29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
Most akkor emelten lehet megbuktattak, ha nem is húztam póttételt?? -
de például saját szavaiddal mond el a deriválásnak a tételét! -
hehe, nekem a tételem pontosan ez volt! oprendszerek és win 3.1.1
1.:Milyen feladat van az operációs rendszereknek?
2.:Mi határozza meg, hogy egy számítógépre milyen op rendszer telepíthető fel?
3.:Milyen hardverigénye van a különböző Windows op rendszereknek?
(ez választ ad a másodikra:D)
4.:Milyen szempotok alapján választana op rendsz. a számítógépre?
5.:Ismertessen néhány jellegzetes Windows lehetőséget, megoldást, parancsot! -
HoTDoG #14590 Na megvolt nekem is...
Közép: Matek 92%
Info írásbeli 90%, és ma kihúztam azt az egyet amit nem kellett volna :((. Fixpontos, meg lebegőpontos ábrázolás...Szép rizsa az elejére, tanár már kicsit unta, kicsit még a számrendszerekről, aztán rákérdezett a lebegőpontosra, fixpontosra... Nemhiszem h maradok 90%-nál...
Töri: Trianon - nagyon jó lett
Irci: Madách - Ember trag. - nagyon jó lett
Nyelvtan: Stílusok - nagyon jó...
Mellette van egy nyelvvizsgám, szal 127 pontra számítottam, de ha az info-t lepontozza akkor eláshatom magam... Corvinus gazdaságinfora jelentkeztem, tavaly 121 pont volt, 100 embert vettek fel, most 70-et vesznek fel, de kb 30-al kevesebben is jelentkeztek. Na mind1, holnap majd megtudom h Corvinus vagy Debrecen. -
Egyrészt ha érted a matekot, akkor a feladatot meg tudod oldani, amivel rögtön megvan a 20%. És ha már beszélsz, akkor nem adhatnak 0 pontot a kommunikációs készésgre és a matematikai nyelv használatára.
Másrészt a matek definíciókra és tételekre épül. Hogyan alkalmazol vmit, ha nem tudod miért van az? Ekkor maximum az órai mintafeladatokat másolod. Nem hiszen, hogy bárki is elvárta volna, hogy szó szerint idézd a könyvet, de nem tudom megérteni, hogyan szeretheted a matekot, ha a saját szavaiddal nem tudod pl. elmondani mi az a kör. -
ToMMe #14588 akkor Neked nem sok karaktered maradt
-
React #14587 óóóóh én az igazolatlanokat, meg a hiányzást kitoltam amennyire csak lehetett, 250 a max, nekem 239 volt :)))) -
thx ^^ azé mondtam ,hogy nekem jó me minden évben osztályzóztam me nem szerettem suliba járni és hát...az igazolatlanok :) meg mindíg is szartam bele az egészbe és érettségi előtt 1 hónappal eszembejutot,hogy bazz... kéne v.mit alkotni :) és sikerült :) -
ToMMe #14585 gratula! lényeg, hogy Neked megfelel!
-
React #14584 :)) az a lényeg, hogy te örülj neki -
jó nem a legjobb de az én képességeim :) szerint nekem ku**a jó :) -
Életembe nem gondoltam volna ,hogy ien jól sikerül ^.^ világ életembe szar tanuló voltam erre most : Irodalom:2 Mat:3 Töri:3 Német:4 Info:5 Szoftverüzemeltetés: 4 berittyentek :) -
Gratula! -
de ezt miért??? én csak azt tudom megtanulni ami érdekel, de a definíciók és a tételek baromsága nem érdekel, de matekból jó vagyok! -
és ez emelt matek?? Akkor kell nekik póttélelt húzatni? -
hm, megint berugtam
holnap bankett
megint bnerugok
morrisons ohely -
?? -
Mindegyik maga alatt volt, nem is igazán akartam erőltetni, hogy mi a bajuk... Gondolom már a keddi dolog után elment a kedvük mindentől. -
React #14575 deee háát miért nem mentetek el még az a pár ember aki maradt? barátokkal, haverokkal? 
-
Ne is mondd, már így is eléggé magam alatt vagyok :( -
React #14573 ezt nem mondod komolyan, hogy kerek 9 órakor leléptek!?????? 
Atttyyaúúúristen, ez nagyon rossz.... akkor látom a miénket is felültudták múlni :)))
Bááár én szombaton is bankettre megyek, meg utána is, méltón elbúcsúztatom magam :))) -
Aki elmegy emelt matekra, és nem tud 10%-ot összehozni, az meg is érdemli... -
Mármint 2 óra hosszat, tehát 19 órától 21 óráig :( Ez volt a nagy érettségi bankett. Kaja, aztán viszlát mindenkinek.
Kedden érettségi osztás után lett volna vmi buli, de az egyik haver miatt ez is meghiúsult :( Hát így ért ez véget :( -
React #14570 hmmm ez furcsa, ugye én törinél (Sajna :(((() olyat húztam amibe bele se olvastam - de tényleg nem is jutott rá időm - és 50%-ra elmondtam forrás alapján! Bár ugye a matek az teljesen más... szegény pára -
React #14569 ezt nem mondod komolyan... nálunk is kettőkor leléptek az emberek, de akik maradtunk, feltaláltuk magunkat, és házibuliba mentünk :)
Amúgy én is sokkal maradandóbb élményre számítottam... báááár én elvoltam :)) -
React #14568 elért a parahullám :DDDD ez tetszett :) -
! -
a pénz amit kapsz tetszeni fog:) -
Nekem nem a tanulással van a bajom, hanem azzal, hogy szívesen fogok-e dolgozni közgazdászként, egyáltalán találok-e olyan munkát, ami tetszeni fog :S -
skristof #14564 ja, bme-vel már énis úgy vok, h lehet jobb is ha nem vesznek fel :) -
skristof #14563 hát én speciel leszarom ha osztálytársaim hazamennek.. én úgy bebaszok mint a disznó. mondjuk haverok úgyse lépnek le, szal ettől nem tartok
attól viszont egyre jobban, h holnap én leszek az első vizsgázó. váááá, elért a parahullám :D -
majd meglátod..én is félek, bme-re sokan mondják hogy fingatos..:S -
Corvinus, gazdaságelemzés :)
De egyre nagyobbak a kétségeim, nem tudom, hogy nekem való pálya-e ez :( -
ha választhatok legyen ilyen szar bankettem, és jó a magyar érettségim cserébe:D
már lehet h kérdeztem..te hova is mész tova? bme? -
ti aztán tudtok élni... 
-
Na, megvolt a bankett. Hát ennél lehangolóbb, nyomottabb hangulatúja szerintem senkinek sem volt. Pontosan illett a négy év-ballagás-érettségi osztó sorrendjébe (mind szánalmas volt). 2 óráig tartott, megettük a kaját (a levesnek sertéstelep szaga volt, a második pedig sós volt, legalább a somlói galuska volt emészthető). Alig beszéltünk, aztán haza is jöttünk, most meg ül mindenkit otthon :( -
koszi-.- -
vicces cigit muzeumok ejszakajan erdemes bejatszani -
? -
emelten mikor vizsgáztam a taggal előttem huzattak póttételt
a haver 1 órával előttem volt, mondta hogy volt egy arc aki megbukott.. leült egy üres papírral, mondta, hogy nem tud semmit, az elnök kérdezte, hogy tudja-e ez mivel jár, a csávó mondta, hogy igen, az elnök kijelentette, hogy megbukott a matematika érettségin, viszont látásra.. kifele menet az egyik tanár megkérdezte, hogy idén érettségizik-e (szal nem szintemelős..) és igenlő választ kapott (OMFG!)