29454

N
AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK.

NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK.

N

• Dave000
    Én egyedül a nyelvtantól parálok, mert az amit egyáltalán nem vágok, a többi az szerencse kérdése, hogy jó vagy rossz tételt húzok, mondjuk azt tudom, hogy nálunk info-ból direkt sorba vannak kitéve a tételek, tehát ott nem nehéz rosszat húzni :)
  • shad0w
    Na megjöttem.
    Dél után valamivel hívtak be és fél 4kor szabadultam :S
    Irodalom: Orosz romantika, Puskin Anyegin
    Nyelvtan: Retorika, Szónoki beszéd felépítése, megszerkesztése
    Info: Személyi számítógép felépítése, részegységek tulajdonásgai, működésük, jellemzőik
    Töri: Károly Róbert gazdaságpolitikája

Hát számomra ennél könnyebb tételeket aligha húzhattam volna. Szal jó lett. Sok sikert mindenkinek aki még nincs túl rajta!
  • I.C.ram
    Háát :D De amúgy tuti. Inkább a lényeget tudd, látod itt mindenkinek jól sikerült a magyar, pedig mindenki utálja :)
  • érettségiző
    VÉGEZTEM!!!!!!!!!! NAGYON SEMMI AZ EGÉSZ, KÁR FÉLNI TŐLE
  • I.C.ram
    Hagyjátok már szegény bölcsészeket :D

Legjobb csajok oda járnak :D
  • I.C.ram
    Na látod, nem kell félni :D Gratula beléd is :P
  • Balo
    Ennyi volt az Ecuadorotok:D:P:P:P
  • grizzly21
    a horrora akadva 1 jut eszembe:)
    na megyek meccsezni...érettségi ide vagy oda...
  • grizzly21
    és mit kérdez a végzett bölcsész a még diáktól?
    Mustárral vagy majonézzel?:DDDDDD most hallottam
  • ToMMe
    nemtom, nemigen ült keresztbe
  • skristof
  • [HUN]PAStheLoD
    és fasza van . .az is , mi ? :D
  • [HUN]PAStheLoD
    az a baj, hogy nem lehet kérni a 2-est .. vagy mondjuk kiváltani a magyart mondjuk fizikával.. :S
  • ToMMe
    jah és nő (ez kimaradt)
  • ToMMe
    töri+magyar szakos elnök. de olyan válla van beszarsz. elrakna itt mindenkit
  • grizzly21
    zsír
  • grizzly21
    na jolvan elmentek ti a ...:)
  • skristof
    nálunk matek-fizika szakos faszi, mellesleg apám volt osztálytársa
  • mukika
    nálunk matek-fizika szakos elnöknő lesz. :C
  • [HUN]PAStheLoD
    persze .. összesen kell hozzá 2-3 óra :D
  • [HUN]PAStheLoD
    nálunk is asszem infós az elnök . .és nő .. és paksi :D
  • grizzly21
    szerintetek egy nap alatt, de még inkább fél nap alatt meg lehet tanulni az irodalmat +nyelvtant?:)
  • [HUN]PAStheLoD
    bankett, lál? na majd számolj be ^-^ ha a "saját elmondásod alapján" történik a dolog, akkor nem volt "elég" jó a buli .. ha "mások azt mondták, hogy úgy volt, hogy" akkor már nem rossz .. de ha egyszerűen felkeltek 1-2 nap múlva és .. "WTF? Mi történt, hol vagyunk?" mondatok hangzanak el, akkor tényleg fasza osztály-party lehetett :D
  • [HUN]PAStheLoD
    hát melyik napra te túlképzett :D
    sick of it all-ra kéne menni , aznap lesz ministry is ..
  • skristof
    de ez télleg így van. ha nő az elnök az rém szopás :|
  • React
    Ráadásul nekem maga az elnök súgott :DDD azon röhögtem a legnagyobbat :)
  • React
    :))) Nem biztos az, lehet egy infós faszi jobban megszivatna :)

Én is azt hittem, hogy keménykedni fognak, de ők jobban izgultak értem :))
  • grizzly21
    uhh infós és nő? az szép:( azért sok sikert!
    báár ne aggodj, láttam én már olyat is aki nem játsza a 'hülyebutapicsademindenkit megszivat' szerepet.
  • magus
    nalunk tuti megmutatjak h ok most nagyon kemenyek, s jol megszivatnak utoljara

ami a legrosszabb. infoszakos az elnokunk. es no... ettol az egytol felek az egeszben, egy nonek hatalmat sosem szabad adni
    ^^
  • React
    Végre 11kor kelhetek, nézhetem a hülye vb-t, és nem könyvek meg tételek fölött kell ülnöm :D Ja, én is szorítok mindenkiért aki ma van, akinek meg még van vmi hátra! Tényleg qrva segítőkészek, és a max pontot adják amire csak tudják :)
  • React
    a holnapi bankettre még tartogatom az erőmet :))
  • tobias88
    holnap után, kb 9kor!
  • ToMMe
    gratula este akkor kocsma ezerrel mi?
  • React
    a tesi meg max pont, de ugye az nem nagy szám ,mer eleve tudtam mit húzok ki :D
  • React
    Háhá, Most jöttem haza bár már 11kor végeztem, azóta már 4 kocsmát meglátogattam :D Csak kajálni jöttem haza :)) Öhm Shakespearet húztam, majd elvoltak ájulva a feleletemtől, utána jöttek oda hozzám a tanárok, hogy de szépen feleltem meg minden :)) Az vicces volt! Utána meg nyelvtan, -ugye el se olvastam, nem tudtam mik a tételek- :)) Kihúztam a nyelvemlékeket, és nem túlzok, a magyar tanáromon kívül aki kérdezett, az egész tanári kar súgott :))) Szóval az is meglett, bár ha nem adják a kezembe a szöveggyüjteményt, rá nem jövövk ,hogy a halotti beszédről kéne beszélnem :DD
  • ToMMe
    magyarból nagy mákom volt... bementem az osztályra aztán fel voltak írva, hogy miket húztak már ki... nem pont azokat amiket tudtam? amúgy ezzel az ottlikkal szerencésm volt
  • 2XP
    Nekünk is volt (bár nekünk még kellett az országgyűlés, a kormány, a köztársasági elnök szerepköre és az alkotmánybíróság alkotmányértelmező szerepe). De ez elég jó tétel, nem vmi nehéz.
  • magus
    ha jot huzok en is ezt fogom gondolni igy kozepszinten, de ha irodalombol vmi faszt, mondjuk toth arpadot huzom akkor gigantikusat szivok.
  • Easy Rider
    jah, németben el is toltűk az éreccégit vb miatt, itt mér nem lehetett??? :O kurvák -.-
  • grizzly21
    igy van! én is utálom emiatt a vbt, de méginkább az érettségit:D
    hajrá equador!!!!!!!!!
    (még másfél napom van kb 50 tételre, a töri felét tudom, magyarba nyelvtanba bele se néztem)