29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
hhogy melyikre? -
ToMMe #14312 kb olyan szintű volt, mintha 1 átlagos suli napon felelnél mondjuk mindenből 10 percet
-
nagyon lofasz volt ez az erettsegi, hulyeseg volt felni tole -
ToMMe #14310 ezaz
. amúgy te mikor mész?
-
a kötsög vb miatt nem lehet tanulni rendesen:
délelőtt alszol, délután meg végig meccs
HAJRÁ ECUADOR! -
ToMMe #14308 aham. nekünk volt ilyen -
magyar választási rendszer, ilyen van??? -
ToMMe #14306 na megjöttem a szóbeliről 
töri: magyar választási rendszer
magyar: ottlik géza - iskola a határon
nyelvtan: érvelés beszédhelyzete és eszközei
fizika: egyenletes körmozgás
mind2 magyar a 20. tétel. Jól belenyúltam. Érvelésről csak hakniztam. Nem volt ott az elnök, így a tanár mindenben segített
. El se hiszem, hogy ilyen rendes is tud lenni. 
még kávéval is megkínáltak minket
-
nekem a köcsög tanár emeltszintes tételeket adott oda (de ő kidolgozottat adott, ezért meg isten), és csak 1 hete mondta ezt meg(nem is tanultam mert kibaszott sok volt), és azt, hogy ebből kb 10-15 mondat kell az érettségihez -
van valami, licenzek, de nagyon alapszinten van az egész -
nekem ilyen tételem nincs is hálaég, de van Jogvédelmes(nektek olyan van?) -
jo kérdés, ha lehet akkor ott adnak, vagy sajátot kell vinni? -
elküldtem emailbe amit találtam ehhez hasonlot, remélem segit -
katalány #14300 Törire be lehet vinni az atlaszt is? de jó lenne, ... -
katalány #14299 Sziasztok! Segítsetek nekem infóból.
1. Médiafogalmak, tipusai/információ szerzés eszközei interaktivitás lehetőségei alapján, Közösségi internet elérés, előfizetési lehetőségek.
2. Jelátalakitás és kódolás/ analóg és digitális jelek, jelátalakitás/
Akinek esetleg ez ki van dolgozva, akkor szánjon meg engem. [email protected]
Köszönöm
-
efottra melyikre ? -
efot - new york ska jazz ensemble
sziget - sick of it all, death by stereo
volt - de phazz ha jol emlekszem, meg andy c
tobb jora nem emlekszem egesz nyaron -
jaja azokat kezdtem el tegnap nézegetni. :) -
efotra 1 napra biztos, szigetre 1 napra szinte biztos, hegyaljan nem tudom mi lesz meg a tobbin -
És ha van egy kis eszed, akkor pont azokat fogod megtanulni :D
Töritanárom is mesélte, hogy egyszer csinált ilyet. A két legnehezebb tételt rakta legszélre, mire az egyik gyerek pont azt húzta. A tanár majdnem elájult, aztán eszébe jutott, hogy a gyerek csak azt a kettőt tanulta meg a 20 helyett :D Azóta nem csinál ilyet :( -
amúgy oszt. főnök tök rendes ismét (ő tanítja az infot) tegnap megbeszéltük, hogy majd melyik tételeket pakolja legalulra, hogy véletlenül se azokat húzzuk. :) -
azért kiváncsi lennék erre a nem tudok semmitre... :P
de azért sok sikert! hajrá! :) -
Na én most indulok érecscégizni, nem tok semmit, vicces lesz :)
Sok sikert és szerencsét azoknak akik mostanában lesznek :) -
Lehet talán ezen a héten lemegyek Balatonra, bár nincs sok kedvem hozzá... nem komálom a balatont annyira :) -
Ja én is mennék már ide-oda, de a pajtiknak még vizsgaidőszak van :) -
hát igen, ez itt is probléma, de azért el szoktam menni mindig, hogyha hivnak. Legutobb pénteken voltam, akkor délután 2 kor..nem volt tul kellemes, de azért megoldhato..a sportért mindent:) Kivilágitott pálya meg nincs nagyon, ami van az fizetős sajna:S -
React #14287 Köszi :) Én egyik meccset se láttam, pedig legalább ma még gólok is voltak :/ Most is vmi Kányádit tanulok ,de hogy kiez? Örülök ha a nyelvtant eltudom olvasni 1szer :)
Húúúúúú én holnap érettségi, majd aztán alszok, iszok, bulizok... alszok, iszok, bulizok...(asszem nem kell folytatnom) jaaa és közbe beiktatom a meccseket olykor-olykor :D -
React #14286 Óh Hálás köszönet, megvilágosodtam :))) Bár azóta már utánanéztem, de ott is voltak afféle "balladai homályok" :P ,de így mostmár okés :) Köszi :)
Az akadálynál én is megakadtam, de betudtam annak ,hogy fáradt vagy :D -
Jut eszembe de mennék most egyet focizni, csak ne lenne ilyen eszeveszett meleg :( Este kéne, de nincs kivilágított pálya a közelben :( -
Én Szigetre lehet kimegyek, bár ez attól függ, hogy lesz-e kint ismerős. De a zenei felhozatal idén nem túl nagy szám :) -
Gratula :)
Én meg ledőltem alukálni kb 5kor. Mondtam, hogy lefekszem egy órára, mert 6kor jön a következő meccs... felkelek hatkor, áhh baromi fáradt vagyok majd a 21 órást megnézem. Felkelek kb 21 órakor. Áhh ez még mindig korai :D és csak most sikerült felkelnem :D Azért ilyen ritkán volt velem, hogy délután 6 órát alszom :D De jól esett nagyon. Holnap meg mehetek a dzsuvába be útlevelet intézni, mert ellopták az előzőt :P -
Venom1986 #14282 vagy
najó

-
ToMMe #14281 na holnap ilyenkor már hawaii lesz valamelyik vendéglátó egységben
-
...akadályozta...
Nem tudom mi van velem, ilyet nem szoktam csinálni
-
Bánk egyedül Gertrúdiszt öli meg (II. András feleségét), Melinda a saját felesége, ő ha jól emlékszem saját magát ölni meg, mert megőrül. Biberach meg vmi német lovag, aki a bajt okozza, ő ad vmi szert Melindának, aki emiatt dugni akar Ottóval (Gertrúdisz öccse), de közben Bánk rajtakapja őket, emiatt átkozza meg Melindát meg a saját fiát, aki ebbe őrül bele. Először ezért akarja megölni Gertrúdiszt (nem akadájozta meg Ottót, hogy összejöjjön a feleségével), de aztán hogy a hazafias érzelem kerüljön előérbe és ne a bosszú, Bánk végül azért szúrja le a királynőt, mert tönkreteszi az országot. -
az lehet..de nem valószínű:P:) -
érettségiző #14277 ha minden pesszimizmust félreteszek, kb ilyen eredményre számítok
töri: 30-40% (a tételeim nincsenek, de forrásból összehozom + atlasz)
magyar: 40-50%
angol 40-50%
biosz: 60%
:) csak lenne így :D -
érettségiző #14276 hát bazz... már fosok... pedig 2 héttel ezelőtt még rásem basztam az egészre :) bezzeg most... :DDD na de mindegy, azért megyek VB-t nézni :) Hajrá Spanyolok -
skristof #14275 mindneki a 10%ot célozza meg gecie? :D -
elnyögsz 2-3 szót kb. :)