29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
skristof #14473 de sztem drasztikus emelések lesznek idén a pontok miatt.. mivel gyurcsány bá kissé túlköltekezte magát egy időre, szal az államnak nincs pénze olyan sok diplomást képezni, meg nincs is rájuk szükség.. szl nemtom mi lesz, de szvsz ne bízz abban h nem emelkedik, sőt....
de ne leyen igazam -
Ki nézte az elmúlt évek statisztikáit? Engem igazából csak a BME informatika érdekel, 126 volt tavaly, ugye nem várhato emelés idén? Elvben kevesebben jelentkeztek, és nehezebb is volt a matek.. -
ÉN MAJD HONAPTÓL:D -
cím: regionális kultúra: Lenygely József igéző
REGIONÁLIS KULTÚRA A KURV@ @NYÁD!!! -
megvan geccéj ::D 1 hétig részeg leszek :D -
nincs nincs nincs!!! -
LENGYEL JÓZSEFJE NINCS VALAKINEK, mert ott tanulok és tőle kell az Igéző, de még nem is hallottam róla -
para para para!!! -
az infó az nem érdekelt, mert az tudom, az nagyon könnyű -
ToMMe #14464 mail ment!
mellékelve: irodalom, nyelvtan + töri
-
React #14463 :)) amikor info tételeket kértetek, én beraktam :))) Meg nem ebből tanultam, nem is nagyon nézegettem -ki is ment a fejemből- de örülök ha tudtam segíteni :) -
privátban érkezett -
ToMMe #14461 dobj meg 1 mail címmel aztán küldöm is! de ha gondolod, akkor elküldöm mind a 20 tételt, lehet hogy van közös tétel még
-

AZTAAAAAAA!
Ezt miért nem adtad oda 3 héttel ezelött
(nem mintha tanultam volna:D)
-
köcce
-
React #14458 Esetleg nézd meg ezt is, hátha találsz valamit :) -
amúgy nem tudtok, olyan oldalt, ahol ezek fent vannak, akár átolvasás céljából,
igazából csak átolvasási célból -
persze hogy érdekel -
ToMMe #14455 hali!
Zrínyit esetleg el tudom küldeni, ha kell!
#14449 : Neked + az Ottlikot
írjatok, ha érdekel! -
már elégettem mind (1hete körülbelül), de már bánom:D -
most te vagy túl okos vagy és úgy fogalmazol, hogy 3 bölcsész kéne hozzád ,vagy az ellenkezője ^.^
szal mi van a történelmi példával? :DD
ha úgy érzed hogy keveset tudsz és az tényleg kevés ,akkor tanulj ..
könyvet keresd elő , benne van Kosztolányi meg ilyenek . tudod :D -
valaki segítsen, ezek kellenének(vagy hasonlók):
Kosztolányi prózája, Babits kései költészete, Stílusok sokfélesége Csokonaynál, Forr és szabharc Vörösmarty költészetében, haláltudat és idill radnóti költben és Zrinyi: szigeti veszedelem -
az gáz, ha úgy érzem keveset tudok, és azoknál se tudom, melyik témához kapcsolódik??? -
ezt követem, ez egy történelmi példa, sztem kövessünk -
otlik iskola a határonnak van valami vezértörténete? amit olvasok abba csak árulá,s karakterek jellemzése, emléktöredékek, ilyenek vannak -
szal a teória megdőlt .. szar ez a kellemes kis ország :S -
skristof #14447 elvileg jah.. de ezekszerint van amiben nem :| -
hát sztem nem, én vagyok az egyedüli aki infobol érettségizik az osztálybol (évfolyamban 3man vannak kb), ugyhogy sztem direkt ott lesz, hogy fitoktathassa mekkora ász -
de románia még balkánabb bazz :S -
hahah, találó :D -
Elvileg igen. De néha kimennek vizelni, kávézni, stb, ha mákod van, akkor pont nálad :D -
skristof #14442 made in balkán :) -
nálunk az ugye luxus, hogy a felelős vállalja a felelősséget .. és minimum lemondjon.. -
annál is jobb! Kiállítattok a szomszéd épületbe egy kopasz öltönyös 2méteres bengát, és azt irom a papirra, hogy nézz csak ki az ablakon:D -
a Csongor és Tünde nagyon röviden miről szól?
Tünde:égi, Csongor:földi, Csongor égbe vágyik..hogyan tovább? csak röviden érdekelne, mert ami itt van az zavaros, Mirigy elcsábitja Csongort, Tünde feláldozza halhatatlanságát..? -
én már elterveztem.. majd ráírom a piszkozat papíromra fejjel lefelé, hogy "2-es vagy megöllek" :D -
számtek:
22.t: www gyakorlat: keress menetrendet, valami honlapot kell megkeresni
24.t: mire jók a kereső honlapok, mutasson meg párat és működésüket
EZEKET AKAROM, LÉCCILÉCCI, HAD HÚZZAM KI
(holnap érettségi, és ma néztem át először az infót) -
NEKEM MOST MONDTÁK, HOGY A NYELVTAN AZ HALÁL!!!
EDDIG SENKI SE TANULTA, ÉS MAJÖTTEK RÁ, HOGY KELLETT VOLNA! -
Amúgy nem rég értem haza az "eredményhirdetésről".
magyar: 64%
matek: 91%
töri: 85%
info: 92%
angol: emelt 100% (nyelvvizsga miatt)
Szal tényleg nem kell parázni, mindenkiből a lehető legjobb eredményt szeretnék kihozni... -
köcc