29454

N
AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK.

NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK.

N

• magus
    hhogy melyikre?
  • ToMMe
    kb olyan szintű volt, mintha 1 átlagos suli napon felelnél mondjuk mindenből 10 percet
  • j0nNyKa
    nagyon lofasz volt ez az erettsegi, hulyeseg volt felni tole
  • ToMMe
    ezaz. amúgy te mikor mész?
  • tobias88
    a kötsög vb miatt nem lehet tanulni rendesen:
    délelőtt alszol, délután meg végig meccs
    HAJRÁ ECUADOR!
  • ToMMe
    aham. nekünk volt ilyen
  • tobias88
    magyar választási rendszer, ilyen van???
  • ToMMe
    na megjöttem a szóbeliről
    töri: magyar választási rendszer
    magyar: ottlik géza - iskola a határon
    nyelvtan: érvelés beszédhelyzete és eszközei
    fizika: egyenletes körmozgás

mind2 magyar a 20. tétel. Jól belenyúltam. Érvelésről csak hakniztam. Nem volt ott az elnök, így a tanár mindenben segített . El se hiszem, hogy ilyen rendes is tud lenni.
    még kávéval is megkínáltak minket
  • tobias88
    nekem a köcsög tanár emeltszintes tételeket adott oda (de ő kidolgozottat adott, ezért meg isten), és csak 1 hete mondta ezt meg(nem is tanultam mert kibaszott sok volt), és azt, hogy ebből kb 10-15 mondat kell az érettségihez
  • grizzly21
    van valami, licenzek, de nagyon alapszinten van az egész
  • tobias88
    nekem ilyen tételem nincs is hálaég, de van Jogvédelmes(nektek olyan van?)
  • grizzly21
    jo kérdés, ha lehet akkor ott adnak, vagy sajátot kell vinni?
  • grizzly21
    elküldtem emailbe amit találtam ehhez hasonlot, remélem segit
  • katalány
    Törire be lehet vinni az atlaszt is? de jó lenne, ...
  • katalány
    Sziasztok! Segítsetek nekem infóból.
    1. Médiafogalmak, tipusai/információ szerzés eszközei interaktivitás lehetőségei alapján, Közösségi internet elérés, előfizetési lehetőségek.
    2. Jelátalakitás és kódolás/ analóg és digitális jelek, jelátalakitás/

Akinek esetleg ez ki van dolgozva, akkor szánjon meg engem. [email protected]
    Köszönöm
  • [HUN]PAStheLoD
    efottra melyikre ?
  • magus
    efot - new york ska jazz ensemble
    sziget - sick of it all, death by stereo
    volt - de phazz ha jol emlekszem, meg andy c

tobb jora nem emlekszem egesz nyaron
  • mukika
    jaja azokat kezdtem el tegnap nézegetni. :)
  • magus
    efotra 1 napra biztos, szigetre 1 napra szinte biztos, hegyaljan nem tudom mi lesz meg a tobbin
  • 2XP
    És ha van egy kis eszed, akkor pont azokat fogod megtanulni :D

Töritanárom is mesélte, hogy egyszer csinált ilyet. A két legnehezebb tételt rakta legszélre, mire az egyik gyerek pont azt húzta. A tanár majdnem elájult, aztán eszébe jutott, hogy a gyerek csak azt a kettőt tanulta meg a 20 helyett :D Azóta nem csinál ilyet :(
  • mukika
    amúgy oszt. főnök tök rendes ismét (ő tanítja az infot) tegnap megbeszéltük, hogy majd melyik tételeket pakolja legalulra, hogy véletlenül se azokat húzzuk. :)
  • mukika
    azért kiváncsi lennék erre a nem tudok semmitre... :P

de azért sok sikert! hajrá! :)
  • shad0w
    Na én most indulok érecscégizni, nem tok semmit, vicces lesz :)
    Sok sikert és szerencsét azoknak akik mostanában lesznek :)
  • I.C.ram
    Lehet talán ezen a héten lemegyek Balatonra, bár nincs sok kedvem hozzá... nem komálom a balatont annyira :)
  • I.C.ram
    Ja én is mennék már ide-oda, de a pajtiknak még vizsgaidőszak van :)
  • grizzly21
    hát igen, ez itt is probléma, de azért el szoktam menni mindig, hogyha hivnak. Legutobb pénteken voltam, akkor délután 2 kor..nem volt tul kellemes, de azért megoldhato..a sportért mindent:) Kivilágitott pálya meg nincs nagyon, ami van az fizetős sajna:S
  • React
    Köszi :) Én egyik meccset se láttam, pedig legalább ma még gólok is voltak :/ Most is vmi Kányádit tanulok ,de hogy kiez? Örülök ha a nyelvtant eltudom olvasni 1szer :)

Húúúúúú én holnap érettségi, majd aztán alszok, iszok, bulizok... alszok, iszok, bulizok...(asszem nem kell folytatnom) jaaa és közbe beiktatom a meccseket olykor-olykor :D
  • React
    Óh Hálás köszönet, megvilágosodtam :))) Bár azóta már utánanéztem, de ott is voltak afféle "balladai homályok" :P ,de így mostmár okés :) Köszi :)

Az akadálynál én is megakadtam, de betudtam annak ,hogy fáradt vagy :D
  • I.C.ram
    Jut eszembe de mennék most egyet focizni, csak ne lenne ilyen eszeveszett meleg :( Este kéne, de nincs kivilágított pálya a közelben :(
  • I.C.ram
    Én Szigetre lehet kimegyek, bár ez attól függ, hogy lesz-e kint ismerős. De a zenei felhozatal idén nem túl nagy szám :)
  • I.C.ram
    Gratula :)

Én meg ledőltem alukálni kb 5kor. Mondtam, hogy lefekszem egy órára, mert 6kor jön a következő meccs... felkelek hatkor, áhh baromi fáradt vagyok majd a 21 órást megnézem. Felkelek kb 21 órakor. Áhh ez még mindig korai :D és csak most sikerült felkelnem :D Azért ilyen ritkán volt velem, hogy délután 6 órát alszom :D De jól esett nagyon. Holnap meg mehetek a dzsuvába be útlevelet intézni, mert ellopták az előzőt :P
  • Venom1986
    vagy najó
  • ToMMe
    na holnap ilyenkor már hawaii lesz valamelyik vendéglátó egységben
  • 2XP
    ...akadályozta...

Nem tudom mi van velem, ilyet nem szoktam csinálni
  • 2XP
    Bánk egyedül Gertrúdiszt öli meg (II. András feleségét), Melinda a saját felesége, ő ha jól emlékszem saját magát ölni meg, mert megőrül. Biberach meg vmi német lovag, aki a bajt okozza, ő ad vmi szert Melindának, aki emiatt dugni akar Ottóval (Gertrúdisz öccse), de közben Bánk rajtakapja őket, emiatt átkozza meg Melindát meg a saját fiát, aki ebbe őrül bele. Először ezért akarja megölni Gertrúdiszt (nem akadájozta meg Ottót, hogy összejöjjön a feleségével), de aztán hogy a hazafias érzelem kerüljön előérbe és ne a bosszú, Bánk végül azért szúrja le a királynőt, mert tönkreteszi az országot.
  • grizzly21
    az lehet..de nem valószínű:P:)
  • érettségiző
    ha minden pesszimizmust félreteszek, kb ilyen eredményre számítok

töri: 30-40% (a tételeim nincsenek, de forrásból összehozom + atlasz)
    magyar: 40-50%
    angol 40-50%
    biosz: 60%

:) csak lenne így :D
  • érettségiző
    hát bazz... már fosok... pedig 2 héttel ezelőtt még rásem basztam az egészre :) bezzeg most... :DDD na de mindegy, azért megyek VB-t nézni :) Hajrá Spanyolok
  • skristof
    mindneki a 10%ot célozza meg gecie? :D
  • mukika
    elnyögsz 2-3 szót kb. :)