29454

N
AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK.

NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK.

N

• I.C.ram
    Látom te is két ágat céloztál meg. Gazdaság és mérnök :)
  • 2XP
    Köszi.

Nem, nem megyek infóra :) BCE gazdaságelemzés, BME közgáz meg ELTE fizika van bejelölve :D
  • Balo
    Felvi fórumon írták, hogy a műszaki infósok ijesztő bukási arányt csináltak fizikából:)
  • Treblakos
    Nem ,hanem bnőm lefoglal
    Bár legeltetni érdemes a szemeket
  • justin
    Hát lehet, hogy egyes TTK-s szakokon nehezebb a matek. Szerintem villanykaron a hálózatok és rendszerekkel szív a jónép (én csak erősáramű képzést, programozást meg elektronikát tanultam tőlük de az is elég volt).
  • I.C.ram
    közgazdaságon is erős nőtöbblet van :D
  • I.C.ram
    meleg vagy? :D
  • React
    Fiúk, ha csajozni akartok akkor irány a kommunikációra :))))
  • Treblakos
    Bme-VIK-en állítólag a legkeményebb a matek az egész egyetemen.
    Ezt Bnőmtől tudom ,aki Vegyészkedik :)
    De mit sírtok Vegyész + gazdasági részen elég sok csaj van a bme-n is.
    Bár én nem vok érdekelt a témában :)
  • Balo
    Csak ők nem tudnak naponta kiszabadulni:)
  • Balo
    Ha elszámolták mindenképp írj megjegyzést, ne a szóbelire bízd!
  • I.C.ram
    Ahh már csak 3 nap... :/
  • React
    Gyerekek, vicces dolog ez az érettségi! Most számoltam össze a pontjaimat, és 4 pontot hibáztak a pontjaim összeszámolásánál! Szóval a 71%os helyett 75%-osat írtam, talán szóbelivel még sikerül feljavítanom :/ Nézzétek át, ha esetleg lefénymásoltátok! Amúgy szerencsén múlt ez az egész, attól függ ki javította, 2 eminens tanulónak lett 40-50%-os a magyar emeltje, és tényleg nem hülyék, és tanultak is rengeteget: furcsa mód mindkettőnak ugyanaz az emberke javította!

(közép)A matekom pedig 79%-os lett, szóval 1 pont kéne az ötöshöz, kerül a szerencse :) Megpróbálom holnap a tanáromnál, hátha lesz olyan drága, és odabiggyeszt 1 pontot, vagy fellebezek...!
  • magus
    Elméletileg egy felsőfokú és egy középfokú nyelvvizsga. (+17)
    Tettem emeltet matekból (+7)
    A közepeim 83-90% között vannak, de erre még rájön a szóbeli (sztem csak lehúzza, szal - 2-3 pont)
    Az emeltemet ha jól szóbelizem kihozhatom esetleg egálra (a duplázás ugye már elszállt), ha rosszul azon bukom pár pontot. (-7-10 pont)
    Évvégi jegyek miatt 2-3 pont minusz. (hogy a baszná el a tehervonat)

Szal amíg nem duplázom addig ugrottak a jobb helyek
  • I.C.ram
    kiváncsi vagyok pl közlekedési mérnökön milyen, láttam pár lányt, de félek ott is ilyan 90-10 :D
  • ToMMe
    valamit valamiért
  • justin
    Azért más szakokon jobb a fiú lány arány
  • I.C.ram
    Azért még ne add fel. Lehet lejjebb mennek a ponthatárok.
  • I.C.ram
    Miért esett ki? Hány pontod van?
  • I.C.ram
    Rabok se úgy mennek a sittre, hogy ott "csajozni" fognak :D Aztán nézd meg :D
  • I.C.ram
    pff :D azért miattam ne :D

(hehe mégegy emberrel kevesebb konkurencia :D)
  • grizzly21
    hát mit, gyere bme-re. BME: Buli Minden Este ;)
  • magus
    elso 2 hely gazdasag volt az kiesett... harmadik-negyedik info, egyik bme (khm) a masik corvinus (oda inkabb kene gazdasagra menni), otodik vmi 90 pontos mernok, oda azert csak felvesznek... nem tudok mit valtoztatni h jo legyen, jovore kell megint:/
  • Balo
    De mi tanulni fogunk odajárni:D:D
  • grizzly21
    bekapod:D itt ijesztegetsz:DD
    egyébként valszeg miattad fogom kihuzni a villanyt:))
  • I.C.ram
    szerintem a lányok aránya nem éri el az 1%ot, de halálkomolyan. Kb 0.5% körül lehet :P Egyszer beültem az órájukra, olyan kanszag volt, hogy ihajj :D
  • grizzly21
    tudsz még sorrendet változtatni..én fogok is a villanyt kiszedem
  • Balo
    A BME épülete vagy a TTK?:) (tudom ám, hogy a TTK)
  • magus
    nadejó, mivel elcsesztem az érettségit, és még az a retekkurva matektanárom se adta meg az ígérete ellenére sem az ötöst, oda kell járnom 1 évig, amíg nem érettségizem újra, és mindenkitől szintén ezt hallom... nyílt napon is, szóval, érdekes arcok voltak (persze 99% fiú, 1% egyéb)
  • I.C.ram
    Hát nem tudom. Nekem két haverom is jár VIKra, és mindkettő folyamatosan sír, hogy jajj de nehéz, meg így szivatják őket, meg még lány sincs a csoportban, stb :D

Amúgy én is tavaly érettségiztem, jártam is egy ideig melléttek(BME I épülettel szemben) az ELTE TTKra, de nem tetszett :P
  • Matthew Prosac
    thx
  • Balo
    Meglátjuk.:)
    A kérdésemre visszatérve, szted beletartozik?
  • Balo
    -20% 1
    21-32% 2
    33-45% 3
    46-59% 4
    60%- 5
  • ToMMe
    sztem nem kell

amúgy látom te is épp fizikával foglalkozol
  • Matthew Prosac
    gyerekek hogy van pontosan az emelt szint osztályzása 60% alatt?
    azt tudom hogy fölötte jeles, de amúgy? [elég triviális a kérdés? ]
  • Balo
    BME-VIK villamosmérnök, talán már nem kell aggódnom...
  • ToMMe
    amúgy te merre indulsz ilyen jó eredméynekkel?
  • Balo
    Szerintetek a periodikus mozgásokba beletartoznak a mechanikai és elektromágneses hullámok? (emelt fiz. 4. tétel)
  • grizzly21
    -Egy függvény megadása előtt tisztálni kell az értelmezi tartományt, vagyis hogy milyen halmazból kerül ki a gyök
    -egy függvényt ugy adhatunk meg hogy az értelmezi tartományt és a képhalmazt is megadjuk
    -beszélhetnük prim/páros/páratlan/négyjegyű stb számok halmazáról
    -teljes indukcios bizonyitásnál a természetes halmazoknak azt a tulajdonságát használjuk ki, hogy minden term.számhoz adva egyet ismét természetes számot kapun

De minek is segitek neked? az én esélyeimet rontom ezzel:DD
    vagy te nem infos vagy?:O :)
  • 2XP
    Emelt matekon a 2. tételhez (Számhalmazok (a valós számok halmaza és részhalmazai), halmazok számossága) milyen alkalmazásokat lehet említeni?