29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
React #13953 nálunk meg elmondta a két kedvencének,hogy mikor megy, és amikor két haverom oda ment, leordította őket, hogy mit képzelnek... szóval ilyen szuper nő az irodalomtanárom(ofőm), előre várom a szóbelit! -
Elvileg nálunk is úgy lett volna, de szóltunk a töritanárnak, aki felhozta a lapot. -
React #13951 nálunk is... -
React #13950 Hétfő reggel mondják meg mindenkinek, nem? -
sayan #13949 RANDOM?? Nemá...most biztos sokan fogtok tudatlannak nézni, de tényleg van olyan hogy random sorrendbe hívják be a tanulókat? Hűű..háát....akkor tényleg abszolút felkészületlenül fog érni! -
Nem olyan biztos az, nálunk teljesen random a behívás... -
sayan #13947 ÁÁ...mocsok ofő nem hajlandó semmit se elárulni a szóbeli behívás sorrendjéről.. :S! És mivel én vagyok a névsorba az utolsó, így elég sanszos hogy én leszek vagy az első behívott, vagy pont az utolsó behívott! Nagyon jó..... -
Magyarból, töriből ha nem ülsz némán, szinte biztos, hogy megkapod a 10%-ot.
Ugyan nálunk tavaly 8-an megbuktak középszinten, de köztük volt olyan, aki angol érettségin egy pohár vizet nem tudott kérni, pedig összesen ezt kellett volna elmondania, és átment volna :S -
TANULJ!!!! ÉN IS MOST KEZDEM!! MINDEN TÉTELT 2-ESRE TANULJ!!!! -
sayan #13944 Igen...valaki tényleg megnyugtathatna, hogy a 10 %-ot el lehet érni szóbelin! Pl. nekem írásbeli irodalmam 84 % lett, de szóbelire semmit nem tudok! -
hát, nekem emelt matekon lehet nem sikerült elérnem! -
amúgy nyugtassatok meg, hogy nem lehet szóbelin nem elérni a 10%ot, csakmert én 0 tanulással megyek majd, és amik vannak eredményeim írásbeliről jók is lennének, csak azért megbukni mégsem kéne szóbelin :) -
hát elvileg mindenhol összeállítanak egy sorrendet, és időpont alapján is beosztják, hogy nagyjából ki mettől meddig lesz, de időpontban gyakran szoktak csúszások lenni, sorrenet azért tartani szokták.
pl ha érettségi időszakod 19-20-21 akkor 19-én reggel odamész és megmondják, h majd 20-án 13 órára gyere vissza. nyilván nem kell végigülnöd esetlegesen mind a 3 napot :) -
ezt meg lehet tudni??? -
Na, ma megtudtam, hogy mikor kerül rám a sor. 19-én hétfőn, az első körből én vagyok az utolsó. Jó lett volna még egy napot tanulni, de így legalább középtájban vagyok, úgyhogy csak nem lesz benn sok tanár :) -
Nem adják. Egészrészt számolnak, tehát lényegében nem számít a tizedesvessző utáni érték. Ha ez középszint, és még van szóbelid, akkor a tanár valószínűleg úgy fog pontozni, hogy már a másik kategóriába essél. Ha ez már végeredmény, akkor sajnos nincs mit tenni. -
21-22-23 -
na, ez jó kérdés -
Infó középről tud valaki valamit?
Meddig tart, gép előtt zajlik? Mindegyik tételhez van gyakorlati feladat is? -
tudtommal meg,nálam ugyanez a helyzet,de ehhez 49 pontosnak kellene lennie a szóbelimnek az 50-ből -
hi! 84.66666 %ra megadják a 85%ot? mert pont akkot lenne határváltás... -
Igen, 10%-ot a szóbelin is el kell érned, különben bukta. -
Az is áldás kérdése :) -
skristof #13930 elvileg 10% kell mindegyiken.. mondjuk olvass utána om honlapján, nekem egyik tanár ezt másik tanár amazt mondja -
Nem tudjatok, hogy szobelin kell e hozni vmi minimumot, hogy sikeruljon az erettsegi? Pl ha a sztech 114 pontos lett es szobelin _tegyuk fel_ 0 pontom lesz megkapom az 4-est? -
skristof #13928 nem tehetség, hanem tanár kérdése
-
React #13927 tudod, hogy milyen sorrendbe lesznek?
Engem miért nem áldottak meg ilyen tehetséggel?
-
skristof #13926 törit átnézegetem, forrásból kiolvasom 4esnél szarabb nem leszek, mert írásbeli egy hugy volt
angol dettó, valamit kinyökögsz
magyarból tudom, h milyen sorba lesznek lerakva a tételek, és én vagyok az első vizsgázó a második napon :]
infó+matek meg már megvan
én jövő pénteken megyek holnaptól törire rágyúrok.. magyarul ellébecolom ^^ -
na, feltoltam 100 oldalnyi infó hülyeséget.. mi ebből toltuk az emelt szintet (még sok év koculásából persze..) szal középre tuti elég lesz ;]
katt -
milyen tételek ? viccelsz? majd átnézek pár irodalmat találomra meg 1-2 nyelvtant.. töriből felolvasod a forrást 2-es .oké ;] -
ehh .. most akkor berúgtál vagy nem? mert ha emlékszel, akkor nem rúgtál be eléggé :D -
sayan #13922 Én holnaptól tanulok irodalmat, infót, nyelvtant a hétfői érettségire! Persze közbe megyek unokatesóm ballagására, stb.! Jó lesz...... :D -
és most fogom elkezdeni mindjárt infót, aztán vagy hetfőn vagy kedden megyek :P -
ToMMe #13920 az jóóóó
és mikor mész szóbelire?
-
jaja én is!
info+töri+magyar
törit leszámitva már meg is van hogy mit kell tanulni -
holnap kezdem:D -
ToMMe #13917 ti hogy álltok amúgy tétel tanulás ügyben?
-
React #13916 na én most pont ilyen nyomott hangulatban vagyok... :/ -
Hát az nem én vagyok, akit nem érdekel a jegy :) A százalékról nem is beszélve :) Elég nyomott hangulatban lennék az egész nyáron, ha elszúrnám :( -
ToMMe #13914 20-án megyek utolsónak. grrr 

azon gondolkodtam, hogy valami hashajtó kéne a mi kedves kis bizottságunknak