennyi nekem kell :) Úgyhogy maradt a közgáz, bár nem tudom alkalmas vagyok-e rá :( -
katalány #13380 Sokat segítettél, le is mentettem rögtön az info anyagát. Köszi. Na az már kilőve...
-
katalány #13379 Tegnap beraktam töri és info tételt, amit nem tudok kidolgozni. Tudna valaki segiteni? -
na, megyünk megtekinteni, aztán meg előkaparom azt a nyamvadt pdf-et ..
amúgy az is nevetséges, hogy még az irodalomnak is konkrétabb és jobban szerkesztett témakörsora van, mint az informatikának.
http://om.hu/letolt/okev/doc/ketszintu_erettsegi_2005_2006/magyar_em_szob_tetel_2006maj.pdf
vesd össze ezzel a szarral:
http://om.hu/letolt/okev/doc/ketszintu_erettsegi_2005_2006/informatika_szobeli_tematika_2006.pdf
szal annak aki infóból megy: katt
és ugye lehet használni netet vizsgán, és mutogatni kell dolgokat, google-től kezdve levelezőlistákig .. akármit, ehhez meg ott a perifériák könyvtár, van benne egy rakás kép. -
Húúú má csak 3 napom van :( Te hanyadikán mész? Gondolom hétfő. -
Akkor nem lesz gond, gondolom :) -
React #13375 Beszélni azt szeretek :)) -
React #13374 én meg már megint 1 óráig msneztem :/ fejre állok, de tényleg.. -
Én azt biztos nem tudnám csinálni. Folyamatosan dumálás, konferencia, stb. Ehhez a szakmához komoly beszélőke kell :D -
React #13372 azt tudom, hogy sokat keresnek vele, és keveset dolgoznok, és külföldre utazgatnak ezzel az állással... gondolom ebből látszik mennyire nem tudtam már mit megjelölni :/ néha már trombita meg hasonló szakokat fontolgattam idegességemben :( -
Nem bírom tovább... Elolvastam még 2-3 rövidebb tételt, de a többit nem volt erőm elkezdeni, olyan hosszúnak tűnnek :P -
Corvinus BME BGF gazdálkodási (asszem ex-közgazdász)
BME közlekedésmérnök
Jelenleg úgy vagyok vele, hogy inkább közlekedésmérnök, de igazából nem tudom :D -
Hát én is kb így vagyok. Minden évben mást.
Azt a humán erőforrást nagyon szeretik manapság az emberek :D -
React #13368 te miket jelöltél be? -
React #13367 Igazából a mai napig nem tudom mit akarok... nézegettem a szakokat, és bennem nem volt ez, hogy már két éve építész akarok lenni -irigyeltem is az ilyen embereket- meg pl a pszichológiát vagy a szálloda szakokat is bejelöltem volna, de sose lesz annyi pontom...
Sote- sportmenedzser
bkf- gazdaság és menedzsment
corvinus - emberi erőforrások
(és anyum megjelölte a fizetős sportmenedzsert is:) ) -
Egyébként te hova jelentkeztél? Hova szeretnél menni? -
React #13365 Igen azt láttam a vh-s topicban :))) -
Imádom a 2. VH-s strat, taktikai játékokat, stbket, szóval sok mindent magamba szívtam ezekből :D Szóval II. VH kihúuása nálam sok boldogság hormont szabadítana fel :D -
React #13363 Mellesleg a világháborúkat én is nagyon szeretem... Hitlerről könyveket, újságokat vettem, és kielemeztem a wcn 
-
React #13362 Na látod :) Szóval vannak itt furcsaságok... de ez a jó a töriben :D -
Hmm :) MEgnéztem Wikipediában és ott azt írják, hogy a legtágabb értelmezés szerint is (amit hivatalosan elfogadnak) a Luther féle reformáció kezdetéig mérik, azaz 1517-ig. -
React #13360 jajj úristen de hülye vagyok: angol -
Belém ált. suliban meg 1640-et :D -
React #13358 Illetve francia forradalom, és reformáció vége/kezdete már nem tom... Külön töri tanárom mondta ezt, szóval azér mondom :) -
Milyen sorrendben tanulod a tételeket? Mert ha Erdélynél tartasz, és még hátra van 26 tétel, akkor gyanítóm, hogy nem témakörök szerint :D -
Hát nem tom annó belém elég jól beleverték. hogy 1492 a középkor vége, azaz amerika felfedezése :) -
React #13355 Igen, borzasztóan tömények! Most játszik bennem durván egy félsz, hogy mi lesz ha nem jutok a végére -12.tételnél járok- és 6 napom van 26 tételre, szóval úgy érzem ennek se lesz jó vége :D
Az a durva, hogy a töri tanárom még ezeket a tételeket még meg is toldotta, úgyhogy én már semmit se tudok!(Viszont a középkori egyháznál a reformációt Ő már nem venné bele...csak hát ugye senkise tudja meddig tartott a középkor, ugye 3 évszám közt vergődnek az emberkék) A lényegre nagyon menj rá, ami nem annyira fontos olvasd el, én most így próbálom! -
Én a XX. századot szeretem nagyon, abból szinte mindent tudok, amit kérdezhetnek, viszont szomorúan konstatáltam, hogy alig van XX. századi tétel, pedig az új rendszerben elvileg súlyozott.