29454

N
AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK.

NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK.

N

• React
    Dehogy számít!

Áááá eszem azt a csöppnyi kis szádat, max pontos... és még azon aggódik, hogy eléri-e a 10%-ot!! Jajj, én is ilyen gondokkal akarok küzködni
  • BADE
    akkor...:_)
  • mEkLaU
    Duplázásnál miért számitana a többi?:)
  • BADE
    azért meg ne húzzanak:)
  • mEkLaU
    Fogorvosira megyek:D
  • BADE
    nemigen fog emelkedni a ponthatár,szerintem
  • BADE
    Jelentkezők száma összesen első helyen
    orvos (osztatlan) ANA 1845 1328

tavaly:
    általános orvos ANA 2091 1241 309
  • grizzly21
    hogy zajlik az érettségi irodalombol? két tétel lesz?
  • grizzly21
    biztos hogy senkit nem fog érdekelni. de hogyha ilyen jo lett minden más, akkor nem hiszem, hogy 10%osra fogod a szobelit:)
  • MerlinW
    szvsz a túljelentkezés mértékétől függ.
  • mEkLaU
    Hali!
    24 pluszpontom van, Kémiám 30 pontos lett, Bioszom pedig kinéz 30 pontosnak...tehát lehet hogy 144 pontom lesz!
    Na most magyarra és törire gecire nincs kedvem tanulni...87%os lett a töri, 78 % a magyar...ugye szóbelin 10%ot kell elérni tehát 50-böl 5 pontot ( ez csak menni fog ). Ha igy alakul akkor 5 pont esetén a törit 4-esre a magyart meg 3-asra rontom...ez ugye a SOTE-n senkit nem fog érdekelni??
  • tobias88
    és nem tanultam semmit, ma kezdem
  • tobias88
    hát, én úgy tudom, hogy A TÖRÖK SEGÍTETTE, DE NEM EGYEZETT VOLNA BELE AZ OSZMÁN BIRODALOM, HOGY MAGYARORSZÁG ÉS ERDÉLY EGYESÜLJÖN, MIVEL AZ VESZÉLYT JELENTETT VOLNA RÁ, MIVEL BETHEL ERDÉLYI FEJEDELEM IS VOLT!!!
  • tobias88
    hát nekünk konkrétabb, de van olyan hogy római köztársaság válsága?? nekünk ennyire régiek nincsenek!
  • 2XP
    Törihez egy kérdés: Bethlen miért nem koronáztatta meg magát királlyá az 1620-as besztercebányai országgyűlésen? A könyvben annyi van, hogy tisztában volt a katonai helyzet instabilságával, de ha ilyen egyszerű lenne, a töritanárom nem mondta volna, hogy a 90%-osoknak válaszolnia kell erre a kérdésre :)
  • 2XP
    Konkrét kérdések nincsenek, tételcímek vannak, mint pl. Az athéni demokrácia, Petőfi szerelmi költészete.
  • 2XP
    Én Budapestre gondoltam.
    Nincs egyész bp-en annál szebb hely, mint ahol most lakom :) (na jó, cigány az van bőven, de hát máshol sem jobb a helyzet) Persze itt meg élni nem lehet, mert se munka, se egyetem, és ha vásárolni akarok, akkor 90 km-t kell utaznom miskolcra (bár őszintén megvallva ez utóbbi tetszik, szertek autózni :))
  • React
    Gyerekek, volt értelme tanulni az irodalom tételeket :) Épp Örkényt tanulgattam- groteszk, abszurd... írtak róla mindent :) - gondoltam beleolvasok az "Egyperces novellákba", és baromira tetszik, valamelyik tök poénos :)) Jajj volt értelme a mai napomnak :DD
  • React
    kééész :)
  • skristof
    találkozunk odafennt
  • skristof
    nekem is, tételcímek vannak
  • React
    mondjuk egy srácnak jobban zavaró az, hogy 95% a fiúk aránya, mint egy lánynak :PP Amúgy 1-2 "rejtett" kocka igenis tök helyes tud lenni, csak egy kicsit helyre kell pofozni :)))
  • React
    Áh hétvégenként majd beszívom a vidéki friss levegőt, 18 évig ezt szívtam, most szeretnék 1 picit mást is :)) Meg már nagyon unalmas ez a mindenki ismer mindenkit (+ebből fakadó pletyka vihar:D)! Ráadásul egyedül leszek tesómmal, meg két sráccal... és véégre akkor csinálom és azt amit akarok :))
  • iko
    Nektek hogy vannak megadva az irodalom, történelem szóbeli tételek? Konkrét kérdések, vagy csak témakörök? Mert nekem olyanok vannak csak hogy a Római köztársaság válsága, az államalapítás, a Horthy rendszer, Petőfi, Arany, József Attila stb...
  • I.C.ram
    Visszafogod te még sírni a vidéki levegőt. Én észak-budán lakom, az egyik legszebb környéken, de valahogy ide is elér a nagyváros bűze. Csövesek, túlzsúfolt BKV járatok, sok autó, stb. Amint beérsz a belvárosba a helyzet mégdurvább lesz, és kb minden hatványozódik.
  • magus
    ja azt hittem Budapestre gondoltok. Én Dél-Budán lakom egy nyugis környéken, ez itt tényleg kellemes
  • grizzly21
    azám! dübörög a gazdaság:D de ez más téma.
    Pestet én se szeretem de hidd el Buda egészen más, sokkal jobb, némelyik része egészen kellemes.
  • magus
    most csinalnak szinte minden fontosabb utvonalat, szal tomegkozlekedes haldoklik. duborog az orszag!
  • 2XP
    Én nagyon utálom Pestet :( Sok ember, autóval nem lehet közlekedeni, hajléktalanok, tömegközlekedés, ehh :(
  • magus
    hogy fogsz majd elvagyni ebbol a budos szemetteleprol par ev mulva-.-

viken en is gondolkozom h felcserelem gazdinfora ha mar nem vesznek fel elso helyre. (ha csak 2 ponttal megy lejjebb mar benn vagyok)

ui. en is managert irtam be otletem sem volt mit kellett volna...
  • grizzly21
    gondolom azért, mert közelebb van az otthonhoz mint BP. Hát nem tudom, biztos van jó oldala is Miskolcnak, de nekem nem volt szimpi. akkor már inkább pest.
  • 2XP
    Nem, északkeletről :)
    Nekem szinte az összes ismerősöm oda megy, ők pedig elég normálisak :) Félek is kicsit, egy embert nem fogok ismerni, akárhova is kerülök :(
  • grizzly21
    huhh, Miskolc. Egyszer voltam ott. hiba volt.:( BÁR! Vannak normális emberek is, akikhez mentem azok azok voltak mondjuk. De ugye nem Pestről megy oda?
  • 2XP
    Miskolci Egyetem :)
    Elég jó matekból és fizikából is + érdekli a dolog, nem hiszem, hogy gondja lesz vele.
  • grizzly21
    najó, kivételek persze mindig vannak, én a nagy átlagról beszélek. Mi az a me egyébként?:)
    Meg a másik, hogy lehet hogy oda megy de a kérdés, hogy meddig marad ott:)
  • 2XP
    Hmm, nekem az egyik haverom villamosmérnökire megy (igaz csak me, nem bme). Hát ő elég kigyúrt és az alkoholt sem veti meg, szóval nem egy tipikus kocka :)
  • grizzly21
    :) ez csak egy rossz példa volt.
    Hát nem tudom, furcsa egy világ ez a mostani, majd meglátjuk mire megyünk vele:)
  • 2XP
    Micsoda kilátások :)
    Amúgy lehet, hogy az eddig nem túl izgalmas életem miatt, de én vhogy az átlagnál is jobban szeretnék _nagyon_ sok pénzzel rendelkezni. Repülőt vezetni, hónapos nyaralásokra menni, meg az álmom az, hogy legyen vmilyen űrhajózással foglalkozó vállaltom (mint pl. az ebay alapítójának). De erre egy átlagos fizikusként vagy villamosmérnökként nem sok esélyem lenne, pedig szívesen lennék az :( Persze, ha reálisan akarok gondolkodni, valószínűleg így sem lesz, de a legalább a remény megmarad :(
  • grizzly21
    hát a fizika nekem sem a kedvencem-ezért is mentem infóra helyette.
    De a villamosmérnököt nagyon nem ajánlom, mert ICRam beszámolói alapján is, ott 95% a fiúk aránya, és azon belül is gondolom elég magas az a tipikus szemüveges, derékszögű fejformájúaké:D finoman fogalmaztam remélem.
    Ugyhogy ezért (is), én sorrendet változtatok, eddig 2.helyen volt, de kiraom az uccsora (magyarul kihuzom)
  • React
    hülye :)