29454

N
AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK.

NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK.

N

• React
    Én meg mindjárt fekszek sztem, és 7kor kelek, 5kg kávééé és zakatolok majd a tételek fölött :DD Végülis már csak 16 irodalom kell, a nyelvtant meg átfutom :)
  • grizzly21
    hát, meglátjuk:)
    Volt angoltanárom mesélte, hogy az ilyen felső körökben (bankárok, üzleti vezetők, stb) a legjobb nap a várva várt péntek, amikor az illető végre hazamehet a munkából, beadhatja magának a szurit, vagy amilyen formában szereti a drogot, és kezdődhet a kikapcsolódás..
  • 2XP
    Fájdalmasan :) :p
  • React
    :))))) Jó vicc!

Azaz igazság, hogy nekem se számít a pénz, én is szeretném élvezni azt amit teszek majd a napjaim 8 órájában(vagy többen)! De most jelenleg az ösztönöz, hogy kerüljek fel Pestre - el ebből a faluból- és kicsit önállósodjak! Szóval amikor megjelöltem ezeket a szakokat, nekem az számított(az ösztönzött jobban), hogy elkerüljek innen, nem pedig az -najóazérazis:D- ,hogy mi lesz a munkám! Már csak azért se, mer még nem alakult ki bennem, hogy mit szeretnék csinálni! Sajnos :/

Ellenben építészt is szívesen megjelöltem volna, de akár a villamos mérnökit(szüleim azok) is, de sajnos a fizika meg a matek az a tárgy, amivel nincs gondom, de idegbajt kapok tőle :D
  • grizzly21
    hát igen..én is átálltam, aki tudja a megoldást, hogy hogy lehet visszaállni az szóljon pls:)
  • 2XP
    Nekem pénz kell :) Ha majd gazdag vagyok, gondolkodhatom, hogy mi érdekel :)
  • 2XP
    Én tanulgatok rendesen :) Csak nem lesz ez így jó, mert teljesen átálltam a 3-kor fekvés, délben kelésre, így hétfőn reggel nagy bajok lesznek :)
    Meg mostmár annyira elegem van ebből :( Minden nap fáj a fejem, meg már ülni sem bírok, ráadásul itt ez rohadt meleg is, egész nap fáradt vagyok tőle, pedig iszom a kávékat meg energiaitalokat, de szerintem immunis vagyok a koffeinre, mert semmi hatásuk :)
  • grizzly21
    Szóval amit ki akartam hozni ebből: szerintem alibi munkák az ilyenek, én alkotni szeretnék, de ami a legfontosabb, azt szeretném ha valami kreativat és érdekeset csinálhatnék, mert az leköt. Nem sokat dolgoztam eddig, de az világos lett, hogy sokkal többet számit a pénznél a kedv.
    Más kérdés hogy az informatika is fizetős rendesen:)
  • grizzly21
    Hát ismeritek azt a viccet, hogy egy kis szigeten kannibálok élnek, és valami miatt (már pontosan nem emlékszem a viccre:)) egy cég ott épít egy nagy irodát. A kannibálok nem bírják ki, minden héten megesznek valakit az irodából, ám semmi gond nem történik, amíg a negyedik héten az egyik kannibál megeszi a takaritónőt. rögtön kijön a rendőrség pár napon belül és letartoztatják őket. Törzsfönök jól leb@ssza a kis kannibált: miért pont a takaritot etted meg? Első héten megettük a humán erőforrás managert, fel se tünt nekik, második héten a gazdasági managert, harmadik héten a kommunikácios managert, senkinek nem tünt fel, most meg megeszed azt az egyetlen, embert akinek a munkájának hiánya feltünik?:)
    Ja meg van az a kép, biztos sokan láttátok már, hogy egy utépítésnél középen Sanyi, körülötte meg a sok manager:)
  • I.C.ram
    Az Egri ispán lánya vagy? :D
  • React
    Miért? Mi baj vele? Mesélj mááár :))

[ég a kiváncsiságtól]
  • grizzly21
    hát Budaörsön jah:) esni nem esett, de a nap se sütött és az már elég:)
  • grizzly21
    na igen, ebben lehet valami.
    A sportot én is szeretem, de az ilyen managerrel kezdődő hivatások már rosszul kezdődnek:)
  • React
    ÁÁÁ jóóó lesz az nekem, egy finom kis vizilabdacsapat mellé
  • React
    Azaz, ez tetszene, ha ide felvennének, de ha jól tudom 15szörös túljelentkezés volt ide, szóval ezt a szakot is csak fizetős révén fogom megismerni :)
  • skristof
    hát énis imádom a sportot, de egy manager feladata kicsit tán más :)
  • React
    Húúúúú :)) Tudom, divatszakok amúgy, de elhiheted nekem: fogalmam se volt mit jelöljek be:) A sport meg a véremben van, szóval ezzel nem lesz gond :)
  • React
    Egri, igen:) Van fenn lakásunk(nem is 1:P), szóval ezzel nem lesz probléma, hanem, hogy nem fognak felvenni :))
  • skristof
    nálunk gecire sütött a nap.. nem is tudtam tanulni, még most is izzadok :D
  • skristof
    osztálytársam is sportmenedzserrel megy a tf-re :)
  • I.C.ram
    Miért ma szar idő volt? :D
  • I.C.ram
    Egri vagy, nem? Vagy Győri? Koleszban fogsz lakni akkor?
  • grizzly21
    nekem viszont hasznosan telt a mai nap.
    érdekes, ha jó idő van nem tudok tanulni, de most szerencse volt a mai nap, átolvastam az egész infó szóbelit, sőt még a 2 meccsre is volt idő:)
    A holnapi napot a magyarra szánom, igaz 3 meccs is lesz:) sebaj, többet ugysem érdemel az a tárgy.
  • React
    sportmenedzser (TF)
    gazdaság és menedzsment (BKF)
    emberi erőforrások (Corvinus)

De igazából pszichológiát, szálloda(turizmus esetleg) szakokat jelöltem volna még meg,csak az egekben volt a pont! De valamit meg kellett jelölnöm :) Erre a sportmenedzserre egész szívesen mennék :)
  • skristof
    react te hova jelentkeztél?
  • I.C.ram
    Ja bocsi :D Biztos lesz még jópár meccs. :)

Alig várom a jövőhetet! Mindennap kint leszek a Millenárison meccset nézni a pajtikkal :D

Múlthét csütörtökön is megnéztük azt a baromi unalmas svéd-paraguay meccset, de utána olyan jól "becsiccsentettünk", hogy végig röhögük az estét :D
  • magus
    hajj nem kene ez a foci vb igy erettsegi elott:/
  • Easy Rider
    nem olyan sok ám az, főleg egy csomó olyan dolog van benne, amit már úgyis tudsz ;) pl oprendszer beállítási lehetőségei, stb. :)
  • React
    Dejóóóóó, mondjad méég, nyugodtan :) Így is már sírtam, akkor hallottam, hogy anyám, hogy sikongat lent az izgalomtól Meg, hogy írták a topikba milyen jóó meccs volt, én meg nem láthattam :)
  • React
    nemizsvagyokaz :P
  • I.C.ram
    Jaja jó kics meccsek voltak :D
  • I.C.ram
    én is vagy hetfőn vagy kedden felelek :D
  • React
    Láttam, hogy tele írtad a vb topikot :)) Én meg zenét hallgattam, anyémék szó szerint elkergettek a tv elől :)))
  • React
    Látom mindenki gyötrődik...

Mindegy, én nekem már csak a holnapi napot kell áttanulnom: ez éltet
  • I.C.ram
    én tanulok közben meg megnéztem két vb meccset :D
  • I.C.ram
    Nyilván nem kell több annál, de abban csomó minden van, ami tuti nem kell, és én nem tudom, hogy melyik a fontos és melyik nem :D Az egészet bevágni, meg nincs kedvem :P
  • skristof
    rosszkislány :DDDDD
  • React
    Bassszusss alig haladok, nem baj ma nem alszok :DD
  • React
    :)))) Igen, ezen én is elgondolkoztam... De én képtelen vagyok ennyi ideig egyfolytában tanulni, ráadásul a 12 évi életvitelem miatt ez számomra kivitelezhetetlen

[IMÁÁD LUSTÁLKODNI:DD]
  • skristof
    most azon filózok h csak mi fórumozók vesszük ennyire lazára, v mindenki beleszarik?
    mert ti se viszitek túlzásba azért na..... :D

jelzem, énsem :)