29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
Pontosabban így:
[(65alatt2)*(98alatt2)]/(100alatt4) -
[(65alatt2)*(100alatt2)]/(100alatt4)
Szvsz így kell. -
bizonyám, binomiális eloszlás -
Volt egy ugyanilyen feladat az emeltmatek írásbelin. A szintévesztős. -
a menzán a gyerekek 65 %-a eszik átlagosan
véletlenszerűen kiválasztva 4 gyereket
mennyi a valószínűsége, hogy legalább 2 a menzán eszik?
erről mit gondoltok?:Sannyira utálom a valszámitást -
Mivel eleve évvesztes vagyok, és ez a mésodik felvételim már... szóval nem olyan jó ez :D -
Hát nem tudom jobb szeretnék 18 vagy max 19 lenni :) -
React #13746 miéért? az pont jó
-
Sokadik sajna :D (20) -
React #13744 Tényleg I.C hanyadik?
-
React #13743 Nem ártana, persze, de most képtelen vagyok pozitívan gondolkodni... sorolhatnám nektek a nyűgjeimet!! 
-->grizzly
mindig is pesszimistán szemléltem sajnos mindent, és az önbizalomhiány is játszik... és anyum engem is úgy rángat el a vb elől, hogy menjek inkább tanulni, majd nézem :/
-
jaja! ma még énse tanultam, sokat, itt ez a kurva vb is, mindennap két meccs, amiket meg kell néznem, stb rossz időket élünk..:(
Viszont ha szarra számítasz akkor legalább nem csalodsz, max pozitivan, én is igy szoktam:) -
Egy csöpp optimizmus azért nem ártana :D -
React #13740 mindegy inkább tanulok, hátha vmi megragad a fejembe, minthogy itt rinyálok :) -
React #13739 na én meg mivel időrendben haladtam középkort szeretnék... nem pedig huszadik századot :/
bukta,bukta,bukta -
Hát ezzel én is így voltam. Attól tartottam belehúzok valami zsírós kis középkoriba, aztán lőttek a dolognak. Hatalmas megkönnyebbülés volt, mikor megláttam először Keynes nevét, meg az amerikai tőzsde képét a forráson :) -
React #13737 basszus inkább vizsgaidőszak, van 3 próbálkozásom...! de komolyan már nem érdekel az eredmény, csak legyen vége
úgy is érzem, hogy olyanba fogok belehúzni, amiről gőzöm se lesz, aztán mekegek makogok... Hurráá!
-
skristof #13736 áh, ez az érettségi nagyon tönkrevágja az embert lelkileg.. mi lesz vizsgaidőszakban, bazz -.- -
React #13735 áh nálam totális kétségbeesés... -
Ja és nem korán keltem, hanem későn feküdtem :D -
Félre ne érts! Belenézhetsz! Én is belebele néztem, de igyekeztem minél kevesebbszer, aztán jól ki is hagytam egy-két dolgot, de végül arra később rákérdeztek :D
Köszi szépen!
-
ToMMe #13732 gratula!
-
Most voltam szóbelizni, nagyon úgy néz ki, hogy a biosz emeltem 90+os lesz. :D -
#13589 -
skristof #13729 töri emelten haveromékat szanaszét szopatták.. szal függ sokmindentől.. lehet h épp stukáltak a ribancok vagy régen láttak f@xt :D
infón milyen tételek vannak még, vagy mi? -
Nálunk is elég rendesek voltak. Az egyik volt kicsit keményebb, amikor látta, hogy a gyerek elég láma, akkor rendesen kérdezgetett tőle mindent :D A végén is kevesebb pontot akart adni neki, mint a többiek, de teljesen jogosan, tényleg hülye volt a vizsgázó. Nálam nem volt semmi, kivéve amikor elnézte a feladat megoldását :D Utána már elég csöndben volt ;) -
Na ....túl az emeltszintű infón.....Neumann elvet húzatm....
Elég jó sikerült,egy-két történelmi mozzanatot nem tudtam a munásságába de azért vágtam.
Nagyon rendesk voltak,ha vmit nem tudtam rávezettek....Nem tudom miért ijeszgetik a jó népet azzal h nagyon genyók a vizsgázattók...Vagy csak itt voltak rendesek..Nálatok? -
hát jo, lehet, bár mondjuk már az is megkérdőjelezhető hogy kellene e lennie feladatnak szobelin..mindegy, ha nem baszom el, akkor nem szolok egy szot se:)
Viszont a valszámitásosat azt tutira elbasztam volna, mondjuk az irásbelin se ment nagyon, részben amiatt lett 73% (bár nekem ez is megfelel) -
skristof #13725 jól gondolod :)
elég alapvető feladatok vannak, ahogy hallottam a többiek feleletét... -
fél 2kor vagyok, ugyhogy remélem lesz időm:) -
cos tétellel kiszámolod annak a háromszögnek a nagyobbik oldalát, melynek másik 2 oldala 20,és 26, kijön hogy 15.31 cm.
Aztán kapsz igy egy háromszöget, aminek 2 szára sugár, a 3.oldala meg amit most számoltál ki. Tudod, hogy a nagyobbikkal szemközti szög 72 fokos (középponti szög), itt pedig vagy még egy cos-tételt használsz,vagy felbontod 2 derékszögű háromszögre, és sin(alfa) -val kiszámold, igy kijön hogy r = 13. Jól gondolom? -
skristof #13722 első fordulóban mentem be, de utolsónak.. szóval 30 perc alapból, plusz 4*20 perc de volt hogy 25-30 perc is, mert ugye minden vizsgázó után értékelnek...
ha nem te vagy az aznapi első akkor nincs gond, mert akkor minimum háromnegyed órád van -
nh, az jo, grat.
mennyi időd volt előtte felkészülni? -
skristof #13720 ja 22esnél a feladat:
adott két egy pontból induló húr. egyik 20 másik 26 cm és 36 fokos szöget zárnak be. mekkora a kör sugara -
skristof #13719 feladat nem volt bonyyolult, 22es tételt húztsm, izgatottságtól van amit kifelejtettem, nálam rendesek ovltak segítettek, belekérdeztek stb..
nem lett vészes, de maxpontos se, mind1, vége az a lényeg -
Ja tavalyi 17+18as tételből lett az idei 18-as: kör, kör és egyenes, kerületi, kpi szögek. Kiesett tehát a látószög, és igy Thalesz is? Ide ti mit bizonyitotok? A kerületi és kpi szögek tétele tul hosszu, én inkább a pontbol huzott érintők, és érintőbe huzott sugár merőlegességét választanám. -
hát, nagyon változó..vannak nehezek, meg sík primitivek is..szerencse kérdése. -
Amit én kaptam, az nagyon könnyű volt. Egyszerre 4-5 ember van bent, előtted minimum 2-en még vizsgáznak, és utána még meg is beszélik a pontozást, úgyhogy legalább 1-1,5 órád van arra, hogy kidolgozd (persze ha nem elsőnek hívnak be aznap).
Nem tudom mit szólnának a vizsgáztatók, ha csak a feladatot mondanád, de szerintem elvileg kezdheted azza is. De pár mondatot biztos hozzá tudsz szólni a témához (és akkor kommunikációs készségre is kapsz jónéhány pontot), meg vannak nagyon könnyű tételek + bizonyítások. -
az emeltszintes feladatsornál ugye nem nehezebb?=írásbeli -
a feladat az mien nehéz???? Kezdhetem a feladattal?
az emeltszintes feladatsornál ugye nem nehezebb?
ja, és hogy van az egész vizsga: mennyi idő mire??