29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
az ellenfél megtévesztésére szolgáló mozdulat, vagy mozdulatok sorozata :D
amúgy nemtom, találj ki vmi frappánsat :D -
passzolom :D -
React #14151 és a csel fogalma? :) Nekem kézire ez kell majd :)) -
Aha köszi!
és ezekre mit mondanál?
adatokat fenyegető veszélyek
az adatok biztonsága -
Az információ fogalma: Az információ olyan jelsorozatok által hordozott hír, mely egy rendszer számára új ismeretet jelent.
Adat fogalma: Adatnak nevezünk minden olyan ismeretet, mely előzőleg már rögzítésre került.
sztem... -
Valaki letudná írni az információ fogalmát? :D Össze-vissza írnak róla mindent. -
React #14147 úgy legyen :)) -
Írásbeli előtti napon is eszembejutott, h lehet tanulni kellett volna mert ez így mégsem lesz jó. Aztán mégis mindenféle gond nélkül teljesen jóra sikerült. Ma is eszembejutott, h lehet szóbelire azért már tényleg nem ártott volna tanulni, de remélem két nap múlva ismét azt mondhatom, h jól tettem h nem csesztem el az időmet felkészülésre. Ha nem akkor viszont gáz van :D -
nekem most jelenleg nincs, kivitte a tesóm a kertbe és ott nézi a vb-t, ezért tanultam ma egész eddig! -
nekem még van a holnap, meg a holnapután tanulásra, és még lehet hogy 2 nap a beosztástól függően, ehhez képest magyarból, németből, nyelvtanból nem tanultam eddig semmit, csak amit a 4 év alatt felszedtem, annyit tudok -
React #14143 Óhhh boccs :D
[mázlista :PP] -
Van szobámban TV szóval... :D -
React #14141 Hát akkor nyomás, hol van neked az anyukád? Nekem tűzfalat építettek a tv elé :DD -
Én még ma is alig néztem bele. Hülye VB :D -
React #14139 köszi :)
-
React #14138 Hmmm én teljesen nyugodt vagyok :DD Bár biztos bennem van a gond! Töri emelt (ami nekem milliószor fontosabb volt) olyan nyugodtan mentem be... mondták, hogy húzzak vmit, meg elkezdtek zaklatni, hogy biztos vagyok-e benne? Mondom nem tudom :D Visszatettem ,húztam egy másikat, még el is ejtettem, hogy ez kb olyan mint az áll az alkuban :D Hát naná, hogy szart húztam :D -
nekem még van 1 hetem izgulni, és tanulni (még el sem kezdtem), csak 26án szóbelizem... pedig már szívesen túl lennék rajta. :) -
sayan #14136 Hu..köszi! Habár nem érzem magam jobban, mint eddig! de legalább már ezt is tudom! (sosem késő...végülis még van fél napom)! Másnak is a torkában dobog a szíve, és úgy érzi, hogy bármi mást megcsinálna, csak érettségiznie ne kelljen?
Vagy csak én vagyok így? -
csak magamat tudom idézni:
1.:elmondod melyik korszakhoz tartozott,milyen körhöz tartozott
=
megtudják mikor élt,
2.:családi körülmény, mely a témához kapcsolódik
=
hol élt, gyerekkora szegényes
Ja, és a családi körülményhez az iskolázottsága is hozzájárul sajna(5ösért) -
React #14134 Engem inkább hagyjatok, teljesen kész vagyok már :D
Csoda lesz, ha bemegyek magyarra és nem földrajzról fogok nekik mesélni :D -
React #14133 élterajz nem kell? -
te is jókor tudod meg:D:D:D -
na, elmondom hogy van!
bev: elmondod melyik korszakhoz tartozott(hülyeséget ne mondj, mert pontlevonás), milyen körhöz, milyen dolgokat alkotott:pl Örkény 1 percesek, családi körülmény, mely a témához kapcsolódik ( a születés dátuma az nem kapcsolódik!!) és a választott műved(ha adott akkor azt) kapcsolatára utalva elkezded azt elemezni
bef: u.a. mint az eleje, de az életkörülmény már nem kell -
React #14130 Basszus :D -
sayan #14129 Hy Mindenki! Megtudnátok mondani, hogy irodalom szóbelinél mennyi mindent kell elmondani az adott költőről? Elég ha a megadott mű alaján elmondom h az életét ilyen szomorúság, meg szenvedés követte ( mármint a költőnek) ?
Köszi előre is!
PARA ON! -
Infó első pár tétel nekem is szivatós, de utána eléggé kamu :) -
a nyelvtan az nehéz -
vazz, ma néztem meg előszőr a tételeket számtekból, és be voltam sz@rva, azthittem az első 3 után, hogy durva lessz: Jogszabályok, Korai számítógépek, stb
most nézem, a többi az ilyen: mutassa be a winfost, beviteli eszközök, stb
nézem a kérdések között ilyen volt, mi a dos 6.2.2 gépigénye, azon röhögtem, mert ezt 2005ben adták ki!! -
Hát magyarnál van is. Egyik a nyelvtan része, másik az irodalom. Meg van földrajznál is. -
Úgy hallottam lesz A és B tétel, ti erről mit tudtok? -
React #14123 ajajjj :/ az szuper!
-
Tényleg, ott van Bocskai végrendelete is, és ugye Bethlen nemzeti uralkodó lett volna. Köszi! -
Nem, nyelvtanból is van elmélet. Nekem meg pont a nyelvtannal nincs bajom, abban legalább van logika.
Irodalom, töri nekem sincs kidolgozva, de azokat jobb is könyvből tanulni. A nyelvtant muszáj volt, mert tanár kérte óráról órára :/ Pedig aztán 4 helyről is be tudtam volan szerezni őket :D -
elméleti is lesz asszem:S hát, én csak csütörtökön megyek:) -
nekem nem, mert nyelvtan soha nem tanultam még. amikor tanitották 1 évig akkor sem.
irodalomrol legalább lehet mesélni, de ez hogy metakommunikácio meg amiket most látok:o -
React #14118 Nyelvtanból csak feladat lesz... nem? Átolvasom a tételeket, amiből csak 8 van nekem, na mind1, akkor elég lesz az, nem?
Vagy neked van még rá időd megtanulni? :) -
skristof #14117 nekem irodalom tételek ki sincsenek dolgozva.. nyelvtan dettó 
mondjuk töri sincs de azt könyvből tanulom :) -
Azért nem, mert akkor egyértelműen Erdély függetlensgét akarta volna, és ez egyértelmű jel lett volna a császárnak arra, hogy Erdély elakar szakadni, ami szintén egyértelmű katonai beavatkozást vont volna a császár részéről, mivel a török küldte neki a koronát. Az Erdélyi fejedelmek mindig is törekedtek a függeetlenség fenntartására, vagy legalábbis annak a látszatára. -
A 20 irodalom kellemetlenebb:S:S -
te jó ég, 20 nyelvtan tétel van..az nagyon sok