29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
Easy Rider #14033 minden benne van, amit én adtam neked!!!! hidd el, és annál tuti nem kell több.... -
nekem 4, s meg 100 van -
nekem 3:D -
ToMMe #14030 rendesen be van gyújtva nálam a PARA boomba
. még 2 napom van, hogy megtanuljak 80 tételt
-
Fasza :D Akkor én most megvagyok szivatva? :D
gondolom azért nekünk csak nagyon tömören kell. kb 10 perc van egy feleletre, szóval nem hinném, hogy olyan sok kell, de fogalmam sincs, hogy konkrétan mi, mert ilyeneket soha nem tanultam infón. -
skristof #14028 ez két tétel? emelt szinten ami neked a kettes az volt nekünk kb 5 különálló tétel -
naja..nem éppen tökéletes..de nekem ezt kérik..szerencsére:) -
illetve az első benne van, de pl az elsőből az adat része nincs :( -
Jaja, de nem nagyon találtam azoket benne, vagy benne vannak? -
én már elküldtem az enyémet ugye? -
Valaki nem tudna erre a két tételre valami jó kis tételt, mert nekem elég szarok vannak :( Középszinten kéne:
1. Adat, információ és az ismeret összefüggése. A kommunikáció általános modellje, adatokat fenyegető veszélyek, biztonsági eljárások.
adat, információ, ismeret fogalma
a kommunikációs modell fő részei
az információ megjelenési formái
adatokat fenyegető veszélyek
az adatok biztonsága
2. Jelátalakítás és kódolás – Analóg és digitális jel, mértékegységek. A különböző típusú adatok bináris ábrázolása
Ismertesse az analóg és digitális jelek fogalmát, átalakításának jelentőségét!
Határozza meg az adat és információ fogalmát alapján az adatmennyiség mértékegységeit!
Mi a számítástechnikában használatos számrendszerek jellemzői? Milyen módon történik az egyes számrendszerek közötti átalakítás?
Melyek a bináris számábrázolás fajtái? Mutassa be az egyes fajták főbb jellemzőit!
Ismertesse karakterek kódolását, kódrendszereket!
-
React #14022 na persze kedd estén haza se megyek :DDD -
React #14021 Köszi, viszont :) -
React #14020 Jaja, 4 gyökér nap!! Ááááá alig várom a kedd estét... hiányoznak a semmittevéseim :D -
Sok sikert ;)
Meg magusnak is :) -
en most ulok neki az egesznek, ezt a tetves 4 napot csak kibirom mar -
React #14017 Nekem sztem már nem marad időm a nyelvtanra, 1szer elolvasom, azt puff! :D -
Lehet. -
KRBi #14015 Nem tudja valaki , hogy magyar irodalom szóbelin lehet e szöveggyűjteményt használni? -
magyart meg törit kellene megtenulnom 1 hét alatt...
Lehet belenézek -
Milyen kihalt ez a topic ilyenkor :D Menni kellene aludni :S Pedig nem jött össze a terv, maradt még 13 irodalom tétel :( -
Nekem meg sikerült megbetegednem :( Ez az én szerencsém :(
De legalább végre befejeztem a nyelvtant. Ma még 2 vagy 3-ig átismétlem az irodalmat is, aztán még marad 2 napom a törire + hogy vmit kihozzak a sorstalanságos és szinbádos tételből... Utána meg szerencsére vége mindennek. -
ajjaj..csütörtökön érettségizem és még az informatikával sem végeztem, a töribe magyarba bele se kezdtem..infonak kb a felénél járok..valahogy a matek emelt sok erőt kivett, vagy a meleg, meg itt a vbis, nem tudom de nagyon nehezen tudom rászánni magam akár 1 óra tanulásra is egy napon.. -
Hát így a részletekre nem igazán emlékszem, de biztos van benne kocsma is, ha már krúdy írta :) -
Jaja, Krúdy írta, novellaként még csak-csak fogyasztható (bár már ott is van mindenféle "homályos időkezelésnek" elnevett alkoholos befolyásoltság), de a Huszárik-filmnek még annyi értelme sincs :@ Kb. olyan mintha egy házikamerával felvennél mindenféle hülyeséget, összemosnád őket, aztán eladnád mint művészfilm... -
grat :D -
az a szinlófasz az krúdi ? mármint eredetileg .. ugy az az amelyikben valami kocsmába megy be és valami nőt talál meg a fiát/lányát .. ugye? :D -
skristof #14006 most látom csak mekkora téééék
törire sztem nézd át amit kell, mert ugyan lesz forrás, de a tanár úgyis faggatni fog. persze ha csak a 10%-ért mész.... :) -
React #14005 Hmmm... azér nézd át :))) De sztem a közép törin a források nagyon segítőek, nem úgy mint emelten -ahol sztem csak plusz információt lehetett a forrásokat beleépíteni a szóbelibe- szóval ha csak átolvasod az már rég jó :) -
torire mennyi tudas kell? van ott forras meg minden nem? eleg annyit mint az irasbelire (gyakorlatilag semmi) vagy azert nem art ha atnezem? -
en ha huzok meghalok, szal attol tenyleg parazom:/
csutkara 60% lett a matekom, MEGERTE :D (eh, lol:/ ) -
React #14002 testvéri szeretet 
Na most jöttem haza a strandról, ennek örömére benyelem Rómeó és Júliát...
-
irodalom+nyelvtan ja!
rohadt sokat számít iylenek hogy szakszavak használata meg jó megfogalamzás,összefüggőség,a mondatok egymás után logikusan következzenek,alanyok egyeztetése,meg ilyenek.
ez kb a pontok negyede,harmada!
tudom,tavaly érettségiztem... -
skristof #14000 én emeltre tanultam fél napot :) -
TomBond #13999 Tudja valaki hogy középfokon a magyart (irodalom+nyelvtan) hogyan pontozák? (nem arra lennék kiváncsi hogy hány pont hanem hogy mi módon) -
Elkéne már kezdeni az infó közép szóbelire a tanulást :D Még bele se néztem nagyon :P -
Ehh, téged is leterhelt már ez az érettségi
-
skristof #13996 
-
-
Égesd el a tesóddal együtt :D