29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
mi az hogy Reagen csillagháborús terve? -
godfather rulez -
inkább most beülök a ádba és felvágom az ereim D: -
HOLNAP------------> 
készvok remegek D: tuti elrántanak irodalomból D:
ui:akinek sikerült annak grat... -
az már nem középkor:) tudtommal legalábbis 1492kor vége a középkornak, és 1789ben vagyunk, nem? egyébként liberális nemesség, nem a mai szdszesekről beszélekl -
skristof #14388 
-
Liberálisok?? :D Középkorban? Miről beszélsz te :D -
Csüt. megyek szóbelizni. Tételekből csak a nyelvtan van meg, de az mind! Töri+Irodalom tankönyvből tanugatom,. Agolra nem tanulok -
na infoval nagyjabol vegeztem, most nekiallok torinek (glhf...) aztan kesz leszarom sikerul ahogy sikerul holnap -
A 2. rend az a papság. A király az első két rendet támogatta. -
nálunk (én még nem voltam, csak többiek mondták) sorba voltak rakva a tételek 1-20-ig, és ezt a tanár megmondta előtte, remélem nálam is így lesz :D -
honnan huztátok az infotételt, hogy mindenki PC felépitését kapta? -
tehát első rend: nemesek, 2.rend:liberálisok, 3.rend: polgárság, papság, parasztság, stb?:o
kicsit zavaros ez az egész, a király itt kinek a pártján állt egyáltalán? -
Akik nem tartoztak az első két rendbe (komolyan!) -
a francia forradalomban a 3.rend alatt kiket értünk? -
ToMMe #14378 ó a kényelmes formádat! 
na elindultam a bankettra... akik hnap mennek egy kalappal! -
Unalmas az ám:) -
Remélem inkább vmi kényelmes székből fogom nézni hogyan gyarapodik a vagyonom :D -
ToMMe #14375 óóó, akkor majd te fogsz lenni az M1 - Az Este című műsorban 
-
Corvinus gazdaságelemzés. -
minden szóbeli maxpontos?:o jesszus
:)
hova jelentkeztél? -
Pénz?! Ne már! Én végig kitűnő voltam, 5-ös érettségi, de még egy rohadt oklevelet sem kaptam :S -
Köszi!
Az a baj, hogy szerintem nekem kell vezetnem :) De majd igyekszem :D -
ToMMe #14370 gratula wazze 
este piálás akkor 1000-el
-
Megkaptam én is a papírt :)
Minden szóbeli max. pontos lett :D
Emelt matek: 82%
Közép magyar: 86%
Közép töri: 95%
Angol és német nyelvvizsgával kiváltva
Szóval 142 pontom lesz :) -
ToMMe #14368 nemtom, de sztem ebben a város is bennt volt 
amúgy tök sok mindent osztottak: könyv + oklevelek... mondom WTF ez?
volt virágosztás - idén vagy 5. alkalommal (nekünk minden alkalommal kell
)
-
PÉÉÉÉÉÉÉNZT ? mi a .. ? na ez jól hangzik ^-^
öö .. a mi tanárunk már lehúzta az írásbelit.. szóbelin se várunk tőle többet.. -
Ja, töriből nekem is, mert ott ültem előtte, nem jutott eszembe egy város, aztán hallom, hogy valaki suttog, fülhegyezés: Varsó. Mondom áááá
.
-
ToMMe #14365 ne tedd. tök meghatott volt mindenki a bizonyítvány osztásnál 
viszont pozitvín csalódtam a magyar tanárban, aki mindenkinek kihozta a jobbik jegyet, vagy a százalékot...
gecc 2 osztálytársam még pénzt is kapott.lol. Ők fizetik este az első kört az 100
-
Huhh. Vége végre, eredmény pénteken.
Magyar Irodalom: Zrinyi Miklós és a Barokk a Szigeti Veszedelem alapján
Nyelvtan: Retorika: A Szónoki beszéd felépitése és megszerkesztése
Töri: A kétpólusú világ, a Hidegháború és az ENSZ megalapulása
Informatika: A számitógép hardvereinek felépitése
Angolbol vegyesen minden
Az irodalmat amikor kihúztam akor egy kicsit WTF volt, de aztán eszembejutott, a többi az ment simán. Gratula mindenkinek akinek megvan végre.
Infó tanárnak mondtam akkora ökörséget a Neumann elvekről
, hogy elkezdett röhögni, meg az elnök is (aki amúgy iszonyat jófej volt és fizika/matek/info szakos), én meg csak néztem, hogy WTF, aztán rájöttem, hogy min röhögnek, és korrektúra :D.
Haverom meg mondja: Csak ne ma feleljek, elnök elkezdi mondani a sorrendet (aminek a második felét összekeverte valaki, szóval első helyett negyedik lettem a második csoportban) éééés persze, hogy ő lett az első felelő az osztályból, csak nézett :D. Amúgy jófej volt (az elnök), sok jegyet jobbra javitott az irásbeliből, mert átnézte, és talált még pontot
.
-
Egyik helyre 123
másikra 132 -
megkapom a bizonyítványt tutira rágyújtom a suli a fél tanári karra :D:D:D:D
vagy valami aranyos jótettet hajtunk végre ;] -
ez benne a baj.. mért nem tartanak ilyen ismerkedős órákat okos infósok szép bölcsészek .. lál ^-^ -
ugye még nem kaptad meg a papírokat? mert tuti félreértés van a dologban, aki ilyen cApSLoCk-szindrómában szenved mint te, az nem érettségizhet .. sry. -
ToMMe #14359 így hány pontod lesz? és hova jelentkeztés elsőnek? -
Na én is megkaptam az eredményt.
Infó közép 85% tehát elértem a célom, szintet léptem :)
Töri emelt 88% Emiatt viszont ideges vagyok, mert 2 ponton múllott csak, hogy 90%os legyen. :( -
grat:D
-
ToMMe #14356 na megkaptam a bizonyítványt 
közép szint
irodalom: 62%
töri: 88%
matek: 92%
fizika: 82%
emelt szint
német: 100% (nyelvvizsga)
60-ból 59,5 pontos szóbeli töriből
(szóbeli dícsérettel méltattak)
este ivászat
-
érettségiző #14355 JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE -
TomBond #14354 Irígyelek mindenkit aki már túl van rajta. Én csak jövő héten hétfőn kezdem meg és mivel mi névsor szerint megyünk és T betűs vagyok csak szerdán kerülök sorra. Nem tudni ki lesz a vizsgaelnökünk mert aki lett volna az nem vállalta a 3 napot (a 3. napon 4 fő vizsgázó lesz).
A magyartól én is parázok főleg a nyelvtantól, a töri és a kémia tanárok rendesek rajtuk nem fog múlni, viszont a magyar, fizika, elég gáz lesz.
Na mindegy
Grat aki túl van rajta.