29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
Egyszer legyen vége ennek, soha egy műelemzést sem fogok elolvasni. Elégetném az irodalom tankönyveimet is, de sajnos még kell a tesómnak
-
ToMMe #13992 nah akkor látom ti is elvagytok látva faxa témákkal
-
skristof #13991 nálunk az irodalom határterülete az szabadon válasdztott tétel, arról beszélsz amiről akarsz
a kortárs az meg varró dániel -
React #13990 talált, süllyedt :) -
React #13989 Nekünk árvácska a filmes téma :))) De az a legjobb, hogy senkinek sincs meg... még videótékában se lehet kapni! :D Viszont órán megnéztük egyszer: elaludtam rajta, ott a padon órán! Az Árvácska szerintem KO-ra ütni unalomban a szinbádot
-
A Tóték legalább nagyjából normális film, nem úgymint ez a szinbád, semmi cselekmány, 10 percek mennek el azzal, hogy két nő táncolgat a kertben, aztán egy másik nő legurul a dombon... ehhh... És ezzel mi volt a "művész" célja? Szánalmas :@
Esterházyt nem olvastam.
Ezekről a műelemzésekről meg annyit: egyszer megkérdezték Aranyt, hogy gondolt-e vmelyik elemzés megállapításaira, mikor a művet írta, mire ő: "Gondolt a fene". -
ToMMe #13987 nekünk a filmes téma: Örkény Tóték c. regénye. Fábri Zoltán - Isten hozta őrnagy úr!
kortárs irodalom meg Esterházy Péter - A szív segédigéi
Bár ez a 2 még mindig jobb, mint a prófétai magatartás meg a gondolati költészet + a többi hülye téma...
utálom a verseket, ahhoz egy másfajta gondolkodás kell, hogy tudjál róla rizsázni.
mi vagyok én, hogy a költő szemével lássam a dolgokat?
-
Ehh, ha kihúzom a Szinbádot meghalok :( Nem is tudom melyik rosszabb, ez vagy a sorstanaság? Az utóbbihoz legalább van elemzés, bár háromszori elolvasás után sem maradt meg belőle sok, legalább egy rövidítés lehetne belőle a neten vhol :( Ezt a szinbádot meg megnéztük, de annyira unalmas volt, hogy 10 perc után már egyáltalán nem tudtam figyelni, és egy szót sem értettem belőle :( -
Ezekszerint neked van :D -
jah, így visszagondolva oké .. meg én megtanultam mindent ami kell a továbbtanuláshoz .. de attól még kétségbeejtően sok a balfasz tanár .. :| -
React #13983 Akkor látom mindenki kapott a jóóból :D -
React #13982 :))) -
ToMMe #13981 na hogy énse maradjak ki a jó tanárokból:
csajok tesitanárnője full alkesz. egyszer úgy beitalozott, hogy amikor olaszban voltak a sulival eltörte a kezét..
szerdánként szoktunk járni kosarazni és akkor a tanári öltözőben öltöztünk. há nem ott ficegett a jó kis Kalinka vodka?
... persze a karton narancslé az alap. mindig elvittünk belőle egyet-egyet, de sose szólt érte senki 
igazgató nő meg szerette mindig megnyomi a T-betűket. 7 töbletpont
<= ezen állandóan visítottunk
férifak: angol tanárnak olyan korpás a haja, hogy sztem még 1 repülő sugárhajtóműve se fújná le róla
irodalom tanár: tiszta retro a faszi. barna szakis kabát. nagyon lol
jó volt ez a suli: tele volt hülyékkel, de jó volt
-
oh mindig is egy alkesz csajról álmodoztam .. de arról nem volt szó, hogy nem fürdik :S:S
btw, nálunk a francia tanár alkesz. de nagyon .. a férjével egyszer nyertek a lottón, és van egy kocsmájuk :D a férje rendszeresen veri .. mikor hatalmas mokkája volt mindenkinek mást hazudott, hogy mért is van (kutyát sétáltatott, az megrántotta és elesett .. elesett a lépcsőn .. beleboxolt az unokája .. valami könyv sarka belement .. stb :]) .. de ő nem tanított :]
az ofőm férje, aki azért mókás, mert úgy néz ki, mint egy vérbeli punk [ápolatlan haj .. idióta öltözködés.. ] és igazgató lesz jövőre 1 évre :D
szal jó kis suli ez :DD:D -
hadd lássuk csak azokat a geometriailag csak "a tökéletesként" leírható formákat? :D -
React #13978 Áh az enyém mindenkit überel: alkoholista... szóval az alkoholittas dolgozatoknál meg se lepődtem! Ha ti még éltetek olyan büdös nőőőt! Mint aki 4 éve nem fürdött! Ráadásul "eltörte a lábát" (biztos épp új májat kapott), és a 4évből másfél évet kihagyott! Plusz ha ti még éltetek unalmas órát...
Szóval álmaitok asszonya :DD -
ady egoista volt, felsőbbrendűségi koNplexusa volt, és tényleg okosabb volt mint a sok paraszt a korban, de egy "nemzet költője" címnél többre ő se vitte..
jA meg a sínek közt fogant .. vagy valami fontos kapcsolat van a sínek és az élete valamelyik vége közt :) -
w~hahaha nekem is hasonló kaliberű ribanc jutott :D:D
mondjuk megmondta hogy mikor fogunk vizsgázni, csak az anyagot nem mondta el az elmúlt 8 év alatt érthetően.. -
React #13975 magyar konzultáció... óóó ha nekünk lenne olyan, szóbeszédből éretsülök mit kell tennem :D -
ehh... feladat is van? :C
ma elindultam ilyen magyar konzultációra, de helyette inkább elmentünk sörözni a Városligetbe. :Dd -
Elvileg egyszerre húzod a nyelvtan és az irodalmat, majd van 15 perced, amit be kell osztanod az irodalomra, nyelvtanra és a feladatra. -
skristof #13972 de legalább puszit kaptam X)))) -
React #13971 jogvédett
-
skristof #13970 na akkor nyomázz egy képet azokról a domborulatokról, amikkel elkápráztattad a tesitanárt :DDDD -
React #13969 Hát igen, jól álcázom magam
-
jé, nekem se..:) -
skristof #13967 bazz eddig nekem fel sem tűnt h te csajszi vagy :D -
React #13966 fogalmam sincs :D -2xp majd kiegészíti:D-
5percet kell elvileg a választott irodalom tételről, aztán kapsz nyelvtanból egy feladatot... én ennyit tudok -
hat igen, egy vicc, hogy tobb evszamot kell tudnom magyar erettsegire mint torire.
tenyleg, hogy mukodik ez az egesz? bemegyek huzok egy irodalom es egy nyelvtan tetelt, s 40 percig magyarazok? -
React #13964 én csak azt nem értem, hogy miért az életüket kell megtanulni, miért lesz nekem jobb ha tudom, hogy ekkor született, és őt vette feleségül, miatta lett öngyilkos, vagy épp kivel homokozott?
-
tori info magyar ilyen sorrendben
50 pont ajjaj akkor meg nagyon leronthatom, ah, utalom az osszes rohadt koltonket:/ -
React #13962 nincs két nagy cickód.. :DDD -
Velem ilyeneket miért nem beszélnek meg? :D -
React #13960 én meg most beszéltem meg a tesitanárommal, hogy melyik tételt fogom húzni.. -nem ér röhögni, hogy tesiből érettségizek:DDD- -
100+50 :) -
Osztályfőnökünk (biológia-földrajz szakos) velünk sem foglalkozik, egyszerűen nem érdekli mi lesz. De a töritanárunk nagyon rendes :) -
React #13957 huh 90+60?? talán annyi
-
React #13956 7kor végzel? mit csinálnak veled annyi ideig? :D -
nekem pontosan megvan h mikor megyek be melyik erettsegire. fel 2 kor kezdek 7 kor vegzek kb -
hm, mennyit is er a szobeli magyarbol?
most hogy raneztem atetelre, egnem egyaltalan nem erdekel Ady vagy Jozsef Attila barom szenvedese onsajnalata, mit kell mondanom h ne huzzanak meg rajta?