29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
Látom te is két ágat céloztál meg. Gazdaság és mérnök :) -
Köszi.
Nem, nem megyek infóra :) BCE gazdaságelemzés, BME közgáz meg ELTE fizika van bejelölve :D -
Felvi fórumon írták, hogy a műszaki infósok ijesztő bukási arányt csináltak fizikából:) -
Nem ,hanem bnőm lefoglal 
Bár legeltetni érdemes a szemeket
-
Hát lehet, hogy egyes TTK-s szakokon nehezebb a matek. Szerintem villanykaron a hálózatok és rendszerekkel szív a jónép (én csak erősáramű képzést, programozást meg elektronikát tanultam tőlük de az is elég volt). -
közgazdaságon is erős nőtöbblet van :D -
meleg vagy? :D -
React #13466 Fiúk, ha csajozni akartok akkor irány a kommunikációra :)))) -
Bme-VIK-en állítólag a legkeményebb a matek az egész egyetemen.
Ezt Bnőmtől tudom ,aki Vegyészkedik :)
De mit sírtok Vegyész + gazdasági részen elég sok csaj van a bme-n is.
Bár én nem vok érdekelt a témában :) -
Csak ők nem tudnak naponta kiszabadulni:) -
Ha elszámolták mindenképp írj megjegyzést, ne a szóbelire bízd! -
Ahh már csak 3 nap... :/ -
React #13461 Gyerekek, vicces dolog ez az érettségi! Most számoltam össze a pontjaimat, és 4 pontot hibáztak a pontjaim összeszámolásánál! Szóval a 71%os helyett 75%-osat írtam, talán szóbelivel még sikerül feljavítanom :/ Nézzétek át, ha esetleg lefénymásoltátok! Amúgy szerencsén múlt ez az egész, attól függ ki javította, 2 eminens tanulónak lett 40-50%-os a magyar emeltje, és tényleg nem hülyék, és tanultak is rengeteget: furcsa mód mindkettőnak ugyanaz az emberke javította!
(közép)A matekom pedig 79%-os lett, szóval 1 pont kéne az ötöshöz, kerül a szerencse :) Megpróbálom holnap a tanáromnál, hátha lesz olyan drága, és odabiggyeszt 1 pontot, vagy fellebezek...! -
Elméletileg egy felsőfokú és egy középfokú nyelvvizsga. (+17)
Tettem emeltet matekból (+7)
A közepeim 83-90% között vannak, de erre még rájön a szóbeli (sztem csak lehúzza, szal - 2-3 pont)
Az emeltemet ha jól szóbelizem kihozhatom esetleg egálra (a duplázás ugye már elszállt), ha rosszul azon bukom pár pontot. (-7-10 pont)
Évvégi jegyek miatt 2-3 pont minusz. (hogy a baszná el a tehervonat)
Szal amíg nem duplázom addig ugrottak a jobb helyek -
kiváncsi vagyok pl közlekedési mérnökön milyen, láttam pár lányt, de félek ott is ilyan 90-10 :D -
ToMMe #13458 valamit valamiért
-
Azért más szakokon jobb a fiú lány arány
-
Azért még ne add fel. Lehet lejjebb mennek a ponthatárok. -
Miért esett ki? Hány pontod van? -
Rabok se úgy mennek a sittre, hogy ott "csajozni" fognak :D Aztán nézd meg :D -
pff :D azért miattam ne :D
(hehe mégegy emberrel kevesebb konkurencia :D) -
hát mit, gyere bme-re. BME: Buli Minden Este ;) -
elso 2 hely gazdasag volt az kiesett... harmadik-negyedik info, egyik bme (khm) a masik corvinus (oda inkabb kene gazdasagra menni), otodik vmi 90 pontos mernok, oda azert csak felvesznek... nem tudok mit valtoztatni h jo legyen, jovore kell megint:/ -
De mi tanulni fogunk odajárni:D:D -
bekapod:D itt ijesztegetsz:DD
egyébként valszeg miattad fogom kihuzni a villanyt:))
-
szerintem a lányok aránya nem éri el az 1%ot, de halálkomolyan. Kb 0.5% körül lehet :P Egyszer beültem az órájukra, olyan kanszag volt, hogy ihajj :D -
tudsz még sorrendet változtatni..én fogok is a villanyt kiszedem -
A BME épülete vagy a TTK?:) (tudom ám, hogy a TTK) -
nadejó, mivel elcsesztem az érettségit, és még az a retekkurva matektanárom se adta meg az ígérete ellenére sem az ötöst, oda kell járnom 1 évig, amíg nem érettségizem újra, és mindenkitől szintén ezt hallom... nyílt napon is, szóval, érdekes arcok voltak (persze 99% fiú, 1% egyéb) -
Hát nem tudom. Nekem két haverom is jár VIKra, és mindkettő folyamatosan sír, hogy jajj de nehéz, meg így szivatják őket, meg még lány sincs a csoportban, stb :D
Amúgy én is tavaly érettségiztem, jártam is egy ideig melléttek(BME I épülettel szemben) az ELTE TTKra, de nem tetszett :P -
thx -
Meglátjuk.:)
A kérdésemre visszatérve, szted beletartozik? -
-20% 1
21-32% 2
33-45% 3
46-59% 4
60%- 5 -
ToMMe #13440 sztem nem kell 
amúgy látom te is épp fizikával foglalkozol
-
gyerekek hogy van pontosan az emelt szint osztályzása 60% alatt?
azt tudom hogy fölötte jeles, de amúgy? [elég triviális a kérdés?
]
-
BME-VIK villamosmérnök, talán már nem kell aggódnom... -
ToMMe #13437 amúgy te merre indulsz ilyen jó eredméynekkel?
-
Szerintetek a periodikus mozgásokba beletartoznak a mechanikai és elektromágneses hullámok? (emelt fiz. 4. tétel) -
-Egy függvény megadása előtt tisztálni kell az értelmezi tartományt, vagyis hogy milyen halmazból kerül ki a gyök
-egy függvényt ugy adhatunk meg hogy az értelmezi tartományt és a képhalmazt is megadjuk
-beszélhetnük prim/páros/páratlan/négyjegyű stb számok halmazáról
-teljes indukcios bizonyitásnál a természetes halmazoknak azt a tulajdonságát használjuk ki, hogy minden term.számhoz adva egyet ismét természetes számot kapun
De minek is segitek neked? az én esélyeimet rontom ezzel:DD
vagy te nem infos vagy?:O :) -
Emelt matekon a 2. tételhez (Számhalmazok (a valós számok halmaza és részhalmazai), halmazok számossága) milyen alkalmazásokat lehet említeni?