29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
azaz..egy egyetemre járunk jövőre vagy nem?:)
vitorlázás..na igen, akinek van rá pénze:) nekünk mondjuk 2 nyaralonk is van, északi parton, és most mindkettő üres, le kéne majd menjek...csak hideg a viz még sztem:S meg itthon is van még dolgom
-
Fürdeni nem fürödtem igazán. Vitorlázunk csak, meg mókáztunk pajtikkal. Baromi sokan voltak, meg ott volt szombaton DJ Tiesto a Palace-ben. is, aztán az is tapasztotta az embereket. Ja meg ugye VB is volt, volt pár projektor, aztán azon nézték a németek, szokásos stílusban. :) De a víz tényleg hideg kicsit, de annyira nem vészes, pár nap is teljesen meleg lesz. De jó volt nagyon. Fociztunk egy jót, "kicsit" bemattulva, taknyoltam is rendesen a vizes füvön este, meg majdnem cangával is :) Meg láttunk sok helyes lánykát is 
Nekem 132 pontom lett, infóm szóbelim nekem is maxos lett, illetve 29 pontos, de a lényeg, hogy pont becsúsztam a következő felvételipont szintbe, azaz 85% megvan :) -
semmi gond, sőt nem is emlékeztem h volt ilyen:D
hány pontod van maestro?:) nekem 133 info szobelim maxos lett:)
Hol voltál balatonon? én is azt hallottam hogy már lehet fürdeni, pedig ilyenkor még hideg szokott lenni a viz. nem égtél meg?:) -
React #14749 :) -
React #14749 :) -
Nem hagylak titeket cserben :)
Grizzly: Tőled is bocsánat, hogy leléptem hírtelen MSNről, de akkor szólt a haverom, hogy fél óra múlva legyek menetkészen, mert leugrunk Balatonra :D -
React #14747 :))) szia, már hiányoltalak :) Azt hittem vége az érettséginek, aztán eltűztél :)
[mázlista:P -
Na hazajöttem egy kis Balatonozásból :D Esély nicns rá, hogy ezt a hétvégitermést most átrágjam... majd holnap :) -
Én nem voltam benn akkor, de elvileg nem arról kezdtek el beszélni, ami a feladat volt. Tehát ha '56 külpolitikai háttere a feladat és te a rákosi-rendszer jellemzőit ecseteled, akkor nem értetted meg a feladatot, hiába tartozik a kiváltó okok közé, tehát új tételt kell húznod. -
Oda semmit sem kell küldeni. Viszont minden helyre, ahová B lapot küldtél be kell adni az érettségi, az évvégi bizonyítvány, a nyelvvizsga, stb. másolatát! -
skristof #14743 nem, most jöttem meg Németből :)
jó, akkor mikor azt írtam, picit részeg vótam még, repülővel a felszállás nem is esett jól :\ :D -
TomBond #14742 Délután bevittem a párom a kórházba, holnap műtik. Én meg megyek érettségizni (bár ha minden igaz akkor csak szerdán kerülök sorra, amikor is 4-en fogunk érettségizni). -
BlackWolf #14741 hogy a faszba lehet a torit elbaszni ? nemeleg , hogy ott az atlasz amibe van terkep meg a vegen 1 csomo tortenelmi esemeny meg adnak forrast is hozza ...
szoval akinek ezek mellett pottetelt kell huznia az nonszensz.... -
ToMMe #14740 1 kérdésem lenne: ahova az A lapot küldtük, utólag mit kell elküldeni? érettségi bizonyítvány gondolom igen. nyelvvizsga (nemrég lett meg) + évvégi bizonyítvány is kell? -
Egyátalán nem biztam el magam csak nem foglalkozok annyira azokkal a tantárgyakkal amelyek nem számítanak!
Egyébként meg nagyon parázok!
Ha meg tanárfüggő akkor nem gáz mert évfolyamtársak akik már túl vannak rajta mondták h tök rendesek a tanárok kivétel a töri de szerencsére engem szeret!:-) -
Akkor tessék: nálunk törin 3 emberrel húzattak póttételt, pedig a tanárunk az egyik legrendesebb (igaz, akit nem szeret, annak vége). Magyaron szintén 3 ember kapott 2 jeggyel rosszabbat, mint amire számított (és jórészt a szóbeli húzta le őket). És ez csak a mi 20 fős osztályunkból. Szóval annyira nem kell elbíznod magad. Bár tényleg tanárfüggő a dolog, és épp ez az ami nagyon idegesít. Van aki 0 teljesítményre megkapja ugyanazt a %-ot, mint én, aki elég sokat tanultam, és őt is ugyanúgy fel fogják venni, mint engem :@ -
A nem lemaradt!
Egyébként holnap én is a 2. leszek! -
Na igen arra gondoltam!
Jó neked!
Csak nekem lett vmi tökéletes (enyhén kifejezve) az írásbelim szóval nem tom mi lesz! -
Angolra nincs is nagyon tétel, témakörök vannak, lökjed a rizsát, oszt jóvan, nekem így lett 80 %-os -
Egyébként az angol nagyon gáz középszinten?
Csak azért kérdezem mert egy darab tételem sincs!
-
exodu020 #14733 én csak középről huzok, meg én kedden a 2. leszek majd vmi valoszinűség számitást kitalálok huzás előtt:)
-
Húúú emberek kicsit parázok mert holnap szóbelizek!
Igazából csak a számtek a lényeges a többit meg...hát...hogy is mondjam...lekakálom!
Azért annak örülök h mindenki csak pozitív dolgokat ír róla!
Mondjuk amilyen szerencsétlen vagyok tuti vmi szart húzok! -
Ajánlott, ha kettesnél jobb jegyet akarsz... -
exodu020 #14730 sziasztok
nyelvtan kell majd feladatot is csinálni érettségin??
üdv
exo
-
Vazz, hótt ugyanaz az eredményünk, töriből legalábbis. Mit húztál? -
nekem semminek nincs tétje, mivel maradok technikumon egyenlőre, mivel ez az év külső okok miatt úgy sikerült ahogy(örülök, hogy érettségizni engedtek 500-600 hiányzott tanórával idén).... de én akkor sem élvezem! :-) azaz holnap megtudom, hogy élvezem-e vagy nem. :-) -
NKristof #14727 De rendes volt a nő nagyon szóval véletlenül se akarok neki bajt. Egyébként én élveztem az érettségit, valszeg azért mert a magyarnak+törinek már semmi tétje nem volt számomra. -
React #14726 ha beírnád se lenne semmi :) az esetek 98%-ban csalnak, nem újdonság :) -
NKristof #14725 ezért nem is írok nevet iskolát meg ilyesmit -
érettségiző #14724 szóval a lényeg: TANULÁS NÉLKÜL (SEMMIFÉLE TANULÁS NÉLKÜL) 3ASRA simán meglehet csinálni, de inkább 4-esre... aki 2est kap azzal már nagy baj van :OOO -
érettségiző #14723 Nem kell parázni emberek! én már túl vokr ajta és tudom mi a pálya... szal:
töri: ott van a forrás+ atlasz. én ki sem dolgoztam a tételeket, el sem olvastam EGYSZER SEM, könyvet sem vettem a kezembe, de még csak nem is gondoltam rá és így lett 62%-os... 4-est kaptam belőle... ja, és nem vok ám jó töriből, a honfoglalást + a mohácsi vészt tudom évszámilag oszt ennyi... :DD
magyar: irodalom kumma könnyű szerintem, csak rizsázni kell, mert gondolom azért valamennyi irodalmi érzéke mindenkinek van... egy csomó dolgot mindenhez ellehet mondani szal 3asnál rosszabb nem is lehet ha nem is tanulsz rá SEMMIT. én olyan 1 órát tanultam rá összvissz 55%-os lett... a nyelvtan sem gond, de sztem azt hagyd másodjára, mert akkor már nem hagyod az elnökben meg a tanárodban azt a benyomást, h nem tudsz semmit... előtte irodalomról RIZSÁZZ egy 5-6 percet, majd 2-3 perc nyelvtan rizsa oszt jóvan.. nem kell para
-
BlackWolf #14722 hat akkor nemtudom mit parazok mert meg a legrosszabb tetelrol is aki bejart legalabb neha nyelvtan orara az tudo mondani 2-3 mondatot -
React #14721 Ez amúgy vicces :) Mer az elnök ki nem tehetné a lábát, ha vki felel(legalábbis iszonyatosan nagy szabálytalanság), sőőőt még mellette kötelező minimum 2-3 tanárnak bennt lennie :) Sztem amúgy mi nagyon jó fej elnököt kaptunk ki, mer mindent szabályosan csinált, de állandóan ő volt az aki mindent feljebb kerekített, és segített mindenkinek, még súgott is :)) -
React #14720 igazából nem tudom, nem vagyok 1 két lábon járó érettségi szóbeli javítókulcs, de sztem igen, 2-3 mondat, vagy bármi, amire adhatnak akár 1 pontot :) Elvileg a semmit is jól elő lehet adni :) -
NKristof #14719 nálunk ez úgy ment hogy a srác semmit nem tudott a Pilinszky tételről, szólt az ofőnek, ő meg elvitte az érettségi elnököt ebédelni... közbe meg a gyerek "lefelelt" kettesre:D -
React #14718 na igen, ez meg a másik :) -
BlackWolf #14717 de most ez milyen , hogy 10 % ?? elmondok a nyelvtan tetelemrol ha fingom nincs rola 2 - 3 mondatot es megvan a 10 % ? mert ha kiszamolom 2,5 pontert fogok szenvedni ?:) :) irodalomtol nemfelek de a nyelvtan necces mert szart se tanultam belole 4 evig -
Tanártól függ. A miénk gonolkodás nélkül póttételt húzatna veled, ha meg azt sem tudod, meg is buktatna. -
React #14715 :) ügyi -
én alig mondta 4 percet a 2ből, és 40%os lett, úgy hogy nem tanultam