29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
Az első a megfelelő. -
skristof #14632 érettségi átlag kétszeresét kerekítve, úgy számolják, h lett nekem 4,4 akkor 4,4*2=8,8 kerekítve 9 pont? vagy 4,4 kerekítve 4 4*2=8 pont?
mondjuk ha előbb kerekítenek akkor nem szerezhető páratlan számú pont szal szvsz az első a helyes kiszámítás.
ezesetben lett kemény 129 pontom :( -
TomBond #14631 De voltak szintvizsgáim de ott nem egyszerre volt az összes tantárgy hanem volt hogy egy nap (különböző időben) 2-3 utána két nap múlva a többi. -
Jól elhúzták az egész átadási ceremóniát nem mondom.
Szóval még a délelőtt érettségiztem, így alakult:
történelem - A dualista állam szervezet: nagyon pengén ment, 100%
magyar nyelv - a Kommunikáció tényezői, ez se volt nehéz, meg is kaptam a 12,5 pontot
magyar irodalom - Puskin: Anyegin; ez az amitől féltem, nem olvastam a regényt csak pár dolgot tudtam, pl. a szereplőket. 30 perc alatt
megpróbáltam belőle minnél többet elolvasni. Félsikerrel és jóindulattal: 27,5 pont.
Bizim:
Magyar - 86%
Matematika - 97%
Történelem - 92%
Fizika (emelt) - 89%
Angol - 100% (nyelvvizsga)
142 pontot viszek BME-re. -
skristof #14629 természetesen egyszerre csak egyvalaki felel
ember, neked nem voltak szintvizsgáid? -
TomBond #14628 Én sem örülök a törit tanultam ma és folyton elaludtam rajta. Inkább hagytam az egészet.
Hogy is meg az egész? Egyszerre csak egy ember beszél és a többiek "nézik", vagy minden tárgyból egy-egy ember felel, és a vizsgabiztos nem tud igazán odafigyelni senkire. -
skristof #14627 na énis megvagyok...
tételek:
angol - nemtom, 1es tétel, kérdezgetett válaszoltam.. eredményhirdetéskor dicséretet is kaptam
irodalom - regionális kultúra (kaposvári Csiky Gergely színház)
nyelvtan - képszerűség eszközei és hatásai
töri - Kádár-korszak mindennapjai
és a bizonyítványom is megvan:
Magyar nyelv és irodalom (közép) - 95% - 5
Matematika (emelt) - 48% - 4
Történelem (közép) - 76% - 4
Angol (közép) - 71% - 4
Informatika (emelt) - 81% - 5 -
én 30-án vagyok kémiából -
React #14625 huh szegények, én már megőrültem volna, ha még most is tanulnom kéne... -
React #14624 én megmondtam :D -
Kellett itt neked sírni :p
-
HAHAHA, bannolhatsz!
42% lett a matek szóbelim!
De többetnem tudok írni,
Mert megyek is INNI!!!!!!!! -
TomBond #14621 Nem végzett mindenki. Még nekem is hátra van. Hétfőn kezdünk de rám csak szerdán kerül sor. Ugyhogy még mindig para. -
ToMMe #14620 az ember általában pont azt húzza ki, amit nem szeretne! 
velem is ez történt nyelvtanból, de szerencsémre nem volt ott az elnök és a tanár is segített.
-
Kösz..:) Te mikor mész? -
katalány #14618 De irigyellek az info jegyért.
-
katalány #14617 Nem tudtok abban az egy tételben segiteni, már kinyomtattam egy csomó anyagot hozzá, de olyan magas szinten van, hogy a felét sem értem. -
katalány #14616 egész idáig tanultam, de nem tudok kihámozni még pár tételt, ezért leszek béna, mert attól félek, hogy pont azt húzom. -
katalány #14615 megnyugodtam, mert ezt nem mondta a töri tanár. -
nemkell :) -
Arra gondolsz, hogy (x^n)'=n*x^(n-1)
Mert ez pont egy gyakorlati kérédés, amit ugye szeretsz. -
SZIE, BMF, GDF -
Atlaszt ott adnak, nálunk úgy volt, hgy megbeszéltük ki lesz az az 5 ember, aki beviszi a saját altlaszát, majd azt használta mindenki. -
katalány #14610 Ó de jó, mert nagyon félek a töritől. -
katalány #14609 Hova jelentkeztél? -
adnak elvileg..meg forrást is -
Az a kemény ,hohy 2 bizit kapok me az egyik betelt :DDD lol -
katalány #14606 atlasz bevihető? -
Én törin egy mindkét oldalon teleírt A4-es lapot kaptam + atlasz, szóval no para, hombre ;) -
Na, itt vannak érettségi eredményeim:
Magyar (közép): 54% (3)
Történelem (közép): 62% (4)
Matek: (közép): 43% (3)
Angol (közép): 80% (5)
Informatics (emelt): 47% (4) -
igen infoból, de nincsenek tételeim belőle. 
akik voltak már azoktól kérdezem, közép törin a források használhatóak? mert nincs kedvem törit tanulni, max. egyszer átolvasom az összest, de van 1-2 tétel ami nem igazán tartozik a kedvenceim közé... :C inkább ezt a maradék 2,5 napot a magyarra áldozom....
-
React #14602 naaaa mesélj már :))) -
katalány #14601 Informatikából is érettségizel....? Ez a tétel nagyon kéne...
-
ná :C
hétfő 12:00-tól vagyok... és reggeltől már bent leszek a suliban mert megnyitóra be kell menni, aztán már nem jövök haza. most kezdtem el tanulni. :D -
katalány #14599 Sziasztok! Andrisnak köszönöm az info.tételeket, amit átküldött.
Még egy tételem hiányzik, segítsetek ki. Hétfőn lesz a nagy nap!!!!
"Átviteli tárolási, vizuális és audió médiumok"
[email protected]
szánjatok meg...
-
ma lesz eredmény, addig nem mondok semmit:) de a magyar hatalmas poén volt:D -
React #14597 akkor mindenki végzett? :) -
React #14596 jujjj ügyes vagy, gratula :)) -
nah, magyaron megszenvedtem, de nem huztak meg és ez a lényeg, töri egész jó, de mivel duplázok az se számit, info meg nagyon jo, ugyhogy elégedett vagyok:) végre vége -
a deriválásnak a tételét?:)